Sennheiser GSP 350
Sennheiser GSP 350
Sennheiser GSP 350
Sennheiser GSP 350
Sennheiser GSP 350
Sennheiser GSP 350
Sennheiser GSP 350
Sennheiser GSP 350
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Гарнітура Sennheiser GSP 350

26476

Уточнюйте наявність перед оплатою
7 160 грн

Sennheiser GSP 350 - повнорозмірна ігрова гарнітура початкового рівня. Закриті чашки з пінними амбушюрами повністю охоплюють вуха, захищаючи від зовнішніх шумів. Виносний мікрофон з шумозаглушуванням. USB- звукова карта з Dolby 7.1 SurroundSound перетворює звичайний 2D-звук в об'ємний 3D

  • фірмові динаміки Sennheiser дають реалістичний, атмосферний звук;
  • об'ємний звук Dolby 7.1 Surround Sound-для повного занурення і яскравих ігрових вражень;
  • "легальний чит"-отримаєте перевагу, точно визначаючи положення і дії супротивників на слух;
  • завжди на зв'язку з командою-завдяки професійному мікрофону з шумозаглушуванням;
  • мініатюрний USB- донгл для підключення до стаціонарного комп'ютера або ноутбука;
  • інтуїтивна панель налаштування, 4 режими роботи звукової карти;
  • виносний мікрофон на шарнірі-підніміть "плече", щоб миттєво відключити;
  • рельєфне колесо регулювання гучності на правій чашці;
  • великі ультрамягкие амбушюри набувають форми вуха і не пропускають звуки назовні;
  • 2 роки гарантії

Вирушаючи підкорювати віртуальні світи, коштує запастить не лише якісним монітором і геймерской мишкою-але і вірними навушниками. Хоча на графіку доводиться велика частина інформації, яку повіhouseляє нам гра,-саме звук відповідає за занурення і атмосферность. Гуркіт вибухів і свист куль на поле бою, шум вітру в гілках казкового лісу, або зловісний шерех в темних куточках покинутого замку-приберіть ці звуки, і ілюзія присутності відразу ж розсиплеться в купу пікселів. На щастя, нові GSP 350 можуть похвалитися більшістю переваг "фірмового звучання" Sennheiser, що відрізняють дорожчі моделі німецького виробника.

Наголовный девайс 80-го рівня

Надійна конструкція знайде, чим порадувати зосереджених геймеров, готових ночі безперервно битися з монстрами і досліджувати барвисті світи. Німецькі майстри витратили тисячі людино-годин на дослідження в області ергономіки вуха, щоб надати навушникам форми, яку можна годинником носити без щонайменших незручностей. Оголовье широке, здвоєне, створено за зразком авіаційних гарнітур. Хитра система петель і розсувних частин дозволяє з легкістю закріпити GSP 350 на голові. Амбушюри з кожзама-великі і повністю охоплюють вуха. Пінний наповнювач дозволяє їм миттєво набувати форми вушної раковини носія і сидіти "як влиті". Завдяки щільному притиску ні рев исчадий пекла, ні грім артилерійських залпів не потурбує сплячих houseочадців. А також не дозволить сторонньому шуму відволікати Вас у вирішальний момент матчу, дозволяючи цілком зосередитися на грі.

Читерская флешка-легальний "воллхак"

GSP 350 поставляються з мініатюрним USB- донглом, в якому схована звукова карта, що емулює об'ємне звучання по алгоритму Dolby Surround Sound. Алгоритм бере звуки ігрового движка і микширует так, щоб зробити звучання навушників максимально схожим на багатоканальну поличну систему 7.1. В результаті, геймер може на слух набагато точніше визначати положення джерел звуку. Будь то супротивник, що крадеться ззаду, засідка за найближчим рогом або снайпер, що засів на вершині геть тієї далекої вежі. Крім того, розширений об'єм і реалістичність звукового супроводу-виводять враження від гри на новий рівень.

Інтуїтивна панель управління USB- донглом дозволяє вибрати один з чотирьох режимів роботи :

  • киберспорт(максимальна деталізація і точність позиціонування-для мультиплеерных змагань);
  • ігровий(баланс між точністю і ефектністю звуків, оптимальний для поодиноких ігор);
  • музика(створює ефект об'ємної сцени, посилює залучення і драйв);
  • відключення обробки-звуки виводитимуться на навушники "як є"

Один за усіх-і все за одного!

Всякому киберспортсмену віhouseо, що перемога вимагає загальних зусиль усієї команди. Навіть середнього рівня гравці, працюючі злагоджено, легко обставлять професіонала-одинака. Координація і спілкування-вірний ключ до успіху, а для цього потрібний хороший мікрофон. Саме таким і оснащена гарнітура GSP 350. Виносний мікрофон на поворотному шарнірі порівняємо за характеристиками з професійними моделями для ефірного мовлення. Функція активного шумозаглушування приглушає звуки дихання і інші сторонні шуми, щоб не відволікати соратників і зробити Ваш голос максимально розбірливим. А коли треба тимчасово відключити мікрофон-досить тільки підняти його.

