Sennheiser HD 820
Sennheiser HD 820
Sennheiser HD 820
Sennheiser HD 820
Sennheiser HD 820
Sennheiser HD 820
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Навушники Sennheiser HD 820

26542

Уточнюйте наявність перед оплатою
85 509 грн

У цих закритих динамічних навушниках музику з сьогоденням аудиофильским якістю слухати можна практично де завгодно: на роботі, удома або навіть на ходу. У HD 820 для зниження резонансів кришки перетворювачів виконані із скла. Тому у всьому, що стосується звуку, це дійсно найвільніші закриті навушники у світі, здатні подарувати своєму слухачеві набагато якісніший звук, чим раніше прийнято було чекати від моделей закритого типу.

У цих закритих динамічних навушниках музику з сьогоденням аудиофильским якістю слухати можна практично де завгодно: на роботі, уhouseа або навіть на ходу. У HD 820 для зниження резонансів кришки перетворювачів виконані із скла. Тому у всьому, що стосується звуку, це дійсно найвільніші закриті навушники у світі, здатні подарувати своєму слухачеві набагато якісніший звук, чим раніше прийнято було чекати від моделей закритого типу.


Новий стандарт аудиофильского звуку для закритих навушників

Кожен сучасний прихильник якісного аудіо знає, що з усіх навушників з амбушюрами, що охоплюють, самий кращий звук відтворюють моделі з відкритим акустичним оформленням. Це завжди було непорушним правилом. Проте з появою наймолодшого представника сімейства аудиофильских навушників Sennheiser це правило можна з упевненістю вважати застарілим. Інноваційні кришки перетворювачів дозволяють HD 820 відтворювати неймовірно чистий і природний звук і відтворювати перед своїм слухачем звукове поле незвичайної глибини і реалістичності.

Модель HD 820 розроблена і робиться на заводі компанії Sennheiser в Німеччині з винятковою увагою до кожної, навіть самій найдрібнішій деталі конструкції. Навушники мають міцне металеве оголовье з широкою і м'якою вставкою. Накладки амбушюр виготовлені вручну з високоякісної гіпоалергенної синтетичної шкіри і мікрофібри, тому вони ніколи не давлять на вуха і відмінно ізолюють слух від зовнішнього шумового фону. Так що, надіваючи свої HD 820, готуйтеся насолоджуватися не лише якістю їх звучання, але і рівнем їх комфорту.


Звук без меж

Живе, об'ємне, ясне і природне звучання з воістину безмежним звуковим полем. Ви скажете, що таке не під силу закритим навушникам з амбушюрами, що охоплюють? Так і було. До появи нових Sennheiser HD 820. Повірте, вас ще не одного разу приємно здивує один тільки факт того, що такий звук можуть відтворювати навушники із закритим акустичним оформленням. І HD 820 не лише покажуть вам, наскільки вільно і по-новому можуть звучати ваші улюблені композиції. З цими навушниками у вас нарешті з'являється можливість слухати улюблену музику в найвищій якості у будь-якому зручному для вас місці, не турбуючи людей, що при цьому оточують вас.


Технологія прозорості

Фантастична якість і глибина звучання у HD 820 досягаються за рахунок застосування особливого нововведення : обоє RingRadiator- а(фірмових кільцевих випромінювача Sennheiser) навушників закриті унікальними повністю скляними кришками. Як ви розумієте, справа тут не лише в дизайні, хоча таке рішення і виглядає дуже оригінально.

Ні, прозорі скляні кришки HD 820 потрібні саме для роботи із звуком. Кожна цілком виконана із скла Gorilla Glass складної опуклої форми і ефективно відбиває звукові хвилі між тильною стороною випромінювачів і поглинювальними камерами, знижуючи тим самим до мінімуму резонанси, що неминуче виникають в процесі роботи навушників. Тому у закритих HD 820 звукових хвиль не відбиваються кришками перетворювачів, а "течуть" безперешкодно, як у відкритих навушниках.


Досконалість в кожній деталі

Повторимося, HD 820 робляться тільки на німецькому заводі компанії Sennheiser, і на усіх етапах складання моделі виняткова увага приділяється кожній окремій деталі її конструкції. Ультракомфортные накладки, що охоплюють, амбушюр виготовляються вручну, кабелі навушників виконані з безкисневої міді в срібній оболонці і забезпечені позолоченими штекерами, на міцній металевій основі оголовья передбачена широка демпфуюча накладка. Завдяки такому уважному підходу до вибору матеріалів і ретельного опрацювання кожного окремого компонента, HD 820 приємно носити і приємно слухати.

До речі, повною мірою розкрити увесь їх грандіозний аудіопотенціал новим HD 820 краще всього допомагає фірмовий балансний підсилювач для динамічних навушників HDV 820, який Sennheiser розробила спеціально для своїх аудиофильских моделей.


Аудиофильский стандарт підключення

Гарантований мінімум втрат шляхом доставки сигналу. Для цього HD 820 комплектуються спеціальним симетричним кабелем низької ємності, що погоджує, з 4.4-міліметровим балансним штекером Pentaconn в золотій оболонці, які в комплексі дають оптимальний контактний опір і, отже, чудовий звук.


