PIONEER CDJ - 2000
PIONEER CDJ - 2000
PIONEER CDJ - 2000
PIONEER CDJ - 2000

PIONEER CDJ-2000

10857

Розпродано
89 576 грн
CD/USB -проигрыватель Pioneer CDJ - 2000

Час змін змушує міняти використовувані інструменти. Саме тому новий мультиформатний програвач Pioneer - це природний вибір для ди-джеев нового покоління. Пройшло 15 років з появи першої деки Pioneer CDJ, яка започаткувала... (див. повний опис)

CD/USB- програвач Pioneer CDJ-2000

Час змін змушує міняти використовувані інструменти. Саме тому новий мультиформатний програвач Pioneer-це природний вибір для ди-джеев нового покоління. Пройшло 15 років з появи першої деки Pioneer CDJ, яка започаткувала серію CDJ, що підкорила світ,-1000. Тепер настав час чергового прориву. Представляємо новий етап розвитку серії CDJ, що стала клубним стандартом : CDJ-2000-новий професійний програвач Pioneer для цифрової епохи.

Новий програвач CDJ-2000 здатний відтворювати музику з самих різних джерел, включаючи компакт-диски, DVD- диски, USB- носії і карти пам'яті SD. Окрім цього, програвач доповнюється новаторською програмою для управління музичною базою даних, розрахованою на ди-джеев : rekordbox™.
Програма rekordbox™ базується на концепції Pioneer "Готуйся і виступай": вона здатна працювати(як на Mac, так і на PC) аналогом провідних програм для управління музичними базами даних, будучи в той же час більше креативною і зручною для ди-джеев. Програма rekordbox™ дозволяє ди-джеям ретельніше готувати свої виступи і заздалегідь програмувати такі речі, як мітки(cue) або функція квантайзинга, houseагаючись ідеальної синхронізації петель. Потім можна перенести дані на USB-або SD- носій, щоб мати можливість легкого доступу до великої колекції музичних файлів і виступати живцем без додаткового устаткування або необхідності переподключения на місці.
Завдяки новій для цієї галузі технології Pro DJ Link музичні файли і дані з бази, розташовані на одному USB,-або SD- носії, можна одночасно використати на чотирьох програвачах, сполучених по локальній мережі. Крім того, після кожного ди-джей сэта автоматично зберігається журнал, який згоhouse можна перетворити в список відтворення і завантажити назад в rekordbox™.
Ще одна ключова особливість CDJ-2000-розширена підтримка функцій HID і MIDI, що дозволяє управляти системами цифрової емуляції вінілу(DVS), такими як Traktor і Serato через USB. При цьому програвач Pioneer сам є інтерфейсом і забезпечує максимальну якість звучання, завдяки вдосконаленій вихідній аудіосхемі, новому ЦАП Wolfson і вбудованій звуковій карті 24 біт/48 КГц.
Конструкція CDJ-2000 є природним продовженням що вже підтвердила свою надійність попередньої моделі-CDJ-1000MK3. Проте, незважаючи на легкість, з якою новинка відтворює риси MK3, ефективність її використання значно підвищується завдяки найбільшому і яскравішому для галузі(15 сантиметрів) повнокольоровому екрану. Під екраном розташований перший у своєму роді хвилевий контроллер Needle Search™/Needle Drop : уся зручність навігації по вмісту файлів тепер реалізована в інтуїтивному апаратному виді. Додайте до цього багатофункціональний поворотний перемикач з підсвічуванням, вдосконалену конструкцію, доповнену penми для перенесення і замком Kensington, і ви отримаєте ідеальну цифрову новинку, яка допоможе зробити виступ карколомним, а зведення-ідеальним.

