Купити Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0101
Купити Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0101
Купити Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0101
Купити Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0101

Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0101

26963

Уточнюйте наявність перед оплатою
136 грн
200-0101-мікрофонний симетричний кабель серії SOURCE MKII HIGHFLEX розроблений для фірм-виробників студійних мікрофонів, таких як BPM і Schoeps. Під їх високі вимоги до якості був створений професійний та все ж доступний за ціною студійний мікрофонний кабель гарантує високоякісну передачу слабких сигналів. Діаметр кабелю 6,5 мм, колір оболонки-чорний. Внутрішні жили свити з 128 щонайтонших(0,05 мм²) дротів з безкисневої міді(OFC) що покращують провідність на високих частотах. Кабель захищений від зовнішніх перешкод щільно витим екраном з лудженої міді і міцним обплетенням з металізованої тканини(AL-Vlies) під ним. Під екраном кабелю є дві дренажні жили що полегшують його оброблення. Опір екрану на 1 км-25 Ом. Комбінація витого екранів з мідного дроту і металізованої тканини, гарантує надійне екранування навіть при дуже сильних електромагнітних ВЧ і НЧ наведеннях. Завдяки застосуванню щонайтонших щільно скручених дротів в жилах і ізоляції жил з поліетилену(PE) кабель має стабільні параметри і має дуже хорошу місткість жила/жила(60 пФ на 1 м) і низьким опором жили-78 Ом на 1 км. Від механічних дій і впливу зовнішнього середовища кабель захищений товстою міцною і одночасно дуже гнучкою ПВХ(PVC) оболонкою. Діапазон робочих температур від-25°C до +70°C. Кабель призначений для симетричної передачі сигналів і придатний до використання поза приміщеннями забезпечуючи живе детальне відтворення звуку. THE SOURCE рекомендується використати там, де існує небезпека дії електромагнітних наведень на передаваний сигнал. Кабель дуже популярний для позастудійної передачі сигналу і мобільних застосувань. Ідеально підходить для підключення тюнера / стримера / відеомагнітофона / СД до підсилювача. Незамінний для з'єднання передпідсилювача з підсилювачем потужності. Відмітно, що кабелі з аналогічними технічними характеристиками інших виробників, як правило, коштують удвічі дорожче!

200-0101-мікрофонний симетричний кабель серії SOURCE MKII HIGHFLEX розроблений для фірм-виробників студійних мікрофонів, таких як BPM і Schoeps. Під їх високі вимоги до якості був створений професійний та все ж доступний за ціною студійний мікрофонний кабель гарантує високоякісну передачу слабких сигналів. Діаметр кабелю 6,5 мм, колір оболонки-чорний. Внутрішні жили свити з 128 щонайтонших(0,05 мм?) дротів з безкисневої міді(OFC) що покращують провідність на високих частотах. Кабель захищений від зовнішніх перешкод щільно витим екраном з лудженої міді і міцним обплетенням з металізованої тканини (AL-Vlies) під ним. Під екраном кабелю є дві дренажні жили що полегшують його оброблення. Опір екрану на 1 км-25 Ом. Комбінація витого екранів з мідної дроту і металізованої тканини, гарантує надійне екранування навіть при дуже сильних електромагнітних ВЧ і НЧ наведеннях. Завдяки застосуванню щонайтонших щільно скручених дротів в жилах і ізоляції жил з поліетилену(PE) кабель має стабільні параметри і має дуже хорошу місткість жила/жила(60 пФ на 1 м) і низьким опором жили-78 Ом на 1 км. Від механічних дій і впливу зовнішнього середовища кабель захищений товстою міцною і одночасно дуже гнучкою ПВХ (PVC) оболонкою. Діапазон робочих температур від-25°C до +70°C. Кабель призначений для симетричної передачі сигналів і придатний до використання поза приміщеннями забезпечуючи живе детальне відтворення звуку. THE SOURCE рекомендується використати там, де існує небезпека дії електромагнітних наведень на передаваний сигнал. Кабель дуже популярний для позастудійної передачі сигналу і мобільних застосувань. Ідеально підходить для підключення тюнера / стримера / відеомагнітофона / СД до підсилювача. Незамінний для з'єднання передпідсилювача з підсилювачем потужності. Відмітно, що кабелі з аналогічними технічними характеристиками інших виробників, як правило, коштують удвічі дорожче!

Основні особливості:
  • Дуже чиста, без втрат передача високих частот аудіосигналу, завдяки спеціальній конструкції мідних жил.
  • Професійний кабель за низькою ціною.
  • 100% екранування з використанням щільного витого мідного екрану з металізованою тканиною.
  • Стійкий до механічних дій і температурних коливань в ПВХ оболочкe.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назвамікрофонний симетричний кабель серії SOURCE MKII HIGHFLEX
Структура(2LI2Y0,25 мм?)(ST)DY
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиПВХ
Діаметр оболонки6,5 мм
Колір оболонкичорний
Кількість каналів аудіо1
Застосуваннямікрофонний кабель
Передача сигналусиметричний
Упаковкабухта(рулон) 100 або 500 м
Конструкція кабелю
Кількість жил2
Переріз жил0,25 мм?
Діаметр жив0,56 мм
Калібр жили23
Кількість дротів в жилі128
Діаметр проволікав в жилі0,05 мм
Матеріал дроту в жилібезкиснева мідь
Матеріал ізоляції жилиПЭ
Діаметр ізоляції жили1,55 мм
Колір ізоляторарізноколірні
Екранвитий мідний луджений + металізована тканина
Щільність витого екрану95%
Матеріал оболонкиПВХ
Електричні характеристики
Місткість жила / жила на 1 м60 пФ
Місткість жила / екран на 1 м110 пФ
Опір жили на 1 км78 Ом
Опір екрану на 1 км25 Ом
Опір ізоляції на 1 км0,2 ГОм
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,21 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-25°C до +70°C
Діаметр кабелю6,5 мм
Вес48 г
Сфера застосування :
  • Професійні мікрофони і студійна техніка.
  • Позастудійне використання / ПТС.
  • Тривале сценічне застосування.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Микрофонные
200-0101

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com