PIONEER MEP 7000

PIONEER MEP 7000

10856

Розпродано
78 803 грн
CD/USB -проигрыватель Pioneer MEP - 7000

Pioneer MEP - 7000 є мультимедійним розважальним програвачем,

Оснащений широким діапазоном функцій для представлень на розважальних і інших заходах, що разом з прекрасними робітниками характеристиками робить його ідеальним... (див. повний опис)

CD/USB- програвач Pioneer MEP-7000

Pioneer MEP-7000 є мультимедійним розважальним програвачем,

Оснащений широким діапазоном функцій для представлень на розважальних і інших заходах, що разом з прекрасними робітниками характеристиками робить його ідеальним вибором для професійного мобільного використання ди-джеями. Дозволяючи виконувати відтворення як нормального, так і манипуляторного типу, програвач забезпечує оптимальну підтримку для диджейской гри наступного покоління.
У режимі нормального відтворення, диджейская гра може виконуватися не лише із звичайними музичними компакт-дисками(CD-DA), але і музичними файлами(MP3, AAC і ін.), записаними на облаштування USB, що запам'ятовує, такі як карти пам'яті USB або внешнии накопичувачі на жорстких дисках(HDD), разом з CD-ROM і DVD-ROM.
Крім того, підключивши цей програвач до комп'ютера, на якому встановлене програмне забезпечення DJS з комплекту постачання програвача, за допомогою DJS цей проигрываель можна призначити в якості вихідного аудіопристрою, що забезпечить повну інтеграцію і безшовні переходи в диджейской грі з використанням не лише музики, збереженої на облаштуваннях USB і дискових носіях, що запам'ятовують, але також і музичних доріжок, збережених в комп'ютері.
Програвач також відрізняється широкою підтримкою мультимедійних форматів, що робить непотрібними хвилювання з приводу окремих типів носіїв. В той же час програвач оснащений високофункціональним графічним призначеним для користувача інтерфейсом на центральному екрані. Ці функції спрощують пошук і вибір бажаних доріжок у великій масі музичних бібліотек і виключає необхідність ручного перемикання між різними джерелами за допомогою мікшера.
З іншого боку, вузол управління наслідує традиції програвачів PIONEER серії CDJ, що відображається в розташуванні органів управління на панелі, функціях і методах роботи; під'єднавши вузол управління до комп'ютера(живлення через шину USB), музику з програми DJS, включеної в комплект постачання, можна відтворювати з використанням справжнього "манипуляторного стилю диджейской ігри", без необхідності роботи з мишею або клавіатурою.
Функціональні особливості MEP-7000:
ПІДТРИМКА ВІДТВОРЕННЯ З РІЗНИХ НОСІЇВ
Програвач підтримує відтворення дисків CD-R/RW у форматі музичних компакт-дисків(CD-DA) або музичних компакт-диск дисків з додатковою графічною інформацією(CD-G), а також стислих музичних файлів(MP3/AAC), записаних на диски CD,-R/-RW, DvD-R/-RW, DVD+R/+RW або двошарові DVD+/-R(деякі диски могутне відтворюватися належним чином из-зи індивідуальних особливостей окремих дисків, характеристик запису і стану диска, наприклад наявність подряпин або забруднення). Також підтримується відтворення стислих музичних файлів(MP3/AAC/WAV/AIFF), збережених на облаштуваннях USB, що запам'ятовують.
ДИДЖЕЙСКОЕ ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
Серед потенційно доступних джерел на екрані BROWSE відображається диджейское програмне забезпечення, включаючи як прилогаемую в комплекті постачання програму DJS, так і інше диджейское програмне забезпечення, навіть без необхідності користування диском регулятора. Також підтримується використання MIDI- сумісного диджейского програмного забезпечення. Більше того, призначивши програвач MEP-7000 в якості вихідного аудіопристрою, його також можна використати для виведення аудіосигналів, що знімає необхідність користування мікшером для перемикання між музичними джерелами.
ВИСОКОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ДИСПЛЕЙ
Центральний дисплей
Пригрыватель оснащений широким 4,3-дюймовим кольоровим ЖК-дисплеєм високої яскравості для поліпшення огляду.
Интелектуальный графічний призначений для користувача інтерфейс і поворотний селекторний диск забезпечують простоту і швидкість вибору доріжки. Музичні бібліотеки також підтримують використання фотографій з обкладинок дисків
Дисплей контроллера А/B
Як дисплеї минулого часу і темпу використовуються високоякісні повністю сегментні органічні електролюмінесцентні(OEL) дисплеї з окремим кольором для кожної області, що забезпечують швидкодію і прекрасну легкість огляду інформації. У поєднанні з центральним дисплеєм ці дисплеї підвищують зручність і простоту диджейской гри в широкому діапазоні умов освітленості.
СПИСОК ВІДТВОРЕННЯ
Користувач може вибрати бажані доріжки з музичних бібліотек на запоминующих облаштуваннях USB і дискових носіях і зареєструвати їх в "список відтворення", що дозволяє вибирати доріжки для диджейской гри без необходимоти пошуку доріжок.
ЕФЕКТИ SCRATCH
Програвач оснащений трьома різними ефектами скретч-звучания : [SCRATCH],[TRANS] і [BUBBLE].
ЕФЕКТ JOG BREAK
Програвач оснащений трьома типами функцій для створення ремиксов : [JET], [ROLL] і [WAH].
AUTO MIX
Дозволяє вести автоматичне безперервне відтворення доріжок в списку відтворення із застосуванням чотирьох типів мікшування, навіть коли кабінка ди-джея порожня.
ДИСКОВИЙ РЕГУЛЯТОР
Програвач має великою 80 мм дисковий регулятор, оснащений скретч-функцией і дозволяючий здійснювати управління, за відчуттями що нагадує роботу з програвачем вінілових пластинок.
PITCH BEND
SUPER FAST PITCH BEND
Повертайте дисковий регулятор, утримуючи в натиснутому положенні кнопку PITCH BEND, щоб виконувати зміну тональності швидше, ніж при звичайній зміні тональності.
ПОКАДРОВИЙ ПОШУК
Пересуває позицію на диску з положення паузи з кроком в один кадр(1/75сек.) при обертанні дискового регулятора в режимі паузи.
НАДШВИДКИЙ ПОШУК
ОГЛЯД БІБЛІОТЕКИ
Створивши бібліотеку великої кількості доріжок, записаних на облаштуваннях USB, що запам'ятовують, доріжки можна класифікувати в категорії по альбомах, виконавцях і жанрах. Щоб ще більше спростити процедуру створення бібліотек, ви можете завантажити програмне забезпечення для створення бібліотек з наступного веб-сайту:
http://www.prodjnet.com/support
РОЗ'ЇМ MONITOR OUT
Виведення екрану BROWSE центрального дисплея на великий зовнішній монітор ще більше спростить управління пристроєм. Також виводить відеосигнали караоке у форматі CD-G.
ПІДТРИМКА КЛАВІАТУРИ
Під'єднавши через порт USB клавіатуру, ви зможете вводити початкові(перші) символи імені доріжок і тек і виконувати прямий перехід до них для швидкого вибору доріжок; крім того, клавіатура дозволяє редагувати імена списків відтворення.
MASTER TEMPO
CUE
BACK CUE

