Купити MAPEX P1000

Педаль для бас-барабана Mapex P1000

MAPEX

31053

Розпродано
9 821 грн
Mapex P1000 педаль до бас-барабана серії Falcon
Педаль для бас-барабана Mapex P1000

Поодинока педаль для бас-барабана з чохлом Mapex P1000

Одинарна педаль FALCON
Нова педаль Falcon від Mapex-це найплавніше працююча педаль великого барабана з усіх педалей, які тобі доводилося пробувати по життю. Кожна її функція і регулювання ретельно розроблена і вивірена для того, щоб ця педаль стала як би природним продовженням твоєї ступні. Підніми свою гру на новий рівень і дозволь своїй ступні "злітати" за допомогою педалі Falcon від Mapex.
Порожнистий приводний вал із сталі, що не окислюється, використаний в педалі Falcon, забезпечує докладання максимального зусилля без додавання небажаного опору або маси. Це підвищує плавність роботи педалі і дає властиве педалі Falcon сенсаційне відчуття комфортної гри.

Glide Cam(Линенйный кулачок) і Pursuit Cam
У педалі Falcon використовуються змінні куркульки, вибирані залежно від стилю гри. "Лінійний" кулачок забезпечує однакову інерцію від початку до кінця ходу, тоді як куркульок "ексцентрик" рекомендується до використання у випадках необхідності збільшення прикладеної сили і отримання максимально "жорсткого" удару.

Незалежне регулювання кута нахилу підніжки і кута нахилу калатала забезпечують точне налаштування для отримання ідеальної комбінації комфортної гри і зусилля, прикладеного до калатала.
Унікальна форма підніжки дозволяє розташовувати ступню під будь-яким кутом і працювати педаллю з мінімальною енергією, що додається, створюючи видиму легкість виконання навіть самого "хитромудрого" патерну.
Дизайн підніжки формує відчуття розміщення ступні на довшій платформі без додавання педалі жодного грама додаткової маси.
Привід
Подвійний ланцюг
Налаштування обертання
Стабілізатор, що настроюється, з пружиною, що повністю настроюється
Калатало
Двопозиційна
Стабілізатор
Сталевий стабілізатор-платформа з нековзним покриттям, висувні шпильки
Затиск обруча бас-барабана
Патентований плаваючий затиск із зручним бічним регулюванням

P1000