ZOOM B3N
ZOOM B3N
ZOOM B3N
ZOOM B3N
ZOOM B3N
ZOOM B3N
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Бас-гитарный процесор ефектів ZOOM B3N

25225

Уточнюйте наявність перед оплатою
9 360 грн
Процесор ефектів для бас-гитары.

- 67 педалей ефектів

- 5 емуляторів підсилювачів плюс 5 кабінетів

- безкоштовна ZOOM Guitar Lab Mac/Windows software

- інтуїтивне управління патчами

- до 7 ефектів одночасно у будь-якій послідовності

- інформативний яскравий дисплей

- хроматичний тюнер

- стерео-моно лупер до 80 секунд

- 68 патернів драм машини

- тап-темпо

- Aux

- Подвійний output jacks для mono або stereo PA

- Вихід на навушники

- опционально підключення педалі експресії-ZOOM FP02M

Басовий процесор мульти-эффектов Zoom B3n-автентичне звучання, виняткова різносторонність

Легкий і зручний процесор мульти-эффектов для басистів

Zoom B3n дозволить вам створювати своє власне оригінальне звучання, незалежно від типу музики, яку ви вважаєте за краще грати. Цей басовий процесор начинений величезною кількістю підсилювачів, кабінетів і стомпбокс-эффектов, які ви можете використати як на сцені, так і в студії. Крім того, він настільки легкий в налаштуванні, що ви зможете працювати над вашим звучанням навіть прямо в дорозі.

67 вбудованих стомпбокс-эффектов

Басовий процесор Zoom B3n оснащений 67-у високоякісними стомпбокс-эффектами, включаючи 19 динамічних ефектів і фільтрів, 15 типів овердрайва і дисторшна, 17 типів модуляції, 11 типів дилея і реверберації і багато що інше.

001

Викачати повний список вбудованих ефектів B3n.

Реалістичні емулятори басових підсилювачів і кабінетів

У начинку B3n також входять нові емулятори п'яти класичних басових підсилювачів і кабінетів, що відповідають їм, які звучать і реагують точно так, як і їх реальні прототипи. Параметри кожної моделі настроюються дуже просто-за допомогою ручок параметрів на передній панелі B3n. Зовсім як на аналоговій педалі ефектів. Ви також зможете викачати встановити ще більше різноманітних емуляторів підсилювачів і кабінетів за допомогою програмного забезпечення Zoom Guitar Lab.

Примітка: Назви виробників і продуктів є торговими знаками або зареєстрованими торговими знаками і належать їх власникам. Ці назви використовуються тільки для того, щоб передати звукові характеристики і мають на увазі їх зв'язок з Zoom Corporation або Zoom North America.

002

Створюйте власні ланцюжки ефектів

За допомогою B3n ви зможете створювати ланцюжки з ефектів, підсилювачів і кабінетів, об'єднаних разом у будь-якому порядку(до 7 ефектів одночасно). Результати ваших експериментів у пошуках нового, оригінального звучання ви можете зберігати у вигляді патчів(до 150).

003

Удосконалюйте ваше звучання

Зручне розташування усіх кнопок і індикаторів на передній панелі B3n дозволить вам швидко і інтуїтивно розібратися в усіх його функціях. Увесь ваш ланцюжок ефектів відображається на трьох незалежних ЖК-екранах, а зручно розташовані ручки і перемикачі дозволять вам швидко і легко додавати, редагувати, видаляти і змінювати порядок ефектів.

Підключайте і приступайте до гри

B3n не вимагає складного процесу налаштування-його досить просто підключити, і ви вже можете приступати до гри. 68 передвстановлених ритмічних малюнків згодяться вам як на репетиції, так і на виступі. Вбудований лупер для запису і овердаббинга може зберігати відрізки тривалістю до 80 секунд, дозволяючи вам створювати унікальне звучання накладенням шарів звуку з вибраними вами ефектами.