CUE/LOOP MEMORY

AUTO CUE

CUE POINT SAMPLER

REAL TIME SEAMLESS LOOP

HOT LOOP

RELOOP

АДРЕСА ВІДТВОРЕННЯ
Цей індикатор у вигляді гістограми візуально показує прогрес вомпроизведения доріжки.
ЗАВАНТАЖУВАЛЬНИЙ СЛОТ
Диски завантажуються безпосередньо.
ЗАПУСК ВІД ФЕЙДЕРА
CD TEXT
LEGATO LINK
Програвач оснащений функцією "Legato Link Conversion". При відтворенні музичних компакт-дисків ця функція репродукує звукові частоти в діапазоні вище 20кГц, загублені у форматі CD, таким чином дозволяючи отримувати точно відтворний звук, що за якістю наближається до аналогових програвачів вмнмловых пластинок.
СТІЙКІСТЬ До ВІБРАЦІЇ
Програвач оснащений "протиударною пам'яттю" і плаваючим механізмом, використовуваним в автомобільних аудіосистемах серії Carrozzeria призводства Pioneer, що забезпечує відмінну стійкість до вібрацій, що виключає пропуски звуку.

MEP 7000

Pioneer Corporation - міжнародна корпорація з штаб-квартирою в Японії(р. Кавасакі, префектура Канагава), світовий виробник електроніки для будинку, автомобіля і диджеинга. Компанію заснував Нозому Мацумото(Nozomu Matsumoto), в 1938 р. що відкрив в Токіо майстерню по ремонту радіоприймачів і гучномовців. Нині президентом компанії є Сусуму Котани(Susumu Kotani).

Pioneer широко відома своїми технологічними інноваціями у сфері споживчої електроніки. У двадцятому столітті корпорація Pioneer відігравала важливу роль в розвитку інтерактивного кабельного телебачення, стояла у витоків створення LD-, CD-, DVD- програвачів і рекордеров, плазмових телевізорів(сімейство Kuro), органічних LED- дисплеїв(OLED), технології Supertuner, а також випустила перші у світі автомобільну магнітолу зі знімною фронтальною панеллю і автомобільний CD- ресівер.

Сьогодні Pioneer спеціалізується на таких ключових напрямах як: вбудовувані системи автомобільної навігації і автомобільні аудіо/відео ресівери, системи домашнього аудіо/відео з 3D-технологиями, Blu - ray, високоякісна обробка звуку і підтримка мобільних пристроїв, а також навушники різних форм-факторів. Крім того, Pioneer є безперечним лідером у виробництві устаткування для диджеинга.