Повна сумісність з широким спектром мультимедійних форматів
Окрім звичайних аудіодисків(а також і DVD- дисків з MP3- даними), програвачі CDJ здатні відтворювати музичні файли, записані на карти пам'яті SD і USB- носії, у тому числі флэш-карты і зовнішні жорсткі диски. Підтримуються файлові формати MP3, AAC, WAV і AIFF(16 і 24 біт). Файли на Tonium Pacemaker також можуть відтворюватися при підключенні накопичувача через USB.
Програма управління базою даних rekordbox™ реалізує концепцію "Готуйся і виступай"
Ідея, що лежить в основі цієї концепції, полягає в тому, що rekordbox™ гармонійно співпрацює з ди-джеем, дозволяючи аналізувати, редагувати і експортувати музику і дані на цифрові носії перед виступом. Іншими словами, rekordbox™ дозволяє не брати ноутбук з собою в клуб. Програма не лише працює базою даних(сумісною з провідними програмами управління музичними базами даних), але і здатна надати багато інших можливостей. Ди-джеи можуть готувати перед виступом петлі, звичайні і гарячі мітки. Вони зможуть управляти музичною колекцією, редагуючи теги і міняючи обкладинки. Програма rekordbox™ дозволяє аналізувати таку інформацію, як BPM або хвилеві дані. Ди-джеи можуть редагувати тактову сітку, використовуючи нову функцію CDJ-2000-квантайз; усі мітки і петлі можна буде ідеально підлаштувати під біт. Крім того, користувачі rekordbox™ можуть створювати і змінювати списки відтворення; CDJ-2000 зберігає на використовуваному носії журнал зіграних треків, який можна проглянути при наступному сеансі роботи з rekordbox™.
Великий повноколірний екран, унікальний для ринку
Яскравий 15-сантиметровий ЖК-екран дозволяє ди-джеям легко сприймати інформацію в темряві. Завдяки поєднанню графічного інтерфейсу і поворотного перемикача, перемикання і вибір треків здійснюються максимально просто і швидко. Крім того, спеціальна кнопка дозволяє вмить створювати списки тегів. При усьому цьому важливі хвилеві дані відображаються з підвищеною точністю, тому високо- і низкоамплитудные інтервали треків можна відстежувати з максимальною на даний момент деталізацією.
Галузева новинка Needle Search™/Needle Drop-швидкий пошук і перегляд
Ця галузева новинка дозволяє імітувати установку голки на вініл в цифровому файлі. Needle Search™ дозволяє швидко проглянути запис на будь-якій позиції з високою точністю. Досить просто провести пальцем по панелі Needle Drop, вслухуючись в звук, що змінюється, і переглядаючи списи і спади на хвилевому екрані. Сенсорний контроллер також може використовуватися для пошуку за ключовими словами.
Галузева новинка Pro DJ Link дозволяє вести одночасне множинне відтворення одного джерела і спільно використати файли в системі з чотирьох програвачів
Уперше ди-джеи можуть об'єднати до чотирьох програвачів CDJ-2000 по локальній мережі, спільно використовуючи на них музику і дані з одного джерела. Мережевий концентратор, USB- носій або карта пам'яті-і число можливостей для творчості зростає багаторазово.
Якість звучання на виході підвищується завдяки ЦАП Wolfson
Високопродуктивний ЦАП Wolfson дозволяє надати звуку розкішний аналоговий відтінок. Відмінною новиною для аудиофилов стане поліпшене співвідношення "сигнал-шум", що забезпечує істотне поліпшення в порівнянні з процесором CDJ-1000MK3, і нова гібридна схема посилення, що мінімізує шуми. Результат-чистий, прозорий звук, в точності що відповідає оригіналу.
Розширені можливості підключення-звукова карта 24 біт/48 КГц, HID і MIDI- управління через USB
Програвач CDJ-2000 оснащений вбудованою звуковою картою, тому зовнішні інтерфейси і додаткові підключення не потрібно: досить одного USB- кабелю. Дані можуть передаватися через USB у форматі MIDI іншим програмам і MIDI- пристроям. Програвач також можна використати в якості MIDI- контроллера. Інтерфейс HID забезпечує розширені можливості взаємодії з програмним забезпеченням, перевершуючи MIDI за швидкістю, можливостям організації аудіовізуального потоку і двонаправленого відображення інформації. Відповідно, програвач дозволяє легко, точно і природно управляти такими системами DVS, як Serato Scratch Live*2 або Native Instrument Traktor*3, без дисків з таймкодами.
Квантайз біта для оптимальної синхронізації петель, звичайних і гарячих кью-меток
Після аналізу музичних файлів за допомогою програми rekordbox™ функція квантування автоматично коригує і синхронізує біт при ручному запуску петлі або QUE- мітки в реальному часі. Функція працює навіть у разі, якщо точка запуску знаходиться поза бітом. Також при необхідності можна використати зручний автоматичний вбудований 4-х бітовий луп. Завдяки кроку в 0,5 фрейма встановлювати QUE- мітки і лупи тепер можна в два рази точніше.
Здатність запам'ятовувати ваші дії і ваші ідеї
Якщо під час сета, ви вирішили переграти точки і лупи, ця інформація автоматично потрапить на вашу карту пам'яті або на вінчестер. Ми отримуємо повний цикл роботи з матеріалом-від моменту підготовки виступу, самого виступу і, за бажання, аналізу того, що пройшов.
Три додаткових гарячих мітки в списку відтворення rekordbox™
Окрім трьох гарячих міток на корпусі програвача CDJ-2000, в списку відтворення rekordbox™ також є три гарячі точки. Це дозволяє розширити можливості редагування і використати різноманітні мітки.
Новий вдосконалений джог підвищує керованість і точність
Джог абсолютно нової конструкції має чотири точки підсвічування. Він набагато тихіше і м'якше за свій аналог на CDJ-1000MK3; його хід також регулюється в набагато ширшому діапазоні.
Короткеопис:
Front Load CD, Jog Wheel, Loop, Wave Display, Reverse, 3 x Hot Cue, Master Tempo, BPM, CD Text, Legato Link, Pitch +/-100%+70/-100(MP3), CD, CD-R, CD-RW, DVD±R, DVD±RW, DVD±R-DL, USB Memory Devices, SD Memory Card, MP3, AAC, WAV(16/24-bit), AIFF(16/24-bit) чорний колір
Функціональні особливості:
  • Можливість читання Music CD, CD-R, CD-RW, DVD±R, DVD±RW, DVD±R-DL, USB Memory Devices, SD Memory Card
  • Можливість читання музичних файлів, записаних на USB- носії, у тому числі flash- карти і зовнішні жорсткі диски у форматах MP3, AAC, WAV(16/24-bit), AIFF(16/24-bit) в системах. FAT12, FAT16, FAT32, HFS +. Файлів на Tonium Pacemaker*1 також можуть відтворюватися при підключенні пристрою через USB
  • Слотовая фронтальне завантаження
  • Антивібраційна конструкція слота
  • 6.1" LCD-дисплей
  • Jog Wheel
  • Розширена підтримка функцій HID і MIDI, що полегшує управління системами емуляції вінілу(DVS) через USB
  • ЦАП Wolfson
  • Повна сумісність з програмами Serato's Scratch Live*2 and Native Instrument's Traktor*3, використовуючи диски з "рідним" тайм-коhouse
  • Функція Pro DJ Link дозволить з'єднати до чотирьох програвачів CDJ-900 по локальній мережі, спільно використовуючи на них музику і дані.
  • Функція Needle Search™
  • Вбудована звукова карта 24 біт/48 КГц
  • Повна емуляція винила Scratch, Start/Stop
  • 4-х бітова допоміжна петля підтримує 10 їх різних варіацій аж до 1/16 біта
  • AutoBeat
  • Старт/стоп: <0,001 c
  • Діапазон питча : +/-100%+70/-100
  • 3 х Hot Cue
  • Loop
  • Master Tempo
  • BPM
  • CD Text
  • Wave Display
  • Fader Start/Back Cue Start
Технічні характеристики:
  • Частотний діапазон: 4Гц-20кГц
  • Співвідношення Сигнал/Шум: 115дБ і більше
  • Рівень гармонійних спотворень : менше 0,0018%
  • Вихідні роз'єми:
1 x Out
1 x Digital
1 x Remote Control
1 x USB-A
1 x USB-B
  • Напруга живлення : AC 220-230/240В, 50/60Гц
  • Вихідна напруга: 2.0 Vrms
  • Споживана потужність: 29 Вт
  • Розміри(Ш x В x Г) 320 х 106,4 х 405,7 мм
  • Колір: чорний
  • Вес: 4,6 кг