Якість може виглядати тільки краще

Настільки оригінальні і технічно досконалі навушники уміють зачаровувати одним своїм виhouse. А прозорі скляні кришки HD 820 не лише притягають своєю незвичністю, але і відкривають погляду усю високотехнологічну пишність цієї моделі, доповнюючи тим самим універсальну класичну естетику її зовнішнього дизайну природною технічною красою внутрішніх елементів конструкції.


Комплектація

  • закриті динамічні навушники Sennheiser HD 820;
  • сполучний кабель: 1/4"(6.35 мм) із стереоштекером, небалансний;
  • кабель з 4.4-мм штекером Pentaconn, балансний;
  • USB- накопичувач(версія SD-U16L) з посібником користувача(у форматі PDF) і файлом з індивідуальною АЧХ в дифузійному полі;
  • короткий посібник користувача;
  • фірмовий кейс для зберігання навушників;
  • серветка з мікрофібри для відходу за навушниками.
Артикул 507435
Гарантія, міс. 24
Тип підключення дротяний
Довжина кабелю, м 3
Роз'їм джек 6,3 мм
Конструкція закрита
Тип амбушюр повністю , що охоплюють
Тип перетворювача динамічний
Відтворні частоти, Гц 12-43800 Hz
Рівень звукового тиску SPL(1 кГц, 1 Вт RMS), дБ 103
Опір, Ом 300
Вес(без кабелю), г 360
Колір Чорний
Колір
Чорний
Тип навушників
Закриті
Тип підключення
Дротяне
Інтерфейс дротяного підключення
1 x 1/4" jack(роз'їм 6.3 мм)
Тип випромінювача
Динамічний
Діапазон частот навушників
12 - 43800
Опір навушників
300
Чутливість навушників
103
Гарантія
24 місяці офіційної гарантії від виробника
Діапазон частот
12 - 43800 Hz(- 3 dB)
Тип
Повнорозмірні
HD 820

Компанія Sennheiser, є світовим лідером у виробництві звукового устаткування, що поєднує в собі високі технології і сучасний дизайн.

Створення добре працюючих інструментів для професіоналів - завдання, посильне команді виключно висококласних інженерів. Компанія Sennheiser була такою, починаючи з 1945 року, коли називалася ще Labor W, і в її штаті було всього сім чоловік, залишається і сьогодні, отримавши міжнародне визнання, працевлаштувавши 1400 чоловік і побудувавши заводи в Німеччині, Ірландії і США.

Коротка історія

У 1947 році фахівці тоді ще Labor W створюють свій перший оригінальний мікрофон, MD 2, і він, завдяки якісній перевазі над конкурентам, стає дуже популярним в радіомовленні. Мало хто про це знає, але в 1949 компанія розробила, і деякий час випускала підсилювачі потужності. Це були перші пристрої, що відповідають стандарту hi, - fi, а через декілька років він буде прийнятий на озброєння усіма виробниками домашньої звукової техніки.

Але знову про мікрофони: в 1954 вже під маркою Sennheiser випускається динамічний мікрофон MD 21; сьогодні це раритет, популярний у радіо і клубних DJ на заході. У період з 1956 по 1959 роки розробляються мікрофон типу "пушку"(shotgun), MD 82 і стереофонічний мікрофон MDS 1, в 1962 році з'являється нова високоспрямована конденсаторна "гармата" для ТБ і кінозйомок, працююча за принципом interference tube. А в 1985 запущений у виробництво новий модельний ряд студійних конденсаторних мікрофонів MKH, що відповідають вимогам цифрового звукозапису. Предмет особливої гордості розробників(слід сказати, і власників теж) - динамічний мікрофон MD 421, виробництво якого почалося в 1960 році. Триває і до цього дня; всього за 40 років продані більше 350,000 екземплярів.

Компанії належить пріоритет в розробці і випуску перших у світі відкритих динамічних навушників(модель HD 414, 1968 рік). Є у компанії і інші відкриття в цій області - навушники з системою активної компенсації шуму NoiseGard(модель LH 1C, 1988 рік), а також електростатичні навушники з ламповим підсилювачем(модель Orpheus, 1991 рік). Професійна преса оцінила їх як кращі у світі.

Пальма першості в області цифрової(!) технології передачі звукового сигналу по інфрачервоному каналу також належить Sennheiser. У 1976 випущені передавач SI 406 і приймач-стетоскоп HDI 406. Пізніше, в 1993, ця технологія була застосована у безпровідних навушниках IS 850.

А чи знаєте ви, коли з'явилася перша радіосистема? У 1958 році, і створили її інженери компанії Sennheiser. Тоді на ТБ і в концертній діяльності безпровідна мікрофонна система Mikroport зробила справжню революцію! Починаючи з 1979 року, радіосистеми компанії, оснащуються системою шумопониження HiDyn, що істотно поліпшила якість звукопередачи, а в 1980 випущений перший безпровідною мікрофон для вокалістів, SKM 4031. Досягнуті помітні успіхи в мініатюризації, їх результат - випуск в 1981 році передавача SK 2012 і приймача EM 1036, основних компонентів першої у світі радіосистеми "економічного класу".

Робота по удосконаленню радіосистем Sennheiser не припиняється.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.