Артикул 507081
Гарантія, міс. 24
Тип підключення дротяний
Конструкція закрита
Тип перетворювача динамічний
Тип амбушюр повністю , що охоплюють
Колір Чорний
Відтворні частоти, Гц 15-26000
Рівень звукового тиску SPL(1 кГц, 1 Вт RMS), дБ 113
Опір, Ом 19
Роз'їм USB
Довжина кабелю, м 2,9
Відтворні частоти, Гц 10-24000
Чутливість, *-1 dBV/Pa 41
Вес, г 294
Колір
Black - Red
Тип навушників
Закриті
Тип підключення
Дротяне
Інтерфейс дротяного підключення
1 x mini - jack(роз'їм 3.5 мм)
Наявність активного шумозаглушування
Без активного шумозаглушування
Форма штекера
Прямій
Кабель
Односторонній
Тип випромінювача
Динамічний
Діапазон частот навушників
15 - 26000 Гц
Опір навушників
19 Ом
Чутливість навушників
113 дБ
Особливості
Вбудована звукова карта
Гарантія
24 місяці
Діапазон частот
15-26000 10-24000
Тип
Повнорозмірні
GSP 350

Компанія Sennheiser, є світовим лідером у виробництві звукового устаткування, що поєднує в собі високі технології і сучасний дизайн.

Створення добре працюючих інструментів для професіоналів - завдання, посильне команді виключно висококласних інженерів. Компанія Sennheiser була такою, починаючи з 1945 року, коли називалася ще Labor W, і в її штаті було всього сім чоловік, залишається і сьогодні, отримавши міжнародне визнання, працевлаштувавши 1400 чоловік і побудувавши заводи в Німеччині, Ірландії і США.

Коротка історія

У 1947 році фахівці тоді ще Labor W створюють свій перший оригінальний мікрофон, MD 2, і він, завдяки якісній перевазі над конкурентам, стає дуже популярним в радіомовленні. Мало хто про це знає, але в 1949 компанія розробила, і деякий час випускала підсилювачі потужності. Це були перші пристрої, що відповідають стандарту hi, - fi, а через декілька років він буде прийнятий на озброєння усіма виробниками домашньої звукової техніки.

Але знову про мікрофони: в 1954 вже під маркою Sennheiser випускається динамічний мікрофон MD 21; сьогодні це раритет, популярний у радіо і клубних DJ на заході. У період з 1956 по 1959 роки розробляються мікрофон типу "пушку"(shotgun), MD 82 і стереофонічний мікрофон MDS 1, в 1962 році з'являється нова високоспрямована конденсаторна "гармата" для ТБ і кінозйомок, працююча за принципом interference tube. А в 1985 запущений у виробництво новий модельний ряд студійних конденсаторних мікрофонів MKH, що відповідають вимогам цифрового звукозапису. Предмет особливої гордості розробників(слід сказати, і власників теж) - динамічний мікрофон MD 421, виробництво якого почалося в 1960 році. Триває і до цього дня; всього за 40 років продані більше 350,000 екземплярів.

Компанії належить пріоритет в розробці і випуску перших у світі відкритих динамічних навушників(модель HD 414, 1968 рік). Є у компанії і інші відкриття в цій області - навушники з системою активної компенсації шуму NoiseGard(модель LH 1C, 1988 рік), а також електростатичні навушники з ламповим підсилювачем(модель Orpheus, 1991 рік). Професійна преса оцінила їх як кращі у світі.

Пальма першості в області цифрової(!) технології передачі звукового сигналу по інфрачервоному каналу також належить Sennheiser. У 1976 випущені передавач SI 406 і приймач-стетоскоп HDI 406. Пізніше, в 1993, ця технологія була застосована у безпровідних навушниках IS 850.

А чи знаєте ви, коли з'явилася перша радіосистема? У 1958 році, і створили її інженери компанії Sennheiser. Тоді на ТБ і в концертній діяльності безпровідна мікрофонна система Mikroport зробила справжню революцію! Починаючи з 1979 року, радіосистеми компанії, оснащуються системою шумопониження HiDyn, що істотно поліпшила якість звукопередачи, а в 1980 випущений перший безпровідною мікрофон для вокалістів, SKM 4031. Досягнуті помітні успіхи в мініатюризації, їх результат - випуск в 1981 році передавача SK 2012 і приймача EM 1036, основних компонентів першої у світі радіосистеми "економічного класу".

Робота по удосконаленню радіосистем Sennheiser не припиняється.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.