Neumann U 67 Set
Neumann U 67 Set
Neumann U 67 Set
Neumann U 67 Set
Neumann U 67 Set
Neumann U 67 Set
Neumann U 67 Set
Neumann U 67 Set
Neumann U 67 Set
Neumann U 67 Set

Neumann U 67 Set Студійний мікрофон

25996

Розпродано
320 604 грн

Перший ламповий U 67 з'явився в 1960 році, і більш ніж півстоліття він вірою і правдою служив професіоналам і любителям звукорежиссерского справи, ставши самою що не є простою робочою конячкою студій звукозапису по всьому світу і справжньою легендою світової індустрії аудіо. Час йде, а особливий, фірмовий звук цього мікрофону як і раніше потрібний людям. Тому уперше за декілька десятків років U 67, один з найзнаменитіших лампових Neumann, відтворений по оригінальній заводській документації 50-х років минулого століття, знову повертається в серію.

Перший ламповий U 67 з'явився в 1960 році, і більш ніж півстоліття він вірою і правдою служив професіоналам і любителям звукорежиссерского справи, ставши самою що не є простою робочою конячкою студій звукозапису по всьому світу і справжньою легендою світової індустрії аудіо. Час йде, а особливий, фірмовий звук цього мікрофону як і раніше потрібний людям. Тому уперше за декілька десятків років U 67, один з найзнаменитіших лампових Neumann, відтворений по оригінальній заводській документації 50-х років минулого століття, знову повертається в серію.

Легенда знову з нами

Як віhouseо, модель U 67 спочатку готувалася на зміну не менш видатної Neumann U 47, тому фактично просто зобов'язана була стати краще і без всяких варіантів. І звичайно ж стала. Більше того, продемонструвавши цілий ряд безперечних переваг порівняно зі своїм попередником, незабаром після початку продажів U 67 був визнаний новим еталонним мікрофоном для студійного звукозапису.

Перемикана діаграма спрямованості(на вибір-кругова, кардіоїда або "вісімка"), вдосконалений ламповий контур з вимикачами фільтру обріза низьких частот і зниження чутливості-до серйозної роботи із звуком новий Neumann U 67 дійсно був підготовлений належним чином.

Тому чи варто дивуватися з того, що "на посаді" еталону цей мікрофон перебуває і до цього дня. І має настільки високу репутацію, що навіть в наші дні багато іменитих звукорежисерів в самих різних ситуаціях працювати вважають за краще тільки з U 67 і по старій пам'яті продовжують називати цей мікрофон "desert island"(тобто, "пусткою") за його характерно "плоский" звук і виняткову універсальність.

Шедевр Neumann-Engineering

Нагадаємо також, що саме U 67 першим отримав знаменитий капсуль K 67, який з тих самих пір іменується не інакше як втіленням "фірмового звуку Neumann"(і, до речі, пізніше перейшов у спадок наступної моделі-U 87 A, що стала наступником вже U 67). Ще однією особливістю моделі став інноваційний на ті часи ламповий контур, в якому була дуже вдало реалізована схема pre,-emphasis/de-emphasis, до мінімуму що знижує звук шипіння ламп.

Окрім цього, U 67 став також першим мікрофоном, який почав застосовуватися для сучасної техніки звукозапису, приміром, з ближнім розставлянням мікрофонів, коли так званий ефект близькості, що виникає внаслідок невеликої відстані до джерел звуку, компенсувався перемиканим фільтром обріза низьких частот.

За рахунок аттенюатора U 67 легко і без спотворень справляється з рівнями звукового тиску аж до 124 дБ, але і це далеко не максимум, якщо користувач визнає прийнятним незначний "ламповий відбиток" в записі.

Разом з неперевершеним звуком U 67 крізь час до нас повернувся і його неповторний дизайн. Адже і цей його такий, здавалося б, знайомий конусоподібний корпус із скошеними гратами ще півстоліття назад і, схоже, назавжди став справжньою візитною карткою марки Neumann.

