Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 300-0051
Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 300-0051
Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 300-0051
Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 300-0051

Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 300-0051

26937

Уточнюйте наявність перед оплатою
179 грн

300-0051-інструментальний / гітарний несиметричний кабель класу "High End" серії SPIRIT має мале загасання сигналу і відмінне екранування. Оболонка з чорного ПВХ(PVC). Діаметр кабелю 7,0 мм, питома вага 66 г/м. Опір жили-39 Ом/км, місткість жила/екран на 1 м = 78 пФ. Переріз жили 0,5 мм(AWG 20). Гітарний кабель, що активно експлуатується на сцені, має бути надзвичайно міцним і мати свій особливий "внутрішній світ".

300-0051-інструментальний / гітарний несиметричний кабель класу "High End" серії SPIRIT має мале загасання сигналу і відмінне екранування. Оболонка з чорного ПВХ(PVC). Діаметр кабелю 7,0 мм, питома вага 66 г/м. Опір жили-39 Ом/км, місткість жила/екран на 1 м = 78 пФ. Переріз жили 0,5 мм(AWG 20). Гітарний кабель, що активно експлуатується на сцені, має бути надзвичайно міцним і мати свій особливий "внутрішній світ". У конструкції цього кабелю застосовані самі останні досягнення науки і техніки. Центральною артерією кабелю є жила діаметром 0,8 мм, що складається з 19 тонких дротів з безкисневої міді(OFC), а щільний ізолятор між жилою і екраном покращує показники місткості. Конструкція гарантує чисте проходження високочастотного діапазону музичного сигналу навіть при великій довжині кабелю. Кабель серії SPIRIT має запатентовану конструкцію з екрануючого струмопровідного карбонового шару навколо ізолятора і мідного обплетення під зовнішньою PVC оболонкою. У звичайного кабелю навіть при легких вигинах круглий в перерізі ізолятор зі вспененного поліетилену деформується в еліпс, а жорстка жила втрачає свою центрування змінюючи місткість і індуктивність жила/екран, призводячи до розузгодження початкових налаштувань системи. У кабелі SPIRIT спеціальний струмопровідний вуглецевий шар захищає ізолятор від деформації стабілізуючи положення центральної жили і одночасно виконує роль додаткового екрану. Така конструкція кабелю дозволила отримати дуже низький рівень загасання сигналу і високий коефіцієнт екранування, а так само довготривалу стабільність електричних і механічних характеристик. Коаксіальна конструкція з великим поперечним перерізом жили і із застосуванням плетеного екрану і вуглецевого шару на ізоляторі додатково забезпечують низьку чутливість електричних характеристик до механічних дій і електромагнітних наведень на кабель. Кабель незвичайно гнучкий і легкий в змотуванні в широкому діапазоні температур : від-30°C до +70°C. Щоб не було проблем із звучанням дорогої апаратури із-за дешевого кабелю ми пропонуємо Вам гітарний кабель екстракласу за розумною ціною. Вам усього лише потрібно буде простежити при пайці щоб вуглецевий шар, що має високу провідність, і центральна жила не стикалися один з одним. Слухачі будуть уражені звучанням Вашої апаратури з цим кабелем!

Основні особливості:
  • Прекрасна якість передачі сигналу, завдяки дуже низькому рівню загасання і низької місткості кабелю.
  • Міцний і довговічний, завдяки використанню спеціальної і дуже високоякісної суміші при виготовленні PVC- оболонки.
  • Надійний захист від розтягування і перегинів, завдяки щільній зовнішній PVC- оболонці.
  • Дуже низька місткість кабелю і подвійне екранування, із застосуванням плетеного мідного екрану і струмопровідного вуглецевого шару.
  • Дуже гнучкий, не створюючий проблем при змотуванні, з використанням щонайтонших провідників в жилі.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назваінструментальний / гітарний несиметричний кабель класу "High End" серії SPIRIT
СтруктураLI2Y(LS) CY1x0, 5 мм?
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиПВХ
Діаметр оболонки7 мм
Колір оболонкичорний
Кількість каналів аудіо1
Застосуванняінструментальний / гітарний кабель
Передача сигналунесиметричний
Сумісність з роз'ємамиHI-J63M
Упаковкабухта 100 м
Конструкція кабелю
Кількість жил1
Переріз жил0,5 мм?
Діаметр жив0,8 мм
Калібр жили20
Кількість дротів в жилі19
Діаметр проволікав0,18 мм
Матеріал дротубезкиснева мідь
Матеріал ізоляціївспененный ПЭ з оболонкою
Діаметр ізоляції жили3,1 мм
Колір ізоляторапрозорий
Екрануванняобплетення з лудженої міді + карбоновий(що напівпроводить) шар
Щільність покриття екрану100%
Електричні характеристики
Опір жили на 1 км39 Ом
Опір ізоляції на 1 км1 ГОм
Місткість жила / екран на 1 м78 пФ
Технічні характеристики
Стійкість до ультрафіолетового випромінюваннята
Пожежне навантаження на 1 м0,26 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-30°C до +70°C
Діаметр кабелю7 мм
Вес66 г
Сфера застосування :
  • Високоякісний гітарний кабель класу High-End для сценічного і студійного використання.
  • Несиметричний кабель для клавішних інструментів, семплерів, пультів мікшерів і т. д.
  • Підключення стерео видеорекордера, цифрового записуючого пристрою.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Инструментальные
300-0051

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com