Купити Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0281
Купити Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0281
Купити Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0281
Купити Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0281

Сигнальний кабель Sommer Cable 200-0281

26954

Розпродано
430 грн

200-0281-симетричний мікрофонний кабель High-End для студійного застосування, серії CARBOKAB 225. Жили свити з 65 щонайтонших(діаметром 0,07 мм) дротів з безкисневої міді(OFC) покриті струмопровідним карбоновим шаром створюючи ефект єдиної мідної жили кращою провідністю сигналу, що володіє.

200-0281-симетричний мікрофонний кабель High-End для студійного застосування, серії CARBOKAB 225. Жили свити з 65 щонайтонших(діаметром 0,07 мм) дротів з безкисневої міді(OFC) покриті струмопровідним карбоновим шаром створюючи ефект єдиної мідної жили кращою провідністю сигналу, що володіє. Проте однодротяні провідники мають і велику кількість недоліків : вони досить жорсткі, тому навіть при мінімальному русі жили можуть пошкодити ізоляцію, і нееластичні, так що при легкому вигині існує небезпека порушення самого мідного провідника, так само слід враховувати і такий важливий параметр як "сила розтягування" в застосуванні до контактів роз'ємів. Застосування щільного карбонового шару, нанесеного безпосередньо на тісно сплетені тонкі мідні провідники, дозволяє добитися таких же переваг, як і при використанні єдиної мідної жили, але при цьому кабель залишається еластичним і гарантує постійність чудових електричних характеристик з поліпшеною провідністю на високих частотах. Ізоляція жил виготовлена із спеціальної суміші HD-PP, що гарантує дуже низьку місткість кабелю(місткість жила/жила-46 пФ на 1 м). Загальний комбінований екран з 100 % покриттям, сплетений з луджених мідних дротів + металізована тканина(AL-Vlies) з дротом заземлення. Комбінація екранів гарантує надійне екранування навіть при дуже сильних електромагнітних ВЧ і НЧ наведеннях, особливо у професійних студіях, де є безліч джерел різних електричних перешкод і наведень(процесори ефектів, синтезатори, комп'ютери і т. д.). Опір жили 78 Ом на 1 км, опір екрану = 10 Ом на 1 км. Оболонка з S-PVC(суміш на ПВХ-основі, розроблена виключно для SOMMER CABLE), це супер м'який ПВХ з "відчуттям" і гнучкістю м'якого гумового шланга, але зі значно великим опором до насічок і витримує температуру -30°C. Діаметр кабелю 7,6 мм. Діапазон робочих температур від-25°C до +70°C. Кабель призначений для симетричної передачі сигналів і придатний до використання зовні приміщень, забезпечуючи живу детальну передачу звуку. Прекрасні показники кабелю забезпечують абсолютно лінійне звучання передачі сигналу навіть на великих відстанях(до 200 м). CARBOKAB 225 рекомендується використати там, де існує небезпека дії електромагнітних наведень на передаваний сигнал.

Основні особливості:
  • Дуже чиста, без втрат передача високих частот аудіосигналу, завдяки спеціальній конструкції мідних жил і струмопровідному карбоновому шару.
  • Низька місткість з використанням ізоляційного матеріалу HD-PP класу "High End".
  • 100% екранування з використанням щільного витого мідного екрану з металізованою тканиною і монтажною жилою.
  • Версія в стійкій до механічних дій і температурних коливань S-PVC-оболочкe.
  • Висока провідність, завдяки використанню безкисневої міді(німецький клас 6).
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назвасиметричний мікрофонний кабель High-End для студійного застосування, серії CARBOKAB 225
Структура(2LI2Y0,25 мм?)(ST)CY
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиS-PVC
Діаметр оболонки7,6 мм
Колір оболонкичорний
Кількість каналів аудіо1
Застосуваннямікрофонний кабель
Передача сигналусиметричний
Упаковкакотушка 100 м
Конструкція кабелю
Кількість жил2
Переріз жил0,25 мм?
Діаметр жив0,56 мм
Калібр жили23
Кількість дротів в жилі65
Діаметр проволікав в жилі0,07 мм
Матеріал дроту в жилібезкиснева мідь
Матеріал ізоляції жилиHD-PP
Діаметр ізоляції жили1,55 мм
Колір ізоляторарізноколірні
Екранлуджене мідне обплетення 95% + AL- флис + дріт заземлення
Щільність витого екрану100%
Матеріал оболонкиS-PVC
Електричні характеристики
Місткість жила / жила на 1 м46 пФ
Місткість жила / екран на 1 м90 пФ
Хвилевий опір110 Ом
Опір жили на 1 км78 Ом
Опір екрану на 1 км10 Ом
Опір ізоляції на 1 км0,2 ГОм
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,22 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-25°C до +70°C
Діаметр кабелю7,6 мм
Вес75 г
Сфера застосування :
  • Високопрофесійна студійна техніка і сценічне устаткування.
  • ПТС-техніка в радіомовленні.
  • Підключення HiFi компонентів.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Микрофонные
200-0281

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com