Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 300-0112
Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 300-0112
Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 300-0112
Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 300-0112

Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 300-0112

26934

Уточнюйте наявність перед оплатою
230 грн

300-0112-інструментальний несиметричний кабель у вінтажному стилі серії CLASSIQUE має мале загасання сигналу і відмінне екранування. Діаметр кабелю 6,5 мм, питома вага 54 г/м. Оболонка з ПВХ(PVC) покрита текстильним обплетенням чорного кольору з білими і жовтими елементами. Опір жили постійному струму-36 Ом/ км, місткість жила/екран на 1 м = 78 пФ. Кабель серії CLASSIQUE має запатентовану конструкцію з екрануючого електропровідного карбонового шару навколо ізолятора і мідного обплетення під зовнішньою PVC оболонкою.

300-0112-інструментальний несиметричний кабель у вінтажному стилі серії CLASSIQUE має мале загасання сигналу і відмінне екранування. Діаметр кабелю 6,5 мм, питома вага 54 г/м. Оболонка з ПВХ(PVC) покрита текстильним обплетенням чорного кольору з білими і жовтими елементами. Опір жили постійному струму-36 Ом/км, місткість жила/екран на 1 м = 78 пФ. Кабель серії CLASSIQUE має запатентовану конструкцію з екрануючого електропровідного карбонового шару навколо ізолятора і мідного обплетення під зовнішньою PVC оболонкою. У звичайного кабелю навіть при легких вигинах круглий в перерізі ізолятор зі вспененного поліетилену деформується в еліпс, а жорстка жила втрачає своє центрування змінюючи місткість і індуктивність жила/екран, призводячи до розузгодження початкових налаштувань системи. У кабелі CLASSIQUE цього вдалося уникнути, в нім спеціальний карбоновий лак виконуючи роль мастила і захищає ізолятор від деформації стабілізуючи положення центральної жили і одночасно виконує роль додаткового екрану. Така конструкція кабелю дозволила отримати дуже низький рівень загасання сигналу і високий коефіцієнт екранування, а так же довготривалу стабільність електричних і механічних характеристик. Кабель незвичайно гнучкий і легкий в змотуванні в щонайширшому діапазоні температур : від-40°C до +80°C. По своєму зовнішньому вигляду кабель нагадує прибульця з минулого, але в його внутрішній конструкції знайшли своє застосування самі останні досягнення науки і техніка. Центральною артерією усього організму є жила з поперечним перерізом 0,50 мм?, що складається з 28 тонких провідників з безкисневої міді(OFC), гарантує чисте проходження музичного сигналу навіть при 20-ти метровій довжині кабелю, яка серед професіоналів, у більшості випадків, вважається вже проблематичною. Товста ізоляція зі вспененного і покритого спеціальним лаком PE матеріалу і щільний плетений мідний екран забезпечують надійний захист від механічних дій і електромагнітних наведень. Поза сумнівом, одній з головних деталей дизайну CLASSIQUE, що виділяє його серед інших, являється застосування текстильного обплетення, що надає йому особливий шарм і що навіває ностальгію, підкріплену теплим ніжним щільним звуком з прозорими високими частотами.

Основні особливості:
  • Прекрасна якість передачі сигналу, завдяки дуже низькому рівню загасання.
  • Міцне текстильне обплетення в ностальгічному стилі.
  • Дуже низька місткість кабелю і подвійне екранування, із застосуванням плетеного мідного екрану і лаку, що напівпроводить.
  • Придатний для передачі аналогового і цифрового сигналів.
  • Легко змотується.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назваінструментальний несиметричний кабель у вінтажному стилі серії CLASSIQUE
СтруктураLI2Y(LS) CY1x0, 5 мм?
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиПВХ + текстильне обплетення
Діаметр оболонки6,5 мм
Колір оболонкичорний з синіми елементами
Кількість каналів аудіо1
Застосуванняінструментальний кабель
Передача сигналунесиметричний
Сумісність з роз'ємамиHI-CM18; HI-J63M
Упаковкабухта 100 м
Конструкція кабелю
Кількість жил1
Переріз жил0,5 мм?
Діаметр жив0,8 мм
Калібр жили20
Кількість дротів в жилі28
Діаметр проволікав0,15 мм
Матеріал дротубезкиснева мідь
Матеріал ізоляціївспененный ПЭ з оболонкою
Діаметр ізоляції жили2,2 мм
Колір ізоляторабілий
Екрануванняобплетення з лудженої міді + карбоновий(що напівпроводить) шар
Щільність покриття екрану100%
Електричні характеристики
Опір жили на 1 км36 Ом
Опір ізоляції на 1 км10 МОм
Місткість жила / екран на 1 м78 пФ
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,26 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-40°C до +80°C
Діаметр кабелю6,5 мм
Вес54 г
Сфера застосування :
  • Гітарний / інструментальний кабель класу High-End з класичним звуком, в ностальгічному текстильному обплетенні.
  • Несиметричний кабель для сценічного і студійного використання.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Инструментальные
300-0112

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: