Sennheiser Flex 5000
Sennheiser Flex 5000
Sennheiser Flex 5000
Sennheiser Flex 5000
Sennheiser Flex 5000
Sennheiser Flex 5000
Sennheiser Flex 5000
Sennheiser Flex 5000
Sennheiser Flex 5000
Sennheiser Flex 5000
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Навушники Sennheiser Flex 5000

26518

Уточнюйте наявність перед оплатою
8 979 грн

Flex 5000-це елегантне безпровідне аудіорішення, що об'єднує увесь потенціал найсучасніших технологій Sennheiser для передачі і відтворення звуку. З Flex 5000 оптимізувати звучання свого телевізора ви можете абсолютно без зусиль і, що саме головне, без необхідності вибирати між комфортом, якістю звуку і дизайном. І навіть купувати для цього нові навушники зовсім не обов'язково-ця система гарантовано підійде до тих навушників, які у вас вже є.

Flex 5000-це елегантне безпровідне аудіорішення, що об'єднує увесь потенціал найсучасніших технологій Sennheiser для передачі і відтворення звуку. З Flex 5000 оптимізувати звучання свого телевізора ви можете абсолютно без зусиль і, що саме головне, без необхідності вибирати між комфортом, якістю звуку і дизайном. І навіть купувати для цього нові навушники зовсім не обов'язково-ця система гарантовано підійде до тих навушників, які у вас вже є. У Flex 5000 передбачений три спеціальні аудіопрофілі-для ТБ-програм, для кіно і для музики, плюс унікальна функція Speech Intelligibility, яка динамічно знижує рівень фонового шуму і підвищує при цьому якість і деталізацію вокалу.

ПЛЮС до якості роботи телевізора
Чути абсолютно все і дивитися телевізор із справжнім задоволенням. Кожна з ваших улюблених телепередач стане ще краща, як тільки ви почуєте її справжнє звучання. Власне, якраз для цього і була розроблена система Flex 5000. Настройте рівень гучності, виберіть відповідний аудіопрофіль і, якщо потрібно, включіть функцію підвищення розбірливості мови, щоб звук телешоу або фільму ваш телевізор відтворював саме так, як подобається вам. Flex 5000 аудіосигнал передає по безпровідному каналу, тому навіть дротяні навушники вона фактично перетворює на безпровідні, і в них ви теж можете вільно переміщатися по кімнаті або по будинку, з комфортом слухаючи високоякісний телевізійний звук.

ПЛЮС до якості звуку
Щоб подивитися хороший фільм або телепередачу, ви включаєте телевізор. А щоб задоволення від їх перегляду було максимальним, ви надіваєте свої Sennheiser і/або включаєте Flex 5000. Система комплектується фірмовими вкладишами Sennheiser MX 475. Проте ви завжди можете підключити до неї і інші навушники-вона сумісна з усіма дротяними моделями із стандатными 3.5-мм штекерами. Тому вибирати ви можете не лише найбільш відповідні для себе параметри звуку, але і міра його комфорту, підключивши до Flex 5000 своїх улюблених навушників. При цьому безпосередньо в процесі прослуховування ви у будь-який момент можете перемкнутися на один з передвстановлених аудіопрофілів, і тоді музика зазвучить ще яскравіше, а вокал стане виразно і чіткіше. Крім того, в Flex 5000 завжди можна перенастроювати баланс звучання, просто відрегулювавши гучність в правому або лівому навушнику.

ПЛЮС до зручності
Система Flex 5000 безпровідна і абсолютно не заважає рухатися. З нею ви можете слухати телепередачу або просто музику в навушниках на відстані до 30 метрів від базової станції, сидячи, лежачи або переміщаючись по будинку, як вам буде зручно. До того ж вбудований акумулятор приймача Flex 5000 забезпечує до 12 годин автономної роботи навушників в режимі безперервного аудіовідтворення. Так що якісним безпровідним звуком у своїй Flex 5000 насолоджуватися ви можете дуже довго-цілий день(чи ніч).

ПЛЮС до розбірливості мови
У Flex 5000 передбачена спеціальна функція підвищення якості передачі мови-Speech Intelligibility. Ви натискаєте всього одну кнопку-і розумна електроніка динамічно знижує рівень фонової складової аудіоряду, підвищуючи при цьому якість і деталізацію вокалу, завдяки чому діалоги і просто людська мова починають звучати набагато виразно і чистіше, тому дивитися фільми і різноманітні ток-шоу c Flex 5000 набагато приємніше і цікавіше.

ПЛЮС до комфорту
Flex 5000 влаштована так, щоб не доставляти вам абсолютно ніяких незручностей, і з нею ви просто дивитеся телевізор. Система управління гранично проста, інтуїтивно зрозуміла і практично непомітна. Власне, увесь процес швидкого налаштування звуку зводиться до натиснень кнопки "+" на панелі ресівера. Сам приймальний модуль навушників і базова станція оснащені добре помітними світлодіодними індикаторами, які показують поточний рівень заряду батареї приймача, а також рівень якості безпровідного сигналу. Підключається і настроюється Flex 5000 теж легко і просто, притому підключати її можна як до цифрового, так і до аналогового аудіовиходу телевізора.

