ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000
ROLAND RD2000

Сценічне фортепіано ROLAND RD-2000

31155

Розпродано
132 777 грн
Roland RD2000 сценічне фортепіано 88 клавіш, клавіатура PHA-50(Escapemen), 2 звукові модулі(SuperNATURAL / V-Piano), 1100 тембрів, 200 ритм-паттернов, WAV плеєр, USB
Сценічне фортепіано ROLAND RD-2000

Сценічне фортепіано ROLAND RD-2000-революція на сцені

Обладнане двома незалежними звуковими "движками", клавіатурою преміум-класу і вдосконаленими контроллерами, фортепіано Roland RD-2000 забезпечує незрівнянні відчуття при грі як на сцені, так і в студії. Поєднання революційних фортепіанних технологій з сучасними можливостями управління визначає більш високі стандарти якості, по яких оцінюються сценічні фортепіано і розкриває перед музикантами нові горизонти реалізації творчого натхнення.

Неперевершена виконавська потужність

RD-2000-це мрія будь-якого піаніста, що виступає, втілена в реальність. Ця модель обладнана відразу двома звуковими "движками", запозиченими у наших кращих моделей акустичного фортепіано і электропиано, крім того, в ній реалізований самий кращий клавіатурний механізм. У пам'яті RD-2000 зберігається велика підбірка ансамблевих звуків топового рівня, відповідних для вирішення будь-яких музичних завдань. Крім того, передбачені слоти розширення для додавання нових тембрів. Нарешті, інноваційний сучасний інтерфейс дозволяє віднести RD-2000 до класу досконалих мастер-контроллеров, орієнтованих на роботу з сучасними програмованими інструментами на живій сцені.

Прекрасні акустичні фортепіано на основі технології V-Piano

Тембри акустичного фортепіано RD-2000 просто прекрасні. Реалізація новітніх фортепіанних технологій компанії Roland і багаторічний досвід роботи над проблемою фізичного моделювання V-Piano дозволили отримати просто неймовірно природне, чуйне і багате на нюанси звучання. Виділений окремо фортепіанний "движок" забезпечує повноклавіатурну поліфонію-тепер виконання на фортепіано буде позбавлено будь-яких обмежень і компромісів!

Історичні электропиано

Другий вбудований в RD-2000 звуковий "движок" використовує технологію SuperNATURAL і надає доступ до щонайширшого спектру тембрів класичних электропиано 60-х, 70-х і 80-х років. Окремо варто відмітити перероблений тембр RD-1000(найперша модель сценічного фортепіано сімейства RD) і моделювання звукового модуля MKS-20 з ранніх 1980-х. Засновані на легендарній технології Roland SA, ці унікальні тембри лягли в основу безлічі музичних хітів тієї епохи, і легко пізнаються в міксі. Для обробки звучання электропиано також передбачені по-справжньому "вінтажні" ефекти, включаючи знаменитий хорус BOSS CE-1 Chorus і стереохорус Roland SDD-320 Dimension D.

 Виразні можливості клавіатури

  Молоточковая клавіатура PHA-50 з репетиційним механізмом є ідеальною платформою для роботи з чуйними розкішними тембрами фортепіано і электропиано, вбудованими в RD,-2000. Ця інноваційна модель клавіатури  сконструйована на основі гібридних технологій, виготовлена з дерев'яних і литих деталей і поєднує класичні відчуття при грі з приголомшливою надійністю. Разом з датчиками сучасної конструкції компанії Roland і молоточковым механізмом клавіатура PHA-50 забезпечує автентичне відчуття дотику до клавіатури концертного рояля-ваші руки почуватимуть себе як ніколи комфортно!

Створено для сцени

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс робить роботу з RD-2000 максимально природною і простою. Вісім регуляторів, що обертаються, і дев'ять слайдерів забезпечують зручне управління тембрами, ефектами і іншими параметрами, причому регулятори, що обертаються, обладнані світлодіодною індикацією для максимально комфортного візуального контролю.

Діапазони і сцени

RD-2000 передбачає можливості розділення клавіатури на окремі діапазони і призначення різних тембрів на різні ділянки клавіатури. Крім того, можна накладати звуки один на одного, максимум вісім звукових шарів. Нова функція Scene дозволяє зберігати до 100 "знімків" розкладки клавіатури для подальшого миттєвого виклику з пам'яті за допомогою натиснення всього на одну кнопку.

Джойстик і колеса

Обладнане традиційним для продукції Roland джойстиком для управління заввишки звучання/модуляцією, фортепіано RD-2000 забезпечує максимальну виразність для гри у будь-якому стилі. Здвоєні колеса для управління параметрами виявляться максимально затребуваними при роботі із зовнішніми синтезаторами, причому їх робота програмується незалежно для кожного патча.

Функціонально потужні регулятори

Динамічні энкодеры RD-2000-це принципово новий рівень контролю живого виступу. Світлодіодні індикатори чітко і ясно показують положення энкодера навіть на найтемнішій сцені. Ці энкодеры також чутливі до швидкості маніпуляції з ними, що дозволяє здійснювати максимально точне редагування-за допомогою повільних рухів,-і, навпаки, швидко перемикатися між тембрами і параметрами, якщо переміщення різкі.

 Оркестрові тембри для будь-яких музичних стилів

 Окрім тембрів фортепіано світового класу, в пам'яті RD-2000 міститься більше 1100 додаткових тембрів для роботи у будь-якому музичному стилі з використанням одного-єдиного клавішного інструменту. Технологія SuperNATURAL компанії Roland надасть до ваших послуг виразні тембри органу з тоновими колесами, звуки класичних і сучасних синтезаторів, клавінета, струнних, мідних духових і багато інших. На сайті Roland Axial можна знайти безліч додаткових тембрів для завантаження в два слоти розширення RD-2000, у тому числі унікальні тембри інструментів попередніх серій RD. І ще одна хороша новина. При оновленні фортепіано моделі RD-800 зберігається повна сумісність з RD-2000 по виконавських наборах Live Set.

Управління і контроль

RD-2000 має найбільший набір контроллерів в усьому сімействі фортепіано RD на поточний день, що робить цей інструмент чудовим вибором для управління великим інструментальним сетапом. Безшовна інтеграція вбудованих тембрів, програмних інструментів, апаратних звукових модулів і багато що інше наочно демонструють, що RD-2000 на всі сто процентів готовий до рішення задачі управління музичним устаткуванням на найвідповідальніших сценічних шоу.

  Комутація з DAW- програмами і іншим ПО

  Через вбудований в RD-2000 USB аудіо-/MIDI- інтерфейс неймовірно легко інтегрувати до складу студійного або сценічного сетапа програмні інструменти і звукозаписне програмне забезпечення(DAW