Купити Стійка для гітари BESPECO KG10

Стійка для гітари BESPECO KG10

22207

Розпродано
2 898 грн

Універсальна гітарна стійка. Система автоматичної фіксації у голови грифа. Конструкція виконана з хромованого цинкового сплаву, покритого м'якою натуральною гумою, що забезпечує стійці міцність і одночасно захищає поверхню гітари від ушкоджень. Нижня опора деки також покрита натуральною гумою і маємо роз'єми для кріплення медіаторів; регулювання висоти стійки здійснюється за допомогою механізму "PUSH" з металевим стержнем і додатковим запобіжним фіксатором. Усі компоненти стійки можуть бути замінені, вона повністю доладна. Інноваційна конструкція у поєднанні з використанням масивних деталей з міцних матеріалів, робить KG10 унікальною.

Універсальна гітарна стійка. Система автоматичної фіксації у голови грифа. Конструкція виконана з хромованого цинкового сплаву, покритого м'якою натуральною гумою, що забезпечує стійці міцність і одночасно захищає поверхню гітари від ушкоджень.

Нижня опора деки також покрита натуральною гумою і маємо роз'єми для кріплення медіаторів; регулювання висоти стійки здійснюється за допомогою механізму "PUSH" з металевим стержнем і додатковим запобіжним фіксатором.

Усі компоненти стійки можуть бути замінені, вона повністю доладна. Інноваційна конструкція у поєднанні з використанням масивних деталей з міцних матеріалів, робить KG10 унікальною.

Специфікації:

Мінімальна висота: 77 см

Максимальна висота: 115 см

Вес: 2,3 кг

Максимальна вантажопідйомність: 10 кг

Загальний об'єм: 0,08 куб. м.

У упаковці: 6 шт.

Колір: чорний + хром

Матеріал: сталь + нейлон + сплав цинку

Упаковка: картон

Призначення
Для акус./класс./элек. гітар
KG10

Bespeco - мультибренд з історією і популярністю на міжнародному ринку більше 25 років. Місія Bespeco - допомагати музикантам у втіленні їх нових ідей.
Фахівці Bespeco направляють увесь свій досвід і знання на виробництво нових продуктів, таких як стійки третього покоління для клавішних,
ергономічні металеві стійки для різних інструментів, протиударні гітарні кейси і багато що інше.
Нові ідеї Bespeco стають основою для революції на ринку і утілюються в слогані: "Bespeco - винаходь корисне".