ПЛЮС до стилю
Базова станція Flex 5000, яка одночасно являється і док-станцией для ресівера, виконана в стильному і зовні дуже привабливому корпусі. Завдяки універсальному і добре продуманому дизайну станція прекрасно виглядає поряд з будь-яким телевізором або houseашнім кінотеатром, легко підключається і здатна стати найкориснішим і практичним елементом вашої houseашньої розважальної системи.

КОМПЛЕКТАЦІЯ
- Портативний приймач зі вбудованою литий-полимерной акумуляторною батареєю;
- Базова станція із зарядним пристроєм;
- Навушники Sennheiser MX 475;
- Блок живлення з набором перехідників для розеток різних стандартів(EU, UK, US і AUS);
- Телевізійний аналоговий аудіокабель з стандартним 3.5-мм штекером;
- Телевізійний цифровий оптичний аудіокабель;
- Посібник користувача.

Артикул 506821
Гарантія, міс. 24
Тип підключення безпровідною
Конструкція закрита
Тип перетворювача динамічний
Тип амбушюр вакуумні
Відтворні частоти, Гц 15-15000
Рівень звукового тиску SPL(1 кГц, 1 Вт RMS), дБ 125
Опір, Ом 16
Коефіцієнт нелінійних спотворень, КНИ
Час роботи в режимі прослуховування музики, ч 12
Радіус дії, м 30
Модуляція FM stereo
РЧ діапазон(нижній), Мгц 2400
РЧ діапазон(верхній), Мгц 2480
Роз'єми 3,5 мм стерео джек
Вес, г 232
Колір
Чорний
Тип навушників
Вкладиші
Тип підключення
Безпровідне
Наявність активного шумозаглушування
Без активного шумозаглушування
Тип випромінювача
Динамічний
Діапазон частот навушників
50 - 160000 Гц
Опір навушників
16 Ом
Чутливість навушників
125 дБ
Додаткові можливості
Радіус дії : 100 м Час роботи в режимі прослуховування музики : 9 ч
Гарантія
24 місяці
Діапазон частот
15-15000
Тип
Вакуумні
Flex 5000

Компанія Sennheiser, є світовим лідером у виробництві звукового устаткування, що поєднує в собі високі технології і сучасний дизайн.

Створення добре працюючих інструментів для професіоналів - завдання, посильне команді виключно висококласних інженерів. Компанія Sennheiser була такою, починаючи з 1945 року, коли називалася ще Labor W, і в її штаті було всього сім чоловік, залишається і сьогодні, отримавши міжнародне визнання, працевлаштувавши 1400 чоловік і побудувавши заводи в Німеччині, Ірландії і США.

Коротка історія

У 1947 році фахівці тоді ще Labor W створюють свій перший оригінальний мікрофон, MD 2, і він, завдяки якісній перевазі над конкурентам, стає дуже популярним в радіомовленні. Мало хто про це знає, але в 1949 компанія розробила, і деякий час випускала підсилювачі потужності. Це були перші пристрої, що відповідають стандарту hi, - fi, а через декілька років він буде прийнятий на озброєння усіма виробниками домашньої звукової техніки.

Але знову про мікрофони: в 1954 вже під маркою Sennheiser випускається динамічний мікрофон MD 21; сьогодні це раритет, популярний у радіо і клубних DJ на заході. У період з 1956 по 1959 роки розробляються мікрофон типу "пушку"(shotgun), MD 82 і стереофонічний мікрофон MDS 1, в 1962 році з'являється нова високоспрямована конденсаторна "гармата" для ТБ і кінозйомок, працююча за принципом interference tube. А в 1985 запущений у виробництво новий модельний ряд студійних конденсаторних мікрофонів MKH, що відповідають вимогам цифрового звукозапису. Предмет особливої гордості розробників(слід сказати, і власників теж) - динамічний мікрофон MD 421, виробництво якого почалося в 1960 році. Триває і до цього дня; всього за 40 років продані більше 350,000 екземплярів.

Компанії належить пріоритет в розробці і випуску перших у світі відкритих динамічних навушників(модель HD 414, 1968 рік). Є у компанії і інші відкриття в цій області - навушники з системою активної компенсації шуму NoiseGard(модель LH 1C, 1988 рік), а також електростатичні навушники з ламповим підсилювачем(модель Orpheus, 1991 рік). Професійна преса оцінила їх як кращі у світі.

Пальма першості в області цифрової(!) технології передачі звукового сигналу по інфрачервоному каналу також належить Sennheiser. У 1976 випущені передавач SI 406 і приймач-стетоскоп HDI 406. Пізніше, в 1993, ця технологія була застосована у безпровідних навушниках IS 850.

А чи знаєте ви, коли з'явилася перша радіосистема? У 1958 році, і створили її інженери компанії Sennheiser. Тоді на ТБ і в концертній діяльності безпровідна мікрофонна система Mikroport зробила справжню революцію! Починаючи з 1979 року, радіосистеми компанії, оснащуються системою шумопониження HiDyn, що істотно поліпшила якість звукопередачи, а в 1980 випущений перший безпровідною мікрофон для вокалістів, SKM 4031. Досягнуті помітні успіхи в мініатюризації, їх результат - випуск в 1981 році передавача SK 2012 і приймача EM 1036, основних компонентів першої у світі радіосистеми "економічного класу".

Робота по удосконаленню радіосистем Sennheiser не припиняється.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.