Комбоусилитель LINE6 FIREHAWK 1500
Комбоусилитель LINE6 FIREHAWK 1500
Комбоусилитель LINE6 FIREHAWK 1500
Комбоусилитель LINE6 FIREHAWK 1500
Комбоусилитель LINE6 FIREHAWK 1500
Комбоусилитель LINE6 FIREHAWK 1500
Комбоусилитель LINE6 FIREHAWK 1500
Комбоусилитель LINE6 FIREHAWK 1500

Комбоусилитель LINE6 FIREHAWK 1500

11965

Розпродано
41 920 грн
Чудове звучання. Переконлива потужність. Неймовірна універсальність. Грайте на будь-якій сцені. На будь-якій гучності. Любов гітаристів до комбоусилителям цілком зрозуміла - вони ефективні, компактні і прості у використанні. Але, на жаль, частенько вони некоректно і нестабільно звучать на... (див. повний опис)

Line 6 Firehawk 1500-PROSHOW.COM.UA

Чудове звучання. Переконлива потужність. Неймовірна універсальність.

Грайте на будь-якій сцені. На будь-якій гучності.

Любов гітаристів до комбоусилителям цілком зрозуміла-вони ефективні, компактні і прості у використанні. Але, на жаль, частенько вони некоректно і нестабільно звучать на різних(особливо на високих) рівнях гучності. Firehawk 1500 вирішує цю проблему, пропонуючи вам переконливу потужність і унікальну широкосмугову конфігурацію динаміків, забезпечуючи стабільне звучання на будь-якому рівні гучності. Це комбоусилитель нового покоління для гітаристів, що шукають чудове звучання на будь-якій сцені і будь-якій гучності.

Створений для гітаристів, що виступають

Створюючи Firehawk 1500 фахівці Line6 зробили його неймовірно універсальним, для задоволення потреб гітаристів, що виступають. 1500Вт потужності забезпечують достатню кількість гучності навіть для найбільших сцен, а контрольоване звучання дозволить вижати максимум гейна навіть на найменшій гучності.

 

Firehawk чудесно звучить як з електро- так і з акустичними гітарами, тому тепер немає необхідності возити з собою додатковий комбоусилитель. Велика колекція вхідних і вихідних роз'ємів забезпечує універсальність і зручність комутації. Використайте Firehawk в якості сценічного монітора, ізольованого кабінету або широкосмугової системи звукопідсилення для вашого педалборда або мультиефект процесора.

Переконливий арсенал HD підсилювачів, кабінетів і ефектів

Line 6 Firehawk 1500-PROSHOW.COM.UA

Firehawk 1500 оснащений вбудованим DSP процесором, дозволяючи вам створювати закінчені ланцюжки ефектів і власні пресеты. Відкрийте для себе найбільшу колекцію чудового HD моделювання від Line 6! Вибирайте з більше 200 моделей гітарних підсилювачів і ефектів, включаючи 50 HD моделей, класичних POD і XT моделей і навіть більше.

 

А якщо і цього вам недостатньо-скористайтеся доступом до 128 вбудованим пресетам, розробленим віhouseими виконавцями і фахівцями Line 6 або ж до воістину безмежного хмарного сховища, використовуючи додаток Firehawk Remote. Осмілюйтеся-створюйте воістину оригінальне звучання, щоб підкорити ваших слухачів!

Конфігурація з 6 гучномовців = акуратне звучання на будь-якій гучності

Line 6 Firehawk 1500-PROSHOW.COM.UA

Завдяки широкосмуговій системі звукопідсилення, Firehawk 1500 відрізняється прозорим розбірливим звучанням в стерео, моно або гібридному(оброблений/чистий/оброблений) режимі на будь-якій гучності. Унікальна конфігурація гучномовців робить доступною множину моно або стерео режимів, так що ваші інструменти і ефекти звучатимуть з кристальною чистотою і розбірливістю. До того ж, Firehawk 1500 відрізняється ширшою площею покриття-уся краса вашого звучання буде почута кожним із слухачів-навіть в далекому кутку аудиторії.

Додаток FIREHAWK REMOTE

Line 6 Firehawk 1500-PROSHOW.COM.UA

Додаток Firehawk Remote для iOS і Android™ дозволяє управляти кожним аспектом звучання, створювати навіть складні ланцюжки ефектів і робити тонке налаштування кожного з них, використовуючи ваш смартфон або шет. Приєднуйтеся до онлайн співтовариству музикантів і миттєво викачуйте потрібні вам пресеты. Виберіть композицію у своїй бібліотеці і Firehawk Remote автоматично запропонує відповідні налаштування звучань гітари з хмарного сховища. Але і це ще не усе! Ми згадували, що Firehawk Remote сумісний з Bluetooth®? Підключайтеся і відтворюйте свої улюблені пісні на великій гучності.