І на закінчення таблиця, яка наочно демонструє усю красу і потужність CDJ,-2000

CDJ - 2000

Pioneer Corporation - міжнародна корпорація з штаб-квартирою в Японії(р. Кавасакі, префектура Канагава), світовий виробник електроніки для будинку, автомобіля і диджеинга. Компанію заснував Нозому Мацумото(Nozomu Matsumoto), в 1938 р. що відкрив в Токіо майстерню по ремонту радіоприймачів і гучномовців. Нині президентом компанії є Сусуму Котани(Susumu Kotani).

Pioneer широко відома своїми технологічними інноваціями у сфері споживчої електроніки. У двадцятому столітті корпорація Pioneer відігравала важливу роль в розвитку інтерактивного кабельного телебачення, стояла у витоків створення LD-, CD-, DVD- програвачів і рекордеров, плазмових телевізорів(сімейство Kuro), органічних LED- дисплеїв(OLED), технології Supertuner, а також випустила перші у світі автомобільну магнітолу зі знімною фронтальною панеллю і автомобільний CD- ресівер.

Сьогодні Pioneer спеціалізується на таких ключових напрямах як: вбудовувані системи автомобільної навігації і автомобільні аудіо/відео ресівери, системи домашнього аудіо/відео з 3D-технологиями, Blu - ray, високоякісна обробка звуку і підтримка мобільних пристроїв, а також навушники різних форм-факторів. Крім того, Pioneer є безперечним лідером у виробництві устаткування для диджеинга.