Pioneer RMX - 500
Pioneer RMX - 500
Pioneer RMX - 500
Pioneer RMX - 500

Pioneer RMX-500

10901

Розпродано
19 536 грн
Эффекторы Pioneer RMX - 500 Спеціально для DJs і продюссеров компанія Pioneer розробила один з найпростіших в зверненні процесор ефектів. RMX - 500 має кращі якості моделі RMX - 1000 але спрощене управління і доступнішу ціну. Ідеальне рішення для живого ремикширования і роботи в студії,... (див. повний опис)

Эффекторы Pioneer RMX-500

Спеціально для DJs і продюссеров компанія Pioneer розробила один з найпростіших в зверненні процесор ефектів. RMX-500 має кращі якості моделі RMX-1000 але спрощене управління і доступнішу ціну. Ідеальне рішення для живого ремикширования і роботи в студії, адже можна управляти відразу декількома параметрами однією рукою. До моделі йде безкоштовний плагін.

Дві секції призначені для створення біт ефектів і одночасного процесингу. Завдяки ефектам виходу ви легко і красиво зможете виходити з найскладніших комбінацій ефектів. Ефекти додаючі енергії сэту і ефекти брэйк дауна комбінуються з фільтром і різними іншими ефектами.
У верхній частині розташувалися: Echo, Mod, Noise, Spiral Up, Reverb Up. Знизу-фільтри низьких і високих частот, Zip, Spiral Down, Reverb Down.

Прилад також отримав 2 інновації: замість створення безліч складних органів управління  RMX зроблений простішим і інтуїтивним. Вибравши ефект повернити ручку для зміни глибини ефекту. Тепер pen чутлива і до натиснення посилюючи ефект взаємодії з іншими параметрами. Ще одна цікава функція це Echo+ що додає коротку луну, справа на панелі є дві кнопки що регулюють час цього ефекту. Затиснувши кнопку виходу з ефектів вона не лише прибере ефекти але і заглушить музику. Так само за допомогою її можна додати Vinyl Brake або Back Spin.


RMX-500
має вбудовану звукову карту. Підключайте навушники і контролюйте треки і мікси. Портативність цього пристрою допоможе реалізувати безліч ваших задумок і розкрити творчий потенціал. Це абсолютно новий рівень як з професійним так і бюджетним устаткуванням.

Характеристики:


Входи / виходи: 1 / 1(RCA, stereo), навушники x1
Порти: 1 х USB
Частоти: 48 кГц
ЦАП / АЦП : 24-бит
Діапазон частот : 20 Гц-20 кГц
Гармонійні спотворення: 0.006% або менш
Сигнал / шум: 96 дБ
Розміри: 306 мм x 67 мм x 132 мм
Звукова карта: 48 кГц, 16-бит
Вес: 0.93 кг


RMX-500

Pioneer Corporation - міжнародна корпорація з штаб-квартирою в Японії(р. Кавасакі, префектура Канагава), світовий виробник електроніки для будинку, автомобіля і диджеинга. Компанію заснував Нозому Мацумото(Nozomu Matsumoto), в 1938 р. що відкрив в Токіо майстерню по ремонту радіоприймачів і гучномовців. Нині президентом компанії є Сусуму Котани(Susumu Kotani).

Pioneer широко відома своїми технологічними інноваціями у сфері споживчої електроніки. У двадцятому столітті корпорація Pioneer відігравала важливу роль в розвитку інтерактивного кабельного телебачення, стояла у витоків створення LD-, CD-, DVD- програвачів і рекордеров, плазмових телевізорів(сімейство Kuro), органічних LED- дисплеїв(OLED), технології Supertuner, а також випустила перші у світі автомобільну магнітолу зі знімною фронтальною панеллю і автомобільний CD- ресівер.

Сьогодні Pioneer спеціалізується на таких ключових напрямах як: вбудовувані системи автомобільної навігації і автомобільні аудіо/відео ресівери, системи домашнього аудіо/відео з 3D-технологиями, Blu - ray, високоякісна обробка звуку і підтримка мобільних пристроїв, а також навушники різних форм-факторів. Крім того, Pioneer є безперечним лідером у виробництві устаткування для диджеинга.