Купити Вита пара Sommer Cable 581-0052
Купити Вита пара Sommer Cable 581-0052
Купити Вита пара Sommer Cable 581-0052
Купити Вита пара Sommer Cable 581-0052

Вита пара Sommer Cable 581-0052

27114

Розпродано
235 грн
581-0052-вита пара SF/UTP Cat.5 для відео аудіо, серії MERCATOR CAT.5 PUR. Кабель типу захищена екранована вита пара(SFTP-Screened Foiled Unshielded twisted pair-вита пара в подвійному зовнішньому екрані з мідного обплетення і фольги) Cat.5 має чотири виті пари з коротким кроком скручування. У конструкції Mercator Cat.5 використовуються багатодротяні провідники діаметром 0,51 мм(26AWG) з безкисневої міді(OFC). Оболонка кабелю з високоміцного поліуретану(PUR) FRNC(Flame Retardant Non Corrosive-що не підтримує горіння і не підвладна корозії) синього кольору, діаметром 6,2 мм. Кабель морозостійкий, не містить галогенів, а еластична оболонка зі вспененного ПЭ з плівкою(Foam/Skin-PE) та, що обрамляє виті пари є гарантом від розчавлювання кабелю і відповідно до стабільної високоякісної передачі даних. Вогнестійкість кабелю відповідає стандарту IEC-60332-1. MERCATOR CAT.5 PUR сумісний із стандартом RJ45. Мінімальний радіус вигину кабелю складає 40 мм, а максимальна довга секції-65 м. Кабель використовується для професійних відео і аудіо подовжувачів передачі як аналогового так і цифрового сигналів. Кабель призначений для мобільного і пересувного застосування. Це чудовий кабель для використання поза приміщеннями на кабельних котушках, візках, а також для роботи в ПТС. Конструкція і матеріали забезпечують дуже високу надійність і зносостійкість, стійкість до старіння і довговічність. Кабель чудово поводиться при вигинах і змотуванні, в змозі витримувати багатократні вигини. MERCATOR CAT.5 PUR вита пара-це кабель для мобільних людей!

581-0052-вита пара SF/UTP Cat.5 для відео аудіо, серії MERCATOR CAT.5 PUR. Кабель типу захищена екранована вита пара (SFTP-Screened Foiled Unshielded twisted pair-вита пара в подвійному зовнішньому екрані з мідного обплетення і фольги) Cat.5 має чотири виті пари з коротким кроком скручування. У конструкції Mercator Cat.5 використовуються багатодротяні провідники діаметром 0,51 мм(26AWG) з безкисневої міді(OFC). Оболонка кабелю з високоміцного поліуретану(PUR) FRNC(Flame Retardant Non Corrosive-що не підтримує горіння і не підвладна корозії) синього кольору, діаметром 6,2 мм. Кабель морозостійкий, не містить галогенів, а еластична оболонка зі вспененного ПЭ з плівкою(Foam/Skin-PE) та, що обрамляє виті пари є гарантом від розчавлювання кабелю і відповідно до стабільної високоякісної передачі даних. Вогнестійкість кабелю відповідає стандарту IEC-60332-1. MERCATOR CAT.5 PUR сумісний із стандартом RJ45. Мінімальний радіус вигину кабелю складає 40 мм, а максимальна довга секції-65 м. Кабель використовується для професійних відео і аудіо подовжувачів передачі як аналогового так і цифрового сигналів. Кабель призначений для мобільного і пересувного застосування. Це чудовий кабель для використання поза приміщеннями на кабельних котушках, візках, а також для роботи в ПТС. Конструкція і матеріали забезпечують дуже високу надійність і зносостійкість, стійкість до старіння і довговічність. Кабель чудово поводиться при вигинах і змотуванні, в змозі витримувати багатократні вигини. MERCATOR CAT.5 PUR вита пара-це кабель для мобільних людей!

Основні особливості:
  • Надійна передача даних, завдяки провідникам з безкисневої міді(OFC), високоякісній ізоляції і короткому кроку скручування пар.
  • Дуже довгий термін служби завдяки спеціальній(PUR) зовнішній оболонці.
  • Стійкість до перепаду температур.
  • Оптимальний кабель для мобільних(регулярно змотуваних) застосувань.
  • Зручність в експлуатації, легко змотується.
  • Придатний для використання поза приміщеннями.
  • Вказівка довжини кабелю на його оболонці.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назвавита пара SF/UTP Cat.5 для відео аудіо, серії MERCATOR CAT.5 PUR
СтруктураSFTP4x2x0, 15 мм?
Дизайнкруглий
Діаметр зовнішньої оболонки6,2 мм
Колір зовнішньої оболонкисиній
Кількість витих пар4
Матеріал зовнішньої оболонкиполіуретан(PUR) FRNC
Сумісність з роз'ємами8P8C; RJ45C5E
Упаковка100 м бухта або 500 м котушка
Конструкція кабелю
Кількість жил8
Переріз жили0,15 мм?
Діаметр жили0,51 мм
Калібр жили26
Кількість дротів в жилі19
Матеріал проволікав в жилібезкиснева мідь
Діаметр мідних дротів в жилі0,1 мм
Матеріал ізоляції жиливспененный ПЭ
Екранобплетення з лудженої міді + AL/PT фольга
Щільність обплетення90%
Екранування100%
Матеріал внутрішньої оболонкивспененный ПЭ з плівкою
Електричні характеристики
Коефіцієнт уповільнення0,73
Опір шлейфу на 100 м28.5 Ом
Опір ізоляції на 1км6 ГОм
Хвилевий опір100 Ом
Місткість жила/екран на 1 м при 1 кГц48 пФ
Максимальна затримка на 100 м510 нс
Загасання при 1 Мгц3,2 дБ
Загасання при 10 Мгц9,5 дБ
Загасання при 16 Мгц12,1 дБ
Загасання при 20 Мгц13.6 дБ
Загасання при 32 Мгц17,1 дБ
Загасання при 62 Мгц24,8 дБ
Загасання при 100 Мгц32,0 дБ
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,11 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-30°C до +80°C
Діапазон робочих температурвід-5°C до +80°C
Діаметр кабелю5,2 мм
Вес53 г
Сфера застосування :
  • З'єднання комп'ютерів і різних медіапристроїв.
  • Версія в PUR оболонці для мобільного застосування в ПТС.
  • Використання поза приміщеннями.
Тип
Вита пара
581-0052

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com