Лупер, ритмічні малюнки і ефекти затримки(Delay) можуть бути синхронізовані один з одним за допомогою функції Tap Tempo. А за допомогою вбудованого хроматичного тюнера ви можете обійти вибраний патч під час налаштування або ж заглушити увесь сигнал повністю.

004

Легка інтеграція у будь-яку систему

B3n легко інтегрується у будь-яку студійну систему або устаткування для живих виступів. На додаток до стандартного 1/4-дюймовому входу, він також оснащений допоміжним 1/8-дюймовым стерео вхоhouse для підключення смартфонів і музичних програвачів. Також тут є виділений роз'єм для навушників, який згодиться вам на репетиціях, і подвійні виходи для L/R- підключення(моно і стерео) до басових підсилювачів, PA- системам і аудіоінтерфейсам.

Окремий вхід для контроллера призначений для підключення зовнішній педалі Zoom FP02M, яка дозволяє управляти параметрами ефектів в режимі реального часу.

Програмне забезпечення ZOOM Guitar Lab

Безкоштовне програмне забезпечення ZOOM Guitar Lab для Mac і Windows призначене для управління вашими патчами, а також установки нових ефектів і емуляторів підсилювачів/кабінетів за допомогою USB. До складу програми входить менеджер патчів для ваших ланцюжків ефектів, і менеджер ефектів. Простий і зрозумілий інтерфейс дозволить вам простим натисненням перейменувати або розсортувати ваші збережені патчи.

006

Викачати додаток ZOOM Guitar Lab.

Функції і можливості

  • 67 високоякісних цифрових стомпбокс-эффектов;
  • По 5 емуляторів підсилювачів і кабінетів;
  • Безкоштовний додаток Zoom Guitar Lab для Mac і Windows, яке дозволяє викачувати і встановлювати додаткові ефекти і управляти призначеними для користувача патчами;
  • Одночасне використання до 7 ефектів, об'єднаних в ланцюжок у будь-якій послідовності;
  • Три стомпбокс-свитча, що дозволяють миттєво викликати ефекти;
  • Інтуїтивно-зрозумілий призначений для користувача інтерфейс з трьома незалежними дисплеями для редагування;
  • Вбудований хроматичний тюнер з виділеним футсвичем і підтримкою усіх стандартних басових ладів, включаючи Drop і Open(діапазон налаштування 435-445 Гц);
  • Стерео/моно лупер з можливістю запису відрізків тривалістю до 80 секунд;
  • 68 вбудованих ритмічних малюнків, які можливо використати разом з лупером;
  • Функція Tap Tempo з виділеним футсвичем;
  • Додатковий стереовход для підключення смартфонів і музичних програвачів;
  • Подвійний вихід для підключення до басових підсилювачів і PA- системам(моно/стерео);
  • Виділений вихід для навушників;
  • Вхід для зовнішньої педалі експресії ZOOM FP02M;

007

Аксесуари

Аксесуари, які входять в комплект B3n :

  • Посібник користувача;
  • Мережевий адаптер Zoom AD-16(AC).

Опциональные аксесуари:

  • Педаль експресії Zoom FP02M.

Відеоматеріали

Патчи від Эрика Альберта

Патчи від Стю Хэмма

Технічні характеристики
Типи ефектів

111 типів

80 DSP ефектів, 5 емуляторів усилитей, 5 емуляторів кабінетів)

Кількість ефектів одночасно 7
Кількість призначених для користувача патчів 150
Частота дискретизації 44,1кГц
A/D перетворення 24 біт з дискредитацією 128x
D/A перетворення 24 біт з дискредитацією 128x
Обробка сигналу 32 біт
Частотні характеристики 20 Гц-20 кГц +1 дБ,-3 дБ
Дисплей Три ЖК дисплея
Входи
Входи

Стандартне гніздо для підключення монофонічних навушників

Номінальний вхідний рівень:-20 дБу

Вхідний опір(лінія) : 470 кОм

AUX IN

Стерео мини-джек

Номінальний вхідний рівень:-10 дБу

Вхідний опір(лінія) : 10 кОм

Виходи
Вихід R Стандартне гніздо для підключення монофонічних навушників
Максимальний вихідний рівень

