Купити Sommer Cable 200-0151
Купити Sommer Cable 200-0151
Купити Sommer Cable 200-0151
Купити Sommer Cable 200-0151

Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0151

26959

Уточнюйте наявність перед оплатою
163 грн
200-0151-Мікрофонний симетричний кабель для великих відстаней, серії PRIMUS. Використовується для високоякісної передачі слабких сигналів на великі відстані. Це скручена пара товстих жил, звитих з 28 тонких дротів діаметром 0,15 мм, загальним перерізом жили 0,5 мм² / AWG 20, діаметр 0,8 мм. Опір жили 37 Ом на 1 км. Ізоляція жил з поліетилену(PE), а самі жили з безкисневої міді(OFC). Від зовнішніх перешкод кабель захищений комбінованим подвійним екраном з 100% покриттям. Комбінація з щільно витого мідного екрану і міцного обплетення з металізованої тканини(AL-Vlies) під ним гарантує надійне екранування навіть при дуже сильних електромагнітних ВЧ і НЧ наведеннях. Опір екрану на 1 км-27 Ом. Під екраном кабелю є дренажна жила що полегшує його оброблення. Завдяки щільному скручуванню тонких дротів в жилах і ізоляції жил з поліетилену(PE) кабель має дуже хорошу місткість жила/жила(80 пФ на 1 м) і стабільністю параметрів в часі. Завдяки поперечному перерізу жил 2x0,50 мм² кабель дозволяє сигналам долати великі відстані без спотворень і ідеально підходить для використання на стадіонах, в театрах, громадських будівлях і т. д. Від дій зовнішнього середовища кабель захищений товстою міцною і одночасно дуже гнучкою ПВХ(PVC) оболонкою. Кабель прекрасно працює в широкому діапазоні температур від-25°C до +70°C. Діаметр кабелю 6,5 мм. Колір-чорний. PRIMUS також рекомендований для інсталяцій в нічних клубах і дискотеках, оскільки, маючи товсту зовнішню оболонку і 100% -ным екранування, він так само стійкий до агресивної дії тютюнового диму і різких температурних коливань. Кабель PRIMUS вже давно завоював собі статус улюбленця серед музикантів сцени, a фірми по прокату звукового устаткування віддають йому перевагу за тривалий термін служби і легкість ручного змотування.

200-0151-Мікрофонний симетричний кабель для великих відстаней, серії PRIMUS. Використовується для високоякісної передачі слабких сигналів на великі відстані. Це скручена пара товстих жил, звитих з 28 тонких дротів діаметром 0,15 мм, загальним перерізом жили 0,5 мм? / AWG 20, діаметр 0,8 мм. Опір жили 37 Ом на 1 км. Ізоляція жил з поліетилену(PE), а самі жили з безкисневої міді(OFC). Від зовнішніх перешкод кабель захищений комбінованим подвійним екраном з 100% покриттям. Комбінація з щільно витого мідного екрану і міцного обплетення з металізованої тканини(AL-Vlies) під ним гарантує надійне екранування навіть при дуже сильних електромагнітних ВЧ і НЧ наведеннях. Опір екрану на 1 км-27 Ом. Під екраном кабелю є дренажна жила що полегшує його оброблення. Завдяки щільному скручуванню тонких дротів в жилах і ізоляції жил з поліетилену(PE) кабель має дуже хорошу місткість жила/жила(80 пФ на 1 м) і стабільністю параметрів в часі. Завдяки поперечному перерізу жил 2x0,50 мм? кабель дозволяє сигналам долати великі відстані без спотворень і ідеально підходить для використання на стадіонах, в театрах, громадських будівлях і т. д. Від дій зовнішнього середовища кабель захищений товстою міцною і одночасно дуже гнучкою ПВХ (PVC) оболонкою. Кабель прекрасно працює в широкому діапазоні температур від-25°C до +70°C. Діаметр кабелю 6,5 мм. Колір-чорний. PRIMUS також рекомендований для інсталяцій в нічних клубах і дискотеках, оскільки, маючи товсту зовнішню оболонку і 100% -ным екранування, він так само стійкий до агресивної дії тютюнового диму і різким температурним коливанням. Кабель PRIMUS вже давно завоював собі статус улюбленця серед музикантів сцени, a фірми по прокату звукового устаткування віддають йому перевагу за тривалий термін служби і легкість ручного змотування.

Основні особливості:
  • Оптимальна якість передачі сигналу навіть на великі відстані, завдяки поперечному перерізу жил 2 x 0,50 мм?.
  • Довгий термін служби, завдяки щільній зовнішній PVC оболонці діаметром 6,5 мм.
  • 100% екранування з використанням щільного витого мідного екрану з металізованою тканиною.
  • Легко змотується і має неймовірну міцність на розрив.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назвамікрофонний симетричний кабель для великих відстаней. серії PRIMUS
Структура(2LI2Y0,50 мм?)(ST)DY
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиПВХ
Діаметр оболонки6,5 мм
Колір оболонкичорний
Кількість каналів аудіо1
Застосуваннямікрофонний кабель
Передача сигналусиметричний
Упаковкабухта(рулон) 100 або 500 м
Конструкція кабелю
Кількість жил2
Переріз жил0,50 мм?
Діаметр жив0,8 мм
Калібр жили20
Кількість дротів в жилі28
Діаметр проволікав в жилі0,15 мм
Матеріал дроту в жилібезкиснева мідь
Матеріал ізоляції жилиПЭ
Діаметр ізоляції жили1,65 мм
Колір ізоляторарізноколірні
Екранвитий мідний луджений + металізована тканина
Щільність витого екрану100%
Матеріал оболонкиПВХ
Електричні характеристики
Місткість жила / жила на 1 м80 пФ
Місткість жила / екран на 1 м145 пФ
Опір жили на 1 км37 Ом
Опір екрану на 1 км27 Ом
Опір ізоляції на 1 км1 ГОм
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,23 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-25°C до +70°C
Діаметр кабелю6,5 мм
Вес53 г
Сфера застосування :
  • Професійні студійна техніка.
  • Радіомовлення, інсталяція усередині приміщень.
  • Сценічне застосування в екстремальних умовах.
  • Інсталяція в дискотеках, кафе, використання при трансляції спортивних змагань.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Микрофонные
200-0151

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com