Мікрофон студійний з великою діафрагмою AKG C4000

Мікрофон студійний з великою діафрагмою AKG C4000

6720

Розпродано
0 грн
ОПИС Студійний конденсаторний мікрофон з трьома діаграмами C4000B C4000B - один з "тихих" конденсаторних мікрофонів, доступних на сьогодні. Він справжній 1 "конденсаторний перетворювач з двома діафрагмами для забезпечення трьох діаграм спрямованості - кардіоїда, гіперкардіоїда і... (див. повний опис)
ОПИС

Студійний конденсаторний мікрофон з трьома діаграмами C4000B

C4000B - один з "тихих" конденсаторних мікрофонів, доступних на сьогодні. Він справжній 1 "конденсаторний перетворювач з двома діафрагмами для забезпечення трьох діаграм спрямованості - кардіоїда, гіперкардіоїда і круговий.

Призначений для запису вокалу, мідних духових інструментів, барабанів і акустичних і електрогітар. C4000B зможе впоратися із завданням і забезпечить Вас унікальним прекрасним звуком. Висока здатність до перевантаження і надзвичайно низький власний шум дозволяють цьому мікрофону забезпечити однаково чудові результати і в студії і на сцені.

Ослаблювач на 10-дБ, що відключається дозволяє використати C4000B близько до джерел з високим рівнем звукового тиску, як гітарні підсилювачі і інші.

Діаграма: кардіоїда, гіперкардіоїда, кругова.

Частотний діапазон: 20 Гц - 20 кГц.

Чутливість: 25 мВ / Па (- 32 дБВ).

Максимальний рівень звукового тиску при спотвореннях 0.5%: 155 дБ.

Еквівалентний рівень шуму: 8 ДБ-А.

Співвідношення сигнал / шум: 86 ДБ-А.

Перемикання послаблення звукового сигналу: - 10 дБ.

бризный фільтр: 12 дБ на октаву на 100 Гц.

Імпеданс 200 Ом.

Рекомендоване навантаження 1000 Ом.

Вес: 450 р.

Комплектується вітрозахистом і амортизаційним кріпленням "павук".

Кількість мікрофонів
1
C4000

AKG Acoustics GmbH - австрійський виробник аудіоелектроніки. Компанія була заснована в 1947 році у Відні. Абревіатура AKG є скороченням від німецького "Akustische und Kino - Geraete", що означає "Акустичне і кіноустаткування". Спочатку повне ім'я компанії виглядало як "Akustische und Kino - Geraete Gesellschaft m. b. H"., а з 1997 року офіційна назва стала коротша - "AKG Acoustics GmbH". Нині AKG входить в концерн Harman International Industries.