Купити Акустичний кабель Sommer Cable 440-0256
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 440-0256
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 440-0256
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 440-0256
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 440-0256
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 440-0256

Акустичний кабель Sommer Cable 440-0256

26996

Розпродано
290 грн
440-0256-акустичний кабель класу "HiFi" серії ECLIPSE SPQ240 MKII рекомендується використати для підключення систем класу "High-End", а також високоякісною Hi-Fi акустики. Кабель має маленький діаметр-9,5 мм при великому переріз жил-4 мм(AWG 11) звитих з тонких провідників з безкисневої міді(OFC). Особливістю цього кабелю є оригінальна витопарная конструкція, що ослабляє низькочастотні наведення. Износостійкая оболонка із спеціальної суміші ПВХ(PVC) спільно з жилами з тонких дротів забезпечує кабелю відмінну гнучкість і високу міцність. При цьому, скільки його не перекручуй, він все одно повернеться у своє первинне положення і збереже форму завдяки застосуванню двох ПВХ(PVC) жив з віскозним наповнювачем, які одночасно служать додатковим захистом від перегинів, розтягувань і порізів. При тиску на зовнішню оболонку вони виконують функцію буфера, що повертає кабель в початкову форму. Внаслідок цього ECLIPSE відповідає навіть найжорсткішим вимогам до кабелю що експлуатується на сцені. У його конструкції використовуються тонкі провідники з безкисневої міді(OFC), яких можна зустріти тільки в ексклюзивних HiFi кабелях екстра класу. Для оптимальної провідності вони розділені на окремі групи, скручені між собою. Жили з безкисневої міді(OFC) слабо схильні до окислювальної деградації поверхні провідників, а враховуючи, що якість контактів і поверхні провідника впливає на якість звуку, то кабель зберігатиме первинні властивості, закладені виробником, довше, ніж кабелі із звичайного мідного дроту. Внаслідок цього кабель має не лише неймовірну гнучкість, але і чудову якість передачі сигналу навіть на великі відстані, приголомшуючи чистими і ясними високими, динамічними середніми частотами і потужними басами. Робочі температури від-30°C до +70°C. Колір оболонки-сірий.

440-0256-акустичний кабель класу "HiFi" серії ECLIPSE SPQ240 MKII рекомендується використати для підключення систем класу "High-End", а також високоякісною Hi-Fi акустики. Кабель має маленький діаметр-9,5 мм при великому переріз жил-4 мм(AWG 11) звитих з тонких провідників з безкисневої міді(OFC). Особливістю цього кабелю є оригінальна витопарная конструкція, що ослабляє низькочастотні наведення. Зносостійка оболонка із спеціальної суміші ПВХ(PVC) спільно з жилами з тонких дротів забезпечує кабелю відмінну гнучкість і високу міцність. При цьому, скільки його не перекручуй, він все одно повернеться у своє первинне положення і збереже форму завдяки застосуванню двох ПВХ(PVC) жив з віскозним наповнювачем, які одночасно служать додатковим захистом від перегинів, розтягувань і порізів. При тиску на зовнішню оболонку вони виконують функцію буфера, що повертає кабель в початкову форму. Внаслідок цього ECLIPSE відповідає навіть найжорсткішим вимогам до кабелю що експлуатується на сцені. У його конструкції використовуються тонкі провідники з безкисневої міді(OFC), яких можна зустріти тільки в ексклюзивних HiFi кабелях екстра класу. Для оптимальної провідності вони розділені на окремі групи, скручені між собою. Жили з безкисневої міді(OFC) слабо схильні до окислювальної деградації поверхні провідників, а враховуючи, що якість контактів і поверхні провідника впливає на якість звуку, то кабель зберігатиме первинні властивості, закладені виробником, довше, ніж кабелі із звичайного мідного дроту. Внаслідок цього кабель має не лише неймовірну гнучкість, але і чудову якість передачі сигналу навіть на великі відстані, приголомшуючи чистими і ясними високими, динамічними середніми частотами і потужними басами. Робочі температури від-30°C до +70°C. Колір оболонки-сірий.

Основні особливості:
  • Висока якість передачі сигналу без втрат навіть на великі відстані, завдяки спеціальній техніці скручування мідних провідників.
  • Дуже гнучкий, із застосуванням резиноподібної PVC оболонки.
  • Дуже міцний і надійний, завдяки застосуванню двох жил з PVC з віскозним наповнювачем.
  • Додаткова мідна жила для лінії датчика діаметром 0,5 мм вбудована в одну з ПВХ жив.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назваакустичний кабель класу "HiFi" серії ECLIPSE SPQ240 MKII
Структура(2LIY4,0 мм? + 0,5 мм?)Y
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиПВХ
Діаметр оболонки9,5 мм
Колір оболонкисірий
Кількість каналів аудіо1
Застосуванняакустичний кабель
Упаковкакотушка 100 або 200 м
Конструкція кабелю
Кількість жил2
Переріз жил4 мм?
Діаметр жив2,26 мм
Калібр жили11
Кількість дротів в жилі224
Діаметр проволікав в жилі0,15 мм
Матеріал дроту в жилібезкиснева мідь
Діаметр ізоляції жил3,6 мм
Матеріал ізоляції жилПВХ
Кількість додаткових жил1
Діаметр жили0,5 мм
Електричні характеристики
Опір жили на 1 км< 4.5 Ом
Опір ізоляції на 1 км> 5 ГОм
Місткість жила-жила на 1 м136 пФ
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,46 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-30°C до +70°C
Діаметр кабелю9,5 мм
Вес165 г
Сфера застосування :
  • Системи сповіщення.
  • Підключення високоякісного устаткування HiFi.
  • Стаціонарна інсталяція і студійна техніка.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Акустические, межблочные
440-0256

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com