Сумка для клавішних IK MULTIMEDIA BAG - IRIGKEYS - 0001

Сумка для клавішних IK MULTIMEDIA BAG - IRIGKEYS - 0001

41753

Розпродано
1 705 грн
Сумка дорожня для iRig Keys /iRig Keys 37.

Щоб захистити iRig Keys / iRig Keys 37, коли ви носите його з собою, ви можете придбати фірмову дорожню сумку, міцний чохол з 100% поліестеру з нанесеним логотипом iRig Keys, регульованими ремінцями і додатковою кишенею із замком-блискавкою для кабелів і інших аксесуарів.

 

 

  • Розміри: 56 х 20 х 6,5 см

 



Розміри 56 х 20 х 6,5 см
Виробництво Китай
BAG-IRIGKEYS-0001

IK Multimedia - це міжнародна компанія, заснована в 1996 в Італії(р. Модена), - розробник музичного програмного забезпечення і аудіоінтерфейсів для iOS платформи Apple(iPhone, iPod Touch і iPad). Продукція IK Multimedia значно розширила можливості застосування смартфонів і планшетів. Її високо оцінюють як професіонали, звукоинженеры, так і любителі. Продукція компанії не раз була удостоєна престижних нагород і отримувала хвалебні відгуки у світовій пресі.

Програмне забезпечення IK Multimedia, а саме AmpliTube, SampleTank, Philharmonik, T - RackS і інші використовують музиканти, продюсери і звукоинженеры зі світовими іменами: Rolling Stones, Queen, Red Hot Chili Peppers, AC/DC, Eminem, Black Eyed Peas, Coldplay, і лауреат премії 2013 Oscar® продюсер Paul Epworth(фільм James Bond Skyfall).

Асортимент продукції IK Multimedia досить широкий. Компанія пропонує більше 50 застосувань і аксесуарів мобільних iPhone/iPod/iPad пристроїв для ди-джеев, гітаристів, клавишников, вокалістів. А звукові бібліотеки, програмні синтезатори і гітарні процесори ефектів можна зустріти в кращих студіях звукозаписи по всьому світу.

IK Multimedia почали виробництво електронних аксесуарів для комп'ютерів в 2006 році, а в 2010 розвинулися до рівня створення аксесуарів для iOS платформи в комбінації з програмними застосуваннями. Для забезпечення високого рівня продукції, IK Multimedia сьогодні управляє новітнім хай-тек SMT виробництвом, розташованим в місті Модена в Італії. Строгий контроль якості дозволяє гарантувати, що кожен продукт, що покидає фабрику на 100% справний і надійно служитиме Вам.