Надійна конструкція

Line 6 Firehawk 1500-PROSHOW.COM.UA

Після тривалого концерту все, чого хочеться музикантові-закинути апарат у багажник і розслабитися. Підсилювачі кидають на підлогу, один на одного, вони ударяються об стінки і стійки-непросте випробування, особливо для крихкого лампового комбо. Тому ми виготовили корпус Firehawk 1500 з надійної і міцної фанери, завтовшки до 32мм, щоб незважаючи на будь-які дорожні пригоди він завжди був готовий до наступного концерту. Врешті-решт, це гітарний комбоусилитель, а не музейний експонат!

 

Основні характеристики:

  • Потужність: 1500Вт(пік) 680Вт @1% THD
  • 12" НЧ гучномовець
  • 4 широкосмугові динаміки
  • 1" ВЧ драйвер
  • 90° Горизонтальне покриття
  • 60° Вертикальне покриття
  • 1/4" гітарний вхід
  • 2 х XLR/ 1/4" комбо балансний мониторный вхід
  • 1/4" вихід для підключення навушників
  • Fx send: 1/4" TS джек х 2
  • Fx return: 1/4" TS джек х 2
  • 2 x XLR стерео вихід
  • Вхід для підключення гітар Variax
  • RJ 45(FBV 3) для підключення футконтроллера
  • MIDI IN/OUT
  • USB вихід
  • Доступ до 4-м пресетам з панелі облаштування
  • Стерео ефекти
  • Передача аудіо по Bluetooth інтерфейсу
  • 200+ моделей підсилювачів і ефектів, включаючи 50 HD моделей
  • Дистанційне керування параметрами підсилювача з додатка для iOS/Android облаштувань
  • Технологія Tone Matching дозволяє автоматично підбирати налаштування для звучання гітари в тій або іншій композиції з вашої музичної бібліотеки на облаштуванні iOS/Android
  • Доступ до тисяч пресетов онлайн
  • Обмін і оцінка тонів в cloud, Facebook і Twitter
  • Резервування і збереження необмеженої кількості пресетов в cloud
  • Сумісність з iOS (iPhone® 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPad® (3 і 4 покоління), iPad 2, iPad mini і iPod touch® (5 покоління)
  • Сумісність з пристроями на базі Android v4.2 +

Потужність 1500Вт (пік) 680Вт @1% THD (RMS)
Динамік 4 широкосмугові динаміки + 12" сабвуфер + ВЧ драйвер з рупором
Аналогові виходи 2 x XLR Main Out, 1/4" вихід для навушників
Розміри 662 х 288 х 505 мм
Вес 29 кг
Виробництво Китай
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Тип підсилювача
Транзисторний
Призначення
Для електрогітар
Рейтинг потужності
601-1000 Вт
FIREHAWK 1500

Компанія LINE6 з'явилася в середині 1990-х років, і задавшись амбітною метою - за допомогою технологій математичного моделювання утілити широкий спектр звучань в реальність і зробити їх доступними для будь-якого музиканта - освователь Маркус Райл співтовариші рушили в дорогу. Команда новаторів до основи фірми виконувала замовлення і сприяла популяризації продукції таких "монстрів" як Alesis, Steinberg, Digidesign, Dynacord і інших. Фахівці LINE6 накопили гідну повага колекцію популярних і класичних підсилювачів і ефектів і розпочали з ретельного аналізу кожного аспекту їх тональних характеристик. Оскільки електрогітара робить електричний сигнал, кожен елемент аналогового ланцюга, змінюючи сигнал в тому або іншому ступені, робить його процесинг(обробку). Створивши програмні моделі цих процесів в DSP(цифровій сигнальній обробці), в LINE6 отримали можливість контролювати і каскадувати ці віртуальні ланцюги у будь-якому порядку. Якщо до певного типу лампи підходить тільки певний тип контроллерів тону, то нове програмне забезпечення не вимагає додаткових ланцюгів і працює абсолютно самостійно і незалежно.

Після років досліджень, в 1996 році LINE6 запатентували нову технологію і випустили перший у світі моделюючий гітарний комбо підсилювач - AxSys 212. Цей продукт забезпечував користувачів великою кількістю моделей звучання класичних гітарних комбо і арсеналу педалей ефектів. Простим натисненням клавіші можна було вибрати будь-яку модель. AxSys швидко став популярним і привів до подальшого зростання і розвитку технологій LINE6.

На сьогодні LINE6 є провідною компанією по виробництву цифрового інноваційного устаткування для гітаристів. Облаштування компанії не раз були відмічені престижними професійними нагородами MIPA Award(Міжнародна Асоціація Музичної Преси), NAMM(Північно-американська Асоціація Музичної Преси). Багато музикантів вважають, що звучання віртуальних підсилювачів LINE6 ближче до антикварних оригіналів, чим звучання їх сучасних серійних копій. Серед музикантів, які використовують устаткування LINE6, немало зірок, - Rolling Stones, The Cure, Faith No More, Sum41, U2, Kid Rock, Slipknot, Metallica, Garbage, Porcupine Tree, Lenny Kravitz, Meshuggah, Madonna, Blur, Green Day, Nine Inch Nails, Motley Crue, Eagles, Anthrax, Wallflowers, William Orbit і інші.