Купити Кабель DMX, AES-EBU Sommer Cable 200-0552
Купити Кабель DMX, AES-EBU Sommer Cable 200-0552
Купити Кабель DMX, AES-EBU Sommer Cable 200-0552
Купити Кабель DMX, AES-EBU Sommer Cable 200-0552

Кабель DMX, AES-EBU Sommer Cable 200-0552

27136

Розпродано
160 грн
200-0552-здвоєний симетричний кабель серії PEACOCK AES/EBU. Це два паралельних симетричних мікрофонних кабелю з жилами 0,22 мм(AWG 24) кожен у своєму екрані. Призначений для передачі стереосигналов і виготовлення Y- кабелів, може застосовуватися для цифрових каналів AES3(стандарт передачі цифрових сигналів на великі відстані-AES/EBU, відповідає міжнародному стандарту МЭК 60958) і DMX. Кабель має дві виті пари гнучких багатодротяних жил діаметром по 0,53 мм(AWG 24) з безкисневої міді(OFC) з хвилевим опором 110 Ом. Ізоляція жил зі вспененного поліетилену з плівкою(Foam/Skin-PE) діаметром 1,3 мм і має високі і стабільні електричні параметри упродовж усього терміну життя кабелю. Для захисту від різних зовнішніх перешкод і наведень використовується витий мідний екран з дренажною жилою, що полегшує його оброблення при инсталяции кабелю. Дуже гнучка, резиноподібна оболонка із спеціально розробленого для SOMMER CABLE супер ПВХ(S-PVC) перерізом 4,5 х 9,2 мм має робочий діапазон температури від-30°C до +70°C. Оболонка має дуже високу стійкість до механічних дій. Колір оболонки-синій. Канали паралельного кабелю можна легко відокремити один від одного. Незважаючи на малі габарити кабель має чудові електричні характеристики-опір постійному струму жили 90 Ом/км, а обплетення-36 Ом/км, місткість жила/жила-70 пФ на 1 м, а жила/екран 125 пФ на 1 м, і опір ізоляції жили на 1 км більше 0,5 Гом. Кабель добре витримує механічні навантаження, готується на розрив, легко переносить багатократні вигини. Це чудовий кабель для підключення стерео- мікрофонів, HiFi устаткування, промислових і медичних приладів. Цей AES/EBU кабель для студійної техніки і внутрирэковых з'єднань, ідеально підходить до усіх кабельних роз'ємів типу Jack, XLR і RCA. За відсутності екстремальних чинників довкілля, PEACOCK AES/EBU можна використати і для стаціонарних інсталяцій на великі відстані.

200-0552-здвоєний симетричний кабель серії PEACOCK AES/EBU. Це два паралельних симетричних мікрофонних кабелю з жилами 0,22 мм(AWG 24) кожен у своєму екрані. Призначений для передачі стереосигналов і виготовлення Y- кабелів, може застосовуватися для цифрових каналів AES3 (стандарт передачі цифрових сигналів на великі відстані-AES/EBU, відповідає міжнародному стандарту МЭК 60958) і DMX. Кабель має дві виті пари гнучких багатодротяних жил діаметром по 0,53 мм (AWG 24) з безкисневої міді(OFC) з хвилевим опором 110 Ом. Ізоляція жил зі вспененного поліетилену з плівкою(Foam/Skin-PE) діаметром 1,3 мм і має високі і стабільні електричні параметри упродовж усього терміну життя кабелю. Для захисту від різних зовнішніх перешкод і наведень використовується витий мідний екран з дренажною жилою, що полегшує його оброблення при инсталяции кабелю. Дуже гнучка, резиноподібна оболонка із спеціально розробленого для SOMMER CABLE супер ПВХ(S-PVC) перерізом 4,5 х 9,2 мм має робочий діапазон температури від-30°C до +70°C. Оболонка має дуже високу стійкість до механічних дій. Колір оболонки - синій. Канали паралельного кабелю можна легко відокремити один від одного. Незважаючи на малі габарити кабель має чудові електричні характеристики - опір постійному струму жили 90 Ом/км, а обплетення-36 Ом/км, місткість жила/жила-70 пФ на 1 м, а жила/екран 125 пФ на 1 м, і опір ізоляції жили на 1 км більше 0,5 Гом. Кабель добре витримує механічні навантаження, готується на розрив, легко переносить багатократні вигини. Це чудовий кабель для підключення стерео-мікрофонів, HiFi устаткування, промислових і медичних приладів. Цей AES/EBU кабель для студійної техніки і внутрирэковых з'єднань, ідеально підходить до усім кабельним роз'ємам типу Jack, XLR і RCA. За відсутності екстремальних чинників довкілля, PEACOCK AES/EBU можна використати і для стаціонарних інсталяцій на великі відстані.

Основні особливості:
  • Передача сигналу стандартів AES/EBU і DMX сумісних.
  • Міцна і довговічна оболонка із спеціального ПВХ(S-PVC).
  • Дуже гнучкий, завдяки м'якій S-PVC- оболонці, стійкій до низьких температур.
  • Компактний і таким чином економить місце.
  • Безліч варіантів використання, оскільки канали можна легко відокремити один від одного.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назвадвожильний кабель, серії SEMICOLON 2 AES/EBU PATCH
Структура(2LI2Y0,22 мм?)(ST)DY
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкивисокоякісний, м'який ПВХ
Переріз оболонки4,5 х 9,2 мм
Колір оболонкисиній
Кількість каналів1
ЗастосуванняDMX
Передача сигналусиметрична
Сумісність з роз'ємамиHI-X5CF-M; HI-X5CM-M; HI-J63S03;
HI-J63S03-G; HI-X3CF-M; HI-X3CM-M
Упаковкабухта 100 м
Конструкція кабелю
Переріз жил0,22 мм?
Діаметр жив0,53 мм
Калібр жили24
Кількість дротів в жилі28
Діаметр проволікав в жилі0,1 мм
Матеріал дроту в жилібезкиснева мідь
Ізоляція жиливспененный ПЭ з плівкою
Екранвитий мідний
Щільність екрану95%
Електричні характеристики
Місткість жила / екран на 1 м125 пФ
Місткість жила / жила на 1 м70 пФ
Хвилевий опір110 Ом
Опір постійному струму90 Ом/км
Опір постійному струму36 Ом/км
Опір ізоляції на 1 км0,5 ГОм
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,18 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-30°C до +70°C
Діаметр кабелю9,2 х 4,5 мм
Вес53,6 г
Сфера застосування :
  • Підключення стерео-микрофонов.
  • Промислові і медичні прилади.
  • Підключення HiFi устаткування.
  • Внутрішні підключення.
  • Стаціонарна інсталяція і комутація в студіях.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
DMX кабель
200-0552

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com