Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 800-0079
Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 800-0079
Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 800-0079
Купити Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 800-0079

Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 800-0079

26929

Уточнюйте наявність перед оплатою
356 грн
800-0079-гітарний кабель класу "High-End" серії CORONA з екраном з щільного мідного обплетення і карбоновим покриттям ізолятора. Небалансний звуковий кабель з жилою перерізом 0,5 мм² і опором 53 Ом на 1 км. Місткість жила/екран 75 пФ/м. Оболонка діаметром 6,7 мм з прозорого ПВХ. Кабель ефективний для рухливих і міжблочних з'єднань класу "HiFi". Коаксіальна конструкція з великим поперечним перерізом жили і феноменальним екрануванням із застосуванням плетеного мідного екрану і карбонового шару на ізоляторі. Низька чутливість електричних характеристик до механічних дій на кабель. Фахівці після його тіста дають укладення: "швидко, ясно і чисто". Відмінна гнучкість і здатність легко змотуватися, а також низька місткість кабелю дозволяють використати його в якості гітарного кабелю класу "High-End". Це доступний за ціною кабель з вражаючим високим розділенням і елегантним дизайном.

800-0079-гітарний кабель класу "High-End" серії CORONA з екраном з щільного мідного обплетення і карбоновим покриттям ізолятора. Небалансний звуковий кабель з жилою перерізом 0,5 мм? і опором 53 Ом на 1 км. Місткість жила/екран 75 пФ/м. Оболонка діаметром 6,7 мм з прозорого ПВХ. Кабель ефективний для рухливих і міжблочних з'єднань класу "HiFi". Коаксіальна конструкція з великим поперечним перерізом жили і феноменальним екрануванням із застосуванням плетеного мідного екрану і карбонового шару на ізоляторі. Низька чутливість електричних характеристик до механічних дій на кабель. Фахівці після його тіста дають укладення: "швидко, ясно і чисто". Відмінна гнучкість і здатність легко змотуватися, а також низька місткість кабелю дозволяють використати його в якості гітарного кабелю класу "High-End". Це доступний за ціною кабель з вражаючим високим розділенням і елегантним дизайном.

Основні особливості:
  • Чисте і точне звучання інструменту, завдяки низькоомній жилі з тонких мідних дротів.
  • Вишуканий дизайн, що запам'ятовується.
  • 100% екранування, із застосуванням щільно-плетеного мідного і карбонового екранів.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
НазваГітарний кабель класу "High-End" серії CORONA
Структура(LIHS09YHS1x0, 50mm?)CY
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиПВХ
Діаметр оболонки6,7 мм
Колір оболонкипрозорий
Одиниця упаковкикотушка 50 м
Застосуваннядля Hi-Fi систем і інструментальний High-End
Конструкція кабелю
Кількість каналів1
Кількість внутрішніх жил1
Переріз внутрішньої жили0,5 мм
Діаметр внутрішньої жили0,81 мм
Кількість дротів в жилі28
Діаметр проволікав в жилі0,15 мм
Матеріал ізоляції жилиPE
Колір ізоляторачорний
Екранплетений мідний екран + карбоновий шар на ізоляторі
Щільність обплетення екрану100%
Електричні характеристики
Місткість жила / екран на 1 м75 пФ
Опір жили на 1 км53 Ом
Опір ізоляції на 1 км> 1 ГОм
Передача сигналунебалансний
Пожежне навантаження на метр0,25 кВт·ч
Технічні характеристики
Діапазон робочих температурвід-20°C до +80°C
Діаметр кабелю8,5 мм
Маса55 г
Сфера застосування :
  • Побутові і автомобільні HiFi системи.
  • Гітарний / інструментальний кабель класу.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Инструментальные
800-0079

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com

Якість
Оцінка магазину Proshow
Доставка

более-менее по тембру, но наводки ловит хорошо

Емкость по факту 144 пФ/метр, а я рассчитывал на меньшее. Возможно, в описании товара ошибка: указано 75 пФ на метр, а в реальности скорее на фут, а не на метр. Тембральный окрас (на гитаре с пассивными звукоснимателями) в сторону ВЧ (НЧ кабель немного занижает). По детализации - чуть выше среднего. Фонит больше чем ожидал (припаян к фирменным разъемам серебром, грамотно). Черный слой изоляции над слоем ПТФЕ ток не проводит (сомневаюсь, что в ней есть графит или подобное: два щупа мультиметра, приложенные к этой прослойке на расстоянии ~3мм, показывают около 1 МОма). Мультиметр также показал, что сопротивление по DC между центральной жилой и оплеткой всего 5 МОм на 4-х метровом кабеле (гигаомов из описания не заметил). Моё мнение - это далеко не Hi-End. И совсем не то, что я ожидал((( Что-ж, буду считать, что заплатил за опыт, но вопрос гитарного кабеля я этим продуктом не закрыл. Увы.

Цей відгук був вам корисний? Так Нет

Клієнти, які придбали цей товар, також придбали: