D.A.S. Audio HDJ 2450
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

D.A.S. Audio HDJ 2450

7856

Уточнюйте наявність перед оплатою
25 008 грн

Професійний ди-джейскийCD -проигрыватель HDJ - 2450 є 2-кишеньковим апаратом з фронтальним завантаженням і дротяним дистанційним керуванням.

Обладнаний 10-сегметным цифровим LCD дисплеєм і 5 LED індикаторами на кожній деці.

Режим авто cue для старту музики, 8 кратне... (див. повний опис)

Професійний ди-джейскийCD- програвач HDJ-2450 є 2-кишеньковим апаратом з фронтальним завантаженням і дротяним дистанційним керуванням.

Обладнаний 10-сегметным цифровим LCD дисплеєм і 5 LED індикаторами на кожній деці.

Режим авто cue для старту музики, 8 кратне пересемплирование, 1 bit D/A конвертер, 4 швидкісний сканер, швидкий пошук порожнього місця і засеки, +10 трэков пошук і 30-ти трэковое програмування відтворення, цифровий вихід.

Питч контроль забезпечує вибір швидкості +/-8%, +/-12%, +/-16%.

Основні технічні характеристики
ХарактеристикаПоказник
A/D D/A конвертор, біт1 Bit
ІндикаціяLED
Розміри, мм8.8 x 48.2 x 26.8 дека, 8.8 x 48.2 x 9.7 контроллер
Вес, кгПлеєр 5, контроллер 2
HDJ 2450

Іспанська компанія D.A.S. Audio - один зі світових лідерів у виробництві професійного звукового устаткування.

Компанія D.A.S. відома по всьому світу завдяки якості продуктів і обслуговуванню, спрямованому на споживача.

Після 40 років активної діяльності, D.A.S. придбала цінне ноу-хау в розробці звукоусилительных систем. 130 чоловік займаються дизайном, побудовою і доставкою широкої лінії продукції, яка використовується там, де якість і надійність завжди були основною аспектами.

Упродовж усієї своєї історії мета компанії залишалася незмінною - досягти найвищого рівня якості звуку, надійності і дизайну, необхідних для того, щоб стати провідним виробником в аудіоіндустрії.

Що залишилося незмінним так це строгий критерій, по якому компанія судить про якість і сервісне обслуговування, її наріжний камінь в тому, щоб досягти хорошої організації виробництва продукції D.A.S. і в тому, щоб споживач був цією продукцією задоволений. Сьогодні компанія виготовляє акустичні системи, компоненти і аксесуари, і постійно розширює спектр продуктів, завжди залишаючи в основі свій передовий напрям на поліпшення якості звуку.

Системи і дизайн розроблені колективом фахівців за допомогою вдосконалених комп'ютерних програм по дизайну. Випробування продукції проводяться за підтримки програмного забезпечення, такого як Autopol, - основи для автоматичного придбання і переробки спрямованої інформації.

Добре спланований промисловий процес, ретельний відбір постачальників і дочірнє виробництво динаміків, малюють оптимістичні перспективи для використання D.A.S. Акустичні системи поєднують в собі високу якість і відмінну роботу.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.