Купити Акустичний кабель Sommer Cable 415-0051F
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 415-0051F
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 415-0051F
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 415-0051F

Акустичний кабель Sommer Cable 415-0051F

26984

Розпродано
131 грн
415-0051F-акустичний кабель серії MERIDIAN SP215(FRNC) спеціально розроблений для акустичних колонок, тому його жили свити з тонких провідників з безкисневої міді(OFC). Кабель має невеликий діаметр 6,8 мм і великий поперечний переріз жил-1,5 мм(AWG 16). Міцна і вогністійкая оболонка з HM2 без галогенів, стійка до УФ і що не створює проблем при змотуванні кабелю. Ізоляція жили також з HM2, вогнетривка і без галогенів. Кабель відповідає вимогам FRNC(Flame Retardant Non Corrosive-що не підтримує горіння і не підвладна корозії) і відповідає стандартам вогнестійкості VDE 0472 частина 804 і IEC 332-3 і вітчизняному ГОСТ 12176-89 вид випробування C. Відсутність галогенів і застосування безкисневої міді(OFC) виключають окислювальну деградацію поверхні провідників, що зберігає якість жил і сполучних контактів і тим самим подовжує термін служби кабелю і сприяє поліпшенню якості звуку. Зносостійка оболонка кабелю з HM2 і жили з тонких провідників роблять кабель гнучким і стійким до механічних навантажень при "неделікатному" поводженні з кабелем, особливо в гастрольних умовах. Усі версії цього кабелю легко змотуються. Робочі температури від-30 °C до +70 °C. Колір оболонки-чорний. Гнучкість, міцність і нечутливість до ультрафіолету роблять це кабель зручним як для зовнішнього використання, так і для сценічного застосування.

415-0051F-акустичний кабель серії MERIDIAN SP215(FRNC) спеціально розроблений для акустичних колонок, тому його жили свити з тонких провідників з безкисневої міді(OFC). Кабель має невеликий діаметр 6,8 мм і великий поперечний переріз жил-1,5 мм(AWG 16). Міцна і вогнетривка оболонка з HM2 без галогенів, стійка до УФ і що не створює проблем при змотуванні кабелю. Ізоляція жили також з HM2, вогнетривка і без галогенів. Кабель відповідає вимогам FRNC(Flame Retardant Non Corrosive-що не підтримує горіння і не підвладна корозії) і відповідає стандартам вогнестійкості VDE 0472 частина 804 і IEC 332-3 і вітчизняному ГОСТ 12176-89 вид випробування C. Відсутність галогенів і застосування безкисневої міді(OFC) виключають окислювальну деградацію поверхні провідників, що зберігає якість жил і сполучних контактів і тим самим подовжує термін служби кабелю і сприяє поліпшенню якості звуку. Зносостійка оболонка кабелю з HM2 і жили з тонких провідників роблять кабель гнучким і стійким до механічних навантажень при "неделікатному" поводженні з кабелем, особливо в гастрольних умовах. Усі версії цього кабелю легко змотуються. Робочі температури від-30 °C до +70 °C. Колір оболонки-чорний. Гнучкість, міцність і нечутливість до ультрафіолету роблять це кабель зручним як для зовнішнього використання, так і для сценічного застосування.

Основні особливості
  • Невеликий діаметр, підходить для роботи майже з усіма стандартними роз'ємами
  • Довгий термін служби
  • Великий переріз жил при малому діаметрі оболонки
  • Підвищена гнучкість і легкість змотування
  • Доступна ціна
Технічні характеристики
Загальні характеристики
Назваакустичний кабель серії MERIDIAN SP215
Структура(2LIY1,5 мм?)Y
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиHM2
Діаметр оболонки6,8 мм
Колір оболонкичорний
Кількість каналів аудіо1
Застосуваннямонтажний акустичний кабель
Сумісність з роз'ємамиNL4FX-SOM-D; NL2FX; NL2FX-SOM-D
ВерсіяFRNC без галогенів
Одиниця упаковкикотушка 100 або 500 м
Конструкція кабелю
Кількість жил2
Переріз жил1,5 мм?
Діаметр жив1,38 мм
Калібр жили16
Кількість дротів в жилі84
Діаметр проволікав в жилі0,15 мм
Матеріал дроту в жилібезкиснева мідь
Матеріал ізоляції жилиHM2
Діаметр ізоляції жили2,62 мм
Електричні характеристики
Опір жили на 1 км13 Ом
Опір ізоляції на 1 км> 5 МОм
Місткість жила- жила на 1 м150 пФ
Технічні характеристики
Стійкість до ультрафіолетового випромінюваннята
Пожежне навантаження на 1 м0,29 кВт·ч
Діапазон робочих температурвід-30 °C до +70 °C
Діаметр кабелю6,8 мм
Маса78 г
Сфери застосування
  • Усі види звукового устаткування
  • Стаціонарна інсталяція
  • Підключення устаткування Hi-Fi і High-End
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Акустические, межблочные
415-0051F

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com