Лінійний +5 дБм

(з вихідним опором навантаження 10 кОм або більше)

L/Mono/Phone

Стандартне гніздо для підключення стерео навушників

(поєднаний line/headphone)

Максимальний вихідний рівень

Лінія +5 дБм

(з вихідним опором навантаження 10 кОм або більше)

Навушники 15 мВт +15 мВт

Еквівалентний вхідний шум - 119 дБу
Шумовий поріг - 100 дБу
Вхід для педалі Zoom FP02M
Живлення Мережевий адаптер 9В(мінус в центрі), 500 мА
USB USB MIDI, USB Micro-B
Габарити 181 мм(д) x 234 мм(ш) x 58 мм
Вес 1,28 кг
Призначення
Для бас-гитар
Ефект
Мультиефект процесор
Формат
Підлоговий
Тип приладу
Аналоговий
B3N

ZOOM - це відома японська компанія по виробництву аудіо устаткування для музикантів, заснована в Токіо в 1983 році. Основною продукцією ZOOM є педалі ефектів для гітар і бас-гитар, устаткування для звукозапису, і драм-машины. Перша хвиля популярності наздогнала ZOOM у кінці 90-х років з виходом гітарного процесора 505, який став легендою і певним символом серед гітаристів. Друга хвиля прийшла, і триває досі, коли компанія вирішила випускати абсолютно нову для них продукцию-портативные аудиорекордеры. У основі усієї продукції ZOOM лежить мікрочіп власної розробки.

У допроцессорные часи попередньому поколінню гітаристів доводилося мати багато педалей з різними ефектами і кожного разу сполучати ці примочки для електрогітари в довгий ланцюжок - "паровоз". З появою гітарних процесорів необхідність в цьому відпала, тепер усі ефекти зібрані в одному приладі, і щоб не настроювати звук наново кожного разу, ви можете створювати свої пресеты і вносити їх в пам'ять. Домашній комп'ютер зараз є практично у кожного, і він теж може виконувати роль гітарного процесора. Досить підключити до нього сучасний процесор, який працює, як аудіоінтерфейс, встановити софтвер і у вас є гітарний процесор для комп'ютера. Створюйте свій власний звук і грайте удома, а комбоусилитель можна залишити на базі. Тепер ZOOM- гітарний процесор і аудіоінтерфейс в одному приладі.

На наступному ступені розвитку будь-який музикант приходить до висновку, що пора організовувати запис звуку у своїх домашніх умовах і досить вже платити гроші за дорогий студійний час. У кого з вас не бувало раптового осяяння, коли треба записати ідею, що тільки що прийшла в голову, поки вона не випарувалася? Зірватися і поїхати в студію? Можна і по-іншому, зрозуміло, що для цього знадобиться звукове устаткування, що для цього треба мати? Спробуємо розібратися. Не обов'язково будувати будинки професійну студію: збирати рэк з обробкою і ставити мікшер. Дуже часто з такими завданнями зможе впоратися звичайна портастудия, або навіть універсальний аудиорекордер ZOOM H4n. Він має режим 4-канальної портастудии і вбудований процесор ефектів для гітари, баса і вокалу і навіть функцію "караоке". Мабуть, тільки ударної установки в нім немає.

Досить корисно мати записуючий пристрій з собою, особливо якщо ви часто буваєте на різних заходах. Записати концерт собі на память-хорошо, а добре записати з повним частотним діапазоном і стереобазой ще краще. З таким завданням прекрасно впорається рекордер Zoom H1. Завдання запису обмежуються не лише музикою. Для запису лекцій, зборів або судових засідань чудово підійде аудіо рекордер ZOOM H2n. Завдяки тому, що він може записувати звук на 360° навкруги, ніхто і ніщо на записі не провалиться по рівню і чутно буде все.

Підсумовуючи вищесказане, можна з упевненістю сказати, що серед процесорів, рекордеров і портастудий, приладів, що випускаються компанією Zoom, - ви знайдете те, що підійде саме вам.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.