Електрогітара CORT G110(2T)
Електрогітара CORT G110(2T)
Електрогітара CORT G110(2T)
Електрогітара CORT G110(2T)
Електрогітара CORT G110(2T)
Електрогітара CORT G110(2T)
Електрогітара CORT G110(2T)
Електрогітара CORT G110(2T)

Електрогітара CORT G110(2T)

10906

Розпродано
6 023 грн
Електрогітари G Series - логічна, еволюція вінтажних інструментів, що стали справжньою класикою. Ця, колекція гітар з двома вирізами пропонує дуже широкий вибір, інструментів для усебічного задоволення потреб будь-кого, гітариста. Два вирізи, Гітара G110 має ергономічний корпус с... (див. повний опис)

Cort G Series-PROSHOW.COM.UA

Електрогітари G Series-логічна еволюція вінтажних інструментів, що стали справжньою класикою. Ця колекція гітар з двома вирізами пропонує дуже широкий вибір інструментів для усебічного задоволення потреб будь-якого гітариста.

Два вирізи

Cort G Series-PROSHOW.COM.UA

Гітара G110 має ергономічний корпус з двома глибокими вирізами для зручності і легкого доступу до верхніх ладів.

Звукознімачі Power Sound

Cort G Series-PROSHOW.COM.UA

На моделі G110 встановлені три звукознімачі Power Sound : один хамбакер для жирнішого і потужнішого тону, характерного для важкої музики, і два сингли тих, що мають вінтажне автентичне звучання, ідеально відповідне для класичного року, блюзу, піп музики і кантри. У поєднанні з 5-позиційним перемикачем звукознімачів і регулятором тембру вони пропонують широкий вибір можливостей налаштування тону вашого інструменту.

Тонкий і легкий корпус

Cort G Series-PROSHOW.COM.UA

При розробці G110 фахівці Cort потурбувалися і про юних музикантів. Зменшена товщина корпусу(39мм) і мала вага не лише дозволили створити інструмент з чудовим балансом корпусу і грифа, але також сприяють меншій стомлюваності гітариста, особливо під час тривалих виступів.

Ергономічна п'ята і матовий лак грифа

Cort G Series-PROSHOW.COM.UA  Cort G Series-PROSHOW.COM.UA

На відміну від квадратного кріплення грифа до корпусу, поширеного на безлічі електрогітар, п'ята грифа моделі G110 має закруглений профіль і зменшену товщину. Завдяки цьому, доступ до верхніх ладів став значно легший. А матове покриття грифа збільшує комфорт гри, особливо під час тривалих виступів і виконання швидких пасажів.

 


Тип конструкції Гриф на болтах
Корпус Агатис / Тополя
Мензура 25,5"
Гриф Клен
Накладка грифа Палісандр
Інкрустація Позиційні маркери ладів
Бридж Тремоло типу Vintage
Звукознімачі Powersound
Лади 22
Механіка Хромована
Управління 1 гучність, 2 тони, 5-ти позиційний перемикач
Колір 2T
Комплектація Гітара, ключі
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців
Тип корпусу
Цілісний
Форма корпусу
Strat
Конструкція
Гриф на болтах
Корпус
Агатис
Мензура
25,5"
Гриф
Клен
Накладка грифа
Палісандр
Бридж / Тремоло
Тремоло Vintage
Звукознімачі
Пасивні
Лади
22
Механіка
Хром
Тип
6-струнні
G110 2T
CORT - найбільший виробник гітар у світі і №1 на Українському ринку. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Cort робить більше 1 мільйона інструментів в рік на фабриках в Індонезії(переважно електро і бас-гитары) і Китаї(акустичні гітари). Окрім цього Cort робите гітарні комбоусилители і аксесуари(тюнери, чохли, інструментальний кабель). Центральний офіс компанії знаходиться в Південній Кореї. Широкий модельний ряд електрогітар, бас-гитар, акустичних інструментів, а також висока якість виконання і оснащення за доступною ціною - це CORT!

Сьогодні компанія CORT GUITARS є найбільшим виробником гітар у світі! У CORT гордяться своєю багаторічною спадщиною і майже піввіковим досвідом у виробництві електричних і акустичних інструментів.