Купити Кабель акустичний 2 х 0.75 мм VDC 213496000

Кабель акустичний 2 х 0.75 мм VDC 213496000

56242

Є в наявності
52 грн
Van Damme YY Кабель для АС, 70/100В ліній, освітлювальних систем, електромереж, 2 х 0.75 мм (24 жили діаметром 0.2 мм), опір 26 Ом/км, діаметр 5.9 мм, сірий
Van Damme YY Кабель для акустичних систем, 70/100В ліній, освітлювальних систем, електромереж, 2 х 0.75 мм (24 жили діаметром 0.2 мм), опір 26 Ом/км, діаметр 5.9 мм, сірий.

Англійська компанія Van Damme Cable працює вже більше 25 років на ринку звукового обладнання. VDC є провідним постачальником аналогових та цифрових аудіо- та відеокабелів для професійного та домашнього використання.

Продукція компанії – професійні аудіо- та відеокабелі, а також відповідні роз'єми – це результат багаторічних досліджень в галузі створення ідеальних провідників. Основою кабелів VDC є безкиснева мідь, яка виготовляється за допомогою найсучасніших технологій.

Ці технології дають можливість отримати звучання та зображення найвищого ґатунку.

Кабель не втрачає гнучкості і працездатності при температурі від -25 С до +70 С, а спікерний кабель від -30 С до +80 С.

Опір 26 Ом/км

Діаметр 5.9 мм

Колір Сірий

Детальні характеристики

Виробник Van Damme Cable

Тип кабеля Спікерний ,   Для трансформаторних ліній 70/100 В

Діаметр кабеля 5.9 мм мм

Готовий кабель/у бухті
в бухте
VDC-213496000

Модельний ряд Van Damme створювався, проектувався та вдосконалювався протягом понад трьох десятиліть внаслідок технологічних досягнень та вимог клієнтів.

Ця велика та інтелектуальна, але практична лінійка спеціалізованих аудіо- і відеокабелів завоювала вищий статус просто тому, що є найкращою лінійкою кабелів такого типу на відкритому ринку. потрібно, без будь-яких компромісів.

Високорозвинена продукція, представлена ​​на цьому сайті, є результатом багаторічної співпраці з нашими клієнтами, а також наших власних удосконалень та вичерпних досліджень та розробок у галузі кабельних технологій.

Ми включили в колекцію Van Damme безліч нових та інноваційних ідей, які ніколи раніше не зустрічалися. Вони розроблені з урахуванням будь-яких вимог: від екологічно чистих до зручних для користувача, що багато в чому залежить від того, чи це архітектурна специфікація або суворі умови туризму.

Ми вважаємо, що створили по-справжньому елегантні кабельні рішення для широкого спектру застосувань.

Саме тому Ван Дамм так впевнено працює на сценах, у студіях та екранах по всьому світу.

Ми вважаємо, що наш список клієнтів говорить сам за себе.