Купити Акустичний кабель Sommer Cable 415-0310
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 415-0310
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 415-0310
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 415-0310

Акустичний кабель Sommer Cable 415-0310

27011

Розпродано
128 грн
415-0310-плоский акустичний кабель серії TRIBUN(PVC, AWG 13). Дві жили з перерізом по 1,5 мм(AWG 13) з безкисневої міді(OFC) і оболонку з ПВХ(PVC) перерізом 12,8 х 2,4 мм. Оригінальна конструкція жил-фактично 4-ре неізольовані багатодротяні жили перерізом по 0,375 мм(діаметром 0,8 мм) розташовані в один ряд і утворюють одну плоску жилу з сумарним перерізом 1,5 мм². Кожна тонка жила свита з 47 тонких дротів діаметром по 0,1 мм з безкисневої міді(OFC). Застосування безкисневої міді(OFC) зменшує окислювальну деградацію поверхні провідників, що зберігає якість чистих контактів тим самим подовжує термін служби кабелю і сприяє поліпшенню якості звуку. Износостійкая оболонка із спеціальної суміші ПВХ(PVC) спільно з жилами з тонких дротів забезпечує кабелю відмінну гнучкість і високу міцність. Робочі температури від-30°C до +70°C. Колір оболонки-білий. Кабель легко втратити після інсталяції, він настільки плоский, що Вам буде потрібно немало часу для того, щоб знову його виявити. TRIBUN оптимально підходить для прокладення під килимами, меблями, за декоративними планками, плінтусами, а на білій стелі, завдяки білому ж кольору оболонки, він майже непомітний. Цей кабель просто ідеальний для інсталяцій в готелях, барах, спортивних залах і церквах. Його конструкція настільки продумана, що об нього неможливо спіткнутися, завдяки скошеним краям. Зворотна сторона спеціально зроблена плоскою і оброблена так, щоб кабель можна було закріпити за допомогою двостороннього скотча. TRIBUN легко розділяється на два окремі дроти і має товщину всього 2,4 мм!

415-0310-плоский акустичний кабель серії TRIBUN(PVC, AWG 13). Дві жили з перерізом по 1,5 мм(AWG 13) з безкисневої міді(OFC) і оболонку з ПВХ (PVC) перерізом 12,8 х 2,4 мм. Оригінальна конструкція жил-фактично 4-ре неізольовані багатодротяні жили перерізом по 0,375 мм(діаметром 0,8 мм) розташовані в один ряд і утворюють одну плоску жилу з сумарним перерізом 1,5 мм?. Кожна тонка жила свита з 47 тонких дротів діаметром по 0,1 мм з безкисневої міді(OFC). Застосування безкисневої міді(OFC) зменшує окислювальну деградацію поверхні провідників, що зберігає якість чистих контактів тим самим подовжує термін служби кабелю і сприяє поліпшенню якості звуку. Зносостійка оболонка із спеціальної суміші ПВХ(PVC) спільно з жилами з тонких дротів забезпечує кабелю відмінну гнучкість і високу міцність. Робочі температури від-30°C до +70°C. Колір оболонки-білий. Кабель легко втратити після інсталяції, він настільки плоский, що Вам буде потрібно немало часу для того, щоб знову його виявити. TRIBUN оптимально підходить для прокладення під килимами, меблями, за декоративними ками, плінтусами, а на білій стелі, завдяки білому ж кольору оболонки, він майже непомітний. Цей кабель просто ідеальний для інсталяцій у готелях, барах, спортивних залах і церквах. Його конструкція настільки продумана, що об нього неможливо спіткнутися, завдяки скошеним краям. Зворотна сторона спеціально зроблена плоскою і оброблена так, щоб кабель можна було закріпити за допомогою двостороннього скотча. TRIBUN легко розділяється на два окремі дроти і має товщину всього 2,4 мм!

Основні особливості:
  • Хороша якість передачі сигналу, завдяки застосуванню безкисневої міді в тонких провідниках.
  • Дуже гнучкий і простий в монтажі завдяки спеціальному складу PVC оболонки і жилам з тонких мідних провідників.
  • Дуже плоский і майже невидимий після інсталяції.
  • Спеціальний дизайн під декоративну ку, тому ледве помітний.
  • Доступна ціна.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назваплоский акустичний кабель серії TRIBUN,
Структура2LIY1,5 мм?
Дизайнплоский
Матеріал оболонкиПВХ
Діаметр оболонки12,8 х 2,4 мм
Колір оболонкибілий
Кількість каналів аудіо1
Застосуванняакустичний кабель
Типплоский, здвоєний
Упаковкакотушка 500 або 100 м
Конструкція кабелю
Кількість жил2
Переріз жил1,5 мм
Діаметр жив4 х 0,8 мм
Калібр жили15
Кількість дротів в тонкій жилі47
Загальна кількість дротів в жилі188
Діаметр проволікав в жилі0,1 мм
Матеріал дроту в жилібезкиснева мідь
Електричні характеристики
Опір жили на 1 км< 13,3 Ом
Опір ізоляції на 1 км> 20 ГОм
Місткість жила-жила на 1 м60 пФ
Технічні характеристики
Діапазон робочих температурвід-30°C до +70°C
Переріз кабелю12,8 х 2,4 мм
Вес53 г
Сфера застосування :
  • Інсталяція усередині будівель.
  • Практично невидиме з'єднання компонентів houseашньої Hi-Fi системи.
  • Стаціонарна інсталяція і студійне підключення акустичних HiFi систем в готелях, барах, спортивних залах і церквах.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Акустические, межблочные
415-0310

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com