PIONEER RMX - 1000 - W
PIONEER RMX - 1000 - W
PIONEER RMX - 1000 - W
PIONEER RMX - 1000 - W

PIONEER RMX-1000-W

10900

Розпродано
39 951 грн
Эффекторы Pioneer RMX 1000 - W, Pioneer встановлює нові стандарти в професійному устаткуванні для діджеїв з вражаючою ремикс-станцией RMX - 1000. Цей пристрій представляє абсолютно новий напрям эффекторов і семплерів. RMX - 1000 - система три в одному, що включає програмне... (див. повний опис)

Эффекторы Pioneer RMX 1000-W

Pioneer встановлює нові стандарти в професійному устаткуванні для діджеїв з вражаючою ремикс-станцией RMX-1000. Цей пристрій представляє абсолютно новий напрям эффекторов і семплерів. RMX-1000-система три в одному, що включає програмне забезпечення для редагування, інноваційні апаратні характеристики, а так само плагіни VST і AU.Технологічні інновації-основа компанії Pioneer. Тому тільки в Pioneer стало можливим зробити ремикс-станцию, яка не лише управляє звуком, що входить, але і дає діджеям можливість створювати нові ефекти звучання, біт і запускати персональні семпли на льоту. А завдяки функції Quantize усі зміни потраплятимуть в тактову сітку.

Pioneer RMX-1000 пропонує можливості студійних ефектів і семплерів у поєднанні із зручністю управління професійного устаткування для діджеїв. Інтуїтивно зрозумілі елементи управління флагманських моделей мікшерів і эффекторов Pioneer-таких як Isolator FX в DJM-2000, X-Pad в DJM-900nexus і multiple FX chaining в EFX-1000-були поліпшені і зібрані в один блок.

Спростивши ці елементи ще більше, RMX-1000 робить одночасне управління декількома параметрами набагато зручніше. Кожен ефект був розроблений так, щоб, забезпечуючи мінімальну взаємодію з інтерфейсом пристрою, діджеї можуть отримати результат, порівнянний хіба що з годинами роботи над автоматизацією в студії.

При тому, що пристрій надзвичайно зручно у використанні, діджеї можуть створювати абсолютно унікальний звук в програмі remixbox™. Remixbox допоможе діджеям повністю адаптувати RMX-1000 під себе і свій стиль, а так само завантажити в нього свої власні сэмплы.

Зберігаючи свої налаштування на SD- карту, діджеї зможуть створити свою власну установку у будь-якому місці, де вони виступають. У подальших ах компанії Pioneer завантажити на сайт налаштування і сэмплы, створені всесвітньо віhouseими діджеями.

Використання Pioneer RMX-1000 в якості USB- контроллера для плагінів VST і AU, що входять в комплект, забезпечує діджеєві таке ж практичне відчуття, як і при реальному виступі-таким чином, це дозволяє діджеєві не витрачати годинник на редагування і "пожвавлення" студійних продуктів.

Входи

 

RCA x 1?

 

 

 

6.3 мм jack x 1

 

Виходи

 

RCA x 1?

 

 

 

6.3 мм jack x 1

 

Інші порти

USB B port x 1

Частота дискретизації

48 кГц

A/D and D/A converter

24 біт

Частотна характеристика

20 Hz-20 кГц

Загальні гармонійні спотворення

0.005% максимум

Співвідношення сигнал/шум

102 дБ

Head room

20 дБ

ПО

remixboxTM, RMX-1000 Plug-in

Розміри

334 x 157 x 57 мм

Вес

1, 3 кг


 

RMX-1000-W

Pioneer Corporation - міжнародна корпорація з штаб-квартирою в Японії(р. Кавасакі, префектура Канагава), світовий виробник електроніки для будинку, автомобіля і диджеинга. Компанію заснував Нозому Мацумото(Nozomu Matsumoto), в 1938 р. що відкрив в Токіо майстерню по ремонту радіоприймачів і гучномовців. Нині президентом компанії є Сусуму Котани(Susumu Kotani).

Pioneer широко відома своїми технологічними інноваціями у сфері споживчої електроніки. У двадцятому столітті корпорація Pioneer відігравала важливу роль в розвитку інтерактивного кабельного телебачення, стояла у витоків створення LD-, CD-, DVD- програвачів і рекордеров, плазмових телевізорів(сімейство Kuro), органічних LED- дисплеїв(OLED), технології Supertuner, а також випустила перші у світі автомобільну магнітолу зі знімною фронтальною панеллю і автомобільний CD- ресівер.

Сьогодні Pioneer спеціалізується на таких ключових напрямах як: вбудовувані системи автомобільної навігації і автомобільні аудіо/відео ресівери, системи домашнього аудіо/відео з 3D-технологиями, Blu - ray, високоякісна обробка звуку і підтримка мобільних пристроїв, а також навушники різних форм-факторів. Крім того, Pioneer є безперечним лідером у виробництві устаткування для диджеинга.