Труба YAMAHA YTR-2330
Труба YAMAHA YTR-2330
Труба YAMAHA YTR-2330
Труба YAMAHA YTR-2330
Труба YAMAHA YTR-2330
Труба YAMAHA YTR-2330
Труба YAMAHA YTR-2330
Труба YAMAHA YTR-2330
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Труба YAMAHA YTR-2330

14967

У магазині
24 855 грн
Труба Yamaha YTR2330 - це прекрасний інструмент для початкуючих музикантів. Основна увага при розробці цієї моделі була напрямлено на зниження ваги і легкість звукоизвлечения, при цьому зберігаючи прекрасне звучання і інтонацію. Yamaha створює інструменти надаючи особливе значення ергономіці,... (див. повний опис)

Труба Yamaha YTR2330-це прекрасний інструмент для початкуючих музикантів.

Основна увага при розробці цієї моделі була напрямлено на зниження ваги і легкість звукоизвлечения, при цьому зберігаючи прекрасне звучання і інтонацію. Yamaha створює інструменти надаючи особливе значення ергономіці, щоб процес навчання і розвитку навичок початкуючих музикантів відбувався швидко і креативно.

 

Для зменшення ваги, в моделі YTR-2330 було вирішено прибрати скобу на основному настроювальному слайдері(кроні). Окрім цього була підібрана ідеальна товщина латунного розтруба. Клапани з монеля(нікелево-мідний сплав) застосовані в інструменті відрізняються надійністю, коректним хоhouse і не вимагають частого обслуговування.

Розтруб з жовтої латуні

Новий, поліпшений, легкий і надійний розтруб з двох частин, виготовлений з жовтої латуні для оптимальної играбельности і забезпечення хорошої техніки і довговічності.

Нові клапана, нижні чашки клапанів і гудзика

Клапани в YTR-2330 виготовлені з монеля(нікелево-мідний сплав відрізняється корозійною стійкістю, пластичністю і високою межею міцності). Конструкція кнопок також піддалася доопрацюванню, а нижні чашки клапанів обважнювали. Завдяки цьому ми змогли значно збільшити термін служби інструменту і поліпшити якість його звучання.

Нові настроювальні крони

Другий і основний настроювальні крони виготовлені з використанням тих же методів, що і у виробництві топових моделей Yamaha, що забезпечує стабільність ладу, чисте звучання і зносостійкість.

Основні характеристики:

  • Матеріал корпусу : жовта латунь
  • Матеріал розтруба : жовта латунь
  • Діаметр розтруба : 123 мм
  • Діаметр каналу : ML-11.65мм
  • Мундштук: TR-11B4

Виробництво Китай
Колір Золотий
Комплектація Чохол, полірувальна серветка, олія
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Колір
Золотий
YTR-2330

Історія корпорації Yamaha налічує більше 100 років. З тієї миті як молодий підприємець Торакусу Ямаха уперше виготовив високоякісний очеретяний орган. Незабаром компанія, яку він заснував, не лише випустила перше піаніно в Японії, але і здобула широку популярність за кордоном: в 1904 році піаніно і орган компанії Yamaha отримали Гран-прі на міжнародній виставці в Сент Луісі.

Після такого блискучого початку компанія продовжила свій рух на шляху до популярності і стала одним з самих кращих виробників музичних інструментів у світі. У міру свого зростання і розвитку компанія використала унікальний накопичений досвід майстерності і останні технологічні досягнення для розширення асортименту продукції і послуг.

Сьогодні компанія є визнаним лідером в різних областях, починаючи з виробництва музичних інструментів і аудіо-відео продукції і закінчуючи інформаційними технологіями, медіа-послугами, виробництвом предметів обстановки для будинку, автозапчастин, металів, а також розвитком системи музичної освіти і курортного бізнесу.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.