Купити Sommer Cable 200-0356
Купити Sommer Cable 200-0356
Купити Sommer Cable 200-0356
Купити Sommer Cable 200-0356

Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0356

26946

Розпродано
74 грн
200-0356-мікрофонний симетричний патч-кабель серії GOBLIN. Цей компактний кабель забезпечує надійний цифровий і аналоговий зв'язок між HiFi аудіо пристроями. Кабель має виту пару гнучких багатодротяних жил перерізом по 0,14 мм(AWG 26) з безкисневої міді(OFC). Діаметр жили 0,42 мм, високоякісна ізоляція жил з поліетилену(PE) гарантує високі і стабільні електричні параметри при тривалій експлуатації кабелю, діаметр ізолятора жили 1,05 мм. Захист від різних зовнішніх перешкод і наведень забезпечує подвійний екран-витий з лудженого мідного дроту і металізованої тканини. Для полегшення його оброблення і монтажу є дренажна жила. Провідники з безкисневої міді і високоякісний ізолятор забезпечують кабелю відмінні електричні характеристики: опір постійному струму жили 140 Ом/км, а обплетення 30 Ом/км; місткість жила/жила на 1 м = 74 пФ, а місткість жила/екран = 120 пФ; опір ізоляції жили на 1 км більше 0,2 ГОм. Робочі температури кабелю від-25°C до +70°C. Стійка до механічних дій і еластична зовнішня оболонка із спеціально розробленого ПВХ(PVC) має діаметр 4,6 мм. Колір оболонки-світло-сірий. Мідні провідники в жилах щільно скручені і дуже легко зачищаються. За рахунок продуманої конструкції екрану кабель має неймовірну міцність на розрив і стійкість до різних механічних дій, легко переносить багатократні вигини. Це високоякісний кабель для малогабаритних мікрофонів і для підключення MIDI пристроїв на великих відстанях. Кабель використовується для внутрирэковых з'єднань професійного і HiFi устаткування і в професійних звукових студіях.

200-0356-мікрофонний симетричний патч-кабель серії GOBLIN. Цей компактний кабель забезпечує надійний цифровий і аналоговий зв'язок між HiFi аудіо пристроями. Кабель має виту пару гнучких багатодротяних жил перерізом по 0,14 мм(AWG 26) з безкисневої міді(OFC). Діаметр жили 0,42 мм, високоякісна ізоляція жил з поліетилену(PE) гарантує високі і стабільні електричні параметри при тривалій експлуатації кабелю, діаметр ізолятора жили 1,05 мм. Захист від різних зовнішніх перешкод і наведень забезпечує подвійний екран-витий з лудженого мідного дроту і металізованої тканини. Для полегшення його оброблення і монтажу є дренажна жила. Провідники з безкисневої міді і високоякісний ізолятор забезпечують кабелю відмінні електричні характеристики: опір постійному струму жили 140 Ом/км, а обплетення 30 Ом/км; місткість жила/жила на 1 м = 74 пФ, а місткість жила/екран = 120 пФ; опір ізоляції жили на 1 км більше 0,2 ГОм. Робочі температури кабелю від-25°C до +70°C. Стійка до механічних дій і еластична зовнішня оболонка із спеціально розробленого ПВХ(PVC) має діаметр 4,6 мм. Колір оболонки-світло-сірий. Мідні провідники в жилах щільно скручені і дуже легко зачищаються. За рахунок продуманої конструкції екрану кабель має неймовірну міцністю на розрив і стійкістю до різних механічних дій, легко переносить багатократні вигини. Це високоякісний кабель для малогабаритних мікрофонів і для підключення MIDI пристроїв на великих відстанях. Кабель використовується для внутрирэковых з'єднань професійного і HiFi устаткування і в професійних звукових студіях.

Основні особливості:
  • Ідеальний кабель для патч-кордов завдяки малому зовнішньому діаметру 4,6 мм.
  • Дуже готується на розрив за рахунок щільного екрану і спеціальної PVC- оболонки.
  • Довгий термін служби, завдяки спеціальному матеріалу зовнішньої оболонки.
  • Лінійна передача аудіосигналу, завдяки особливій конструкції жил і тісному скручуванню мідних провідників в них.
  • 100% екранування із застосуванням витого мідного екрану з металізованою тканиною
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назвамікрофонний симетричний патч-кабель серії GOBLIN
Структура(2LI2Y0,14 мм?)(ST)DY
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиПВХ
Діаметр оболонки4,6 мм
Колір оболонкисвітло-сірий
Кількість каналів аудіо1
Застосуваннямікрофонний, сполучний кабель
Передача сигналусиметрична
Сумісність з роз'ємамиHI-J35S-SCREW-F; HI-J35S-SCREW-M; HI-J35S03; HI-X3CM; HI-X3CF
Упаковкабухта 100 м
Конструкція кабелю
Кількість жил2
Переріз жил0,14 мм?
Діаметр жив0,42 мм
Калібр жили26
Кількість дротів в жилі18
Діаметр проволікав в жилі0,1 мм
Матеріал дроту в жилібезкиснева мідь
Ізоляція жилиполіетилен
Діаметр ізоляції жили1,05 мм
Екранвитий мідний луджений + металізована тканина
Щільність екрану100%
Матеріал оболонкиПВХ
Електричні характеристики
Місткість жила / екран на 1 м120 пФ
Місткість жила / жила на 1 м65 пФ
Опір постійному струму140 Ом/км
Опір постійному струму30 Ом/км
Опір ізоляції на 1 км0,2 ГОм
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,10 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-25°C до +70°C
Діаметр кабелю4,6 мм
Вес27 г
Сфера застосування :
  • Професійні звукові студії.
  • Високоякісний кабель для мініатюрних мікрофонів.
  • Використання з роз'ємами Bantam і RCA.
  • Підключення MIDI пристроїв на великих відстанях.
  • Внутрішні з'єднання в рэках, підключення аудіоустаткування і эффект-процессоров.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Микрофонные
200-0356
1971-01-01

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com