Історія має властивість повторюватися

Фірмовий звук 60-х(і почала 70-х) новий U 67 успадкував повною мірою разом з електронною схемою і оригінальним капсулем. Ключові компоненти системи, зокрема теж досить віhouseий вихідний трансформатор BV 12, відтворені і робляться в строгій відповідності з первинною документацією. Лампи EF86, як і багато років тому, так само ретельно і вручну відбираються співробітниками спеціально організованої вимірювальної лабораторії і гарантовано відповідають заданим технічним параметрам роботи, серед яких-гранично низький рівень шуму.

Так що, з сучасного у U 67-тільки блок живлення NU 67 V. Його інженерам Neumann довелося конструювати з нуля, оскільки він, по-перше, повинен повністю відповідати нинішнім, набагато строгішим нормам безпеки для електроустаткування такого типу, а по-друге, сучасним лампам преміум-класу потрібно трохи більш високу напругу.

Але слід сказати, що, незважаючи на усі ці технічні нововведення, напруга блок живлення NU 67 V уміє міняти автоматично, тому його можна використати як з новими, так і із старими моделями U 67.

Новий U 67 поставляється у вінтажному кейсі, який, як і сам мікрофон, робиться на німецькому заводі компанії Neumann.Berlin. У комплект постачання окрім мікрофону входять також фірмовий еластичний підвіс, мікрофонний кабель і блок живлення NU 67 V.

Особливості моделі Neumann U 67:

  • мікрофон виготовлений по оригінальній заводській документації Neumann;
  • виготовлення деталей і складання мікрофону робиться вручну на заводі Neumann в Німеччині;
  • класична лампова схема;
  • оригінальний мікрофонний капсуль K 67;
  • оригінальний вихідний трансформатор BV 12;
  • перемикана діаграма спрямованості(кругова, кардіоїда або "вісімка");
  • блок живлення NU 67 V з автоматичною системою регулювання напруги;
  • фірмовий кейс ручної роботи.
Артикул 008678
Спрямованість мікрофону всенаправлений/кардіоїда/"вісімка"
Тип перетворювача перетворювач градієнта тиску
Відтворні частоти, Гц 20-20000
Чувствит. при частоті f = 1 кГц і вхідному сопротив. rвх = 1 кОм, mv/pa 15/24/16
Номінальний опір, Ом 1000
Еквівалентний рівень шуму, CCIR, дБ 32/28/31
Еквівалентний рівень шуму, A- зважений, дБ 21/17/20
Відношення сигнал-шум, CCIR(отн. 94 дБ), дБ 62/66/63
Відношення сигнал-шум, А-взвешенный(отн. 94 дБ), дБ 73/77/74
Максимальний рівень звукового тиску для THD 0.5%, дБ 114
Роз'їм XLR3F
Вес(без кабелю), г 560
Діаметр, мм 56
Довга, мм 200
Гарантія, міс. 24
Дротяний Та
Аналоговий Та
Кругова Та
Спрямованість напівкардіоїдна Та
Кардіоїд Та
Суперкардіоїд Та
Спрямованість гіперкардіоїдна Та
Вісімка Та
Конденса-уторований Та
Инструмен-тальный Та
Студійні з підвісом Та
Neumann Та
Вокальний Та
Статус продукту : Очікується
Інтерфейс дротяного підключення
XLR3F
Тип випромінювача
Перетворювач градієнта тиску
Діапазон частот навушників
20-20000
Гарантія
24 місяці
Тип конструкції
Конденсаторні
Спрямованість
Всенаправлені/Кардіоїдні/"Вісімка"
Діапазон частот
20-20000
Призначення
Вокальні, Студійні, Інструментальні
Кількість мікрофонів
1
U 67 Set

Упродовж 75-ти років компанія Neumann встановлює прогресивні стандарти у світі аудіо технологій, роблячи студійні мікрофони найвищої якості.

Все почалося в 1928г., коли обдарований німецький інженер акустик і засновник компанії Георг Нойман розробив перший конденсаторний мікрофон CMV 3, що дістав назву "Ноймановская пляшка".

За майже сімдесят п'ять років свого існування компанія створила цілий ряд знаменитих мікрофонів, що стали еталоном у світі студійних(і не лише) мікрофонів.

Такі мікрофони, як U47, U67, U87, M149 по праву можна назвати "мікрофонами усіх часів".

І сьогодні компанія здатна створювати шедеври, гідні її історії - яскравою ілюстрацією цьому став новий повністю цифровий мікрофон SOLUTION D.