PIONEER DJM - 2000
PIONEER DJM - 2000
PIONEER DJM - 2000
PIONEER DJM - 2000

PIONEER DJM-2000

10880

Розпродано
101 306 грн
DJ -микшер Pioneer DJM - 2000

DJM - 2000 має збільшену, в порівнянні з попередниками компонування. Вона виносить секцію управління ефектами і петлями в центр мікшера. Подібне рішення вже було задіяне в іншому топовому мікшері PIONEER -- SVM - 1000., Вгорі розташовується секція ефектів,... (див. повний опис)

DJ- мікшер Pioneer DJM-2000

DJM-2000 має збільшену, в порівнянні з попередниками компонування. Вона виносить секцію управління ефектами і петлями в центр мікшера. Подібне рішення вже було задіяне в іншому топовому мікшері PIONEER -- SVM-1000.

Вгорі розташовується секція ефектів, вибір яких здійснюється кнопками(нарешті, а то розгледіти їх в крихітному круговому списку іноді проблематично). У центрі -- управління петлями. Нижче-мультисенсорний екран.

Працює в декількох унікальних режимах:

  • При MIDI- розкладці діджей може використати зовнішні інструменти(з комп'ютера), використати панель як инcтрумент схожий з функціями Trigger Finger від M-Audio.
  • MIX- розкладка пропонує віртуальні кроссфейдеры на декілька смуг частот, щоб робити переходи гладшими.
  • Remix- розкладка перетворює екран на подібність сенсорного эффектора, які пачками випускає Korg

Ефекти і інструменти :

Управління ефектами придбало новий розмах. З'явився окремий еквалайзер ефекту, що дозволяє підкреслити елемент трека. Окремий эффектор, названий Instant Instrument FX допоможе додасть в кульмінацію ефекти Noise, HPF, LPF, Jet, Zip і Crush

Живий семплер

Нова особливість мікшера -- можливість записати сигнал з мікрофону або майстра-виходу і відправити його по LAN- кабелю на CDJ-2000/900 для скретча.

Pro DJ Link

Нарешті це нововведення набуло конкретного практичного сенсу: технологія дозволяє підключати програвачі один до одного, комп'ютеру і мікшеру DJM-2000 за допомогою звичайного копійчаного мережевого Ethernet- кабелю. Це дозволяє позбавитися від мішанини дорогих аналогових і цифрових дротів, а також отримати доступ з усіх пристроїв до єдиного сховища треків/CUE- точок/петель.

DJM-2000 має 6 таких інтерфейсів(4 для вертушок, 2 для комп'ютера) плюс індикатор Link Monitor, статус підключених пристроїв, що відображає.

USB інтерфейс

Має 4 стерео-канали, що призначаються, і 2 для запису міксу. Подарунок для houseашніх діджеїв .

Якість звуку

Компанія PIONEER відзвітувала і на цьому терені. Мабуть лаври не самого кращого звучання серед мікшерів не давали їй спокою. У DJM-2000 використовується новий гібридний операційний підсилювач і балансна аналогова схема. Шум знизився до відношення 107дБ до сигналу, отримав коефіцієнт нелінійних спотворень 0,004%.

DJM - 2000

Pioneer Corporation - міжнародна корпорація з штаб-квартирою в Японії(р. Кавасакі, префектура Канагава), світовий виробник електроніки для будинку, автомобіля і диджеинга. Компанію заснував Нозому Мацумото(Nozomu Matsumoto), в 1938 р. що відкрив в Токіо майстерню по ремонту радіоприймачів і гучномовців. Нині президентом компанії є Сусуму Котани(Susumu Kotani).

Pioneer широко відома своїми технологічними інноваціями у сфері споживчої електроніки. У двадцятому столітті корпорація Pioneer відігравала важливу роль в розвитку інтерактивного кабельного телебачення, стояла у витоків створення LD-, CD-, DVD- програвачів і рекордеров, плазмових телевізорів(сімейство Kuro), органічних LED- дисплеїв(OLED), технології Supertuner, а також випустила перші у світі автомобільну магнітолу зі знімною фронтальною панеллю і автомобільний CD- ресівер.

Сьогодні Pioneer спеціалізується на таких ключових напрямах як: вбудовувані системи автомобільної навігації і автомобільні аудіо/відео ресівери, системи домашнього аудіо/відео з 3D-технологиями, Blu - ray, високоякісна обробка звуку і підтримка мобільних пристроїв, а також навушники різних форм-факторів. Крім того, Pioneer є безперечним лідером у виробництві устаткування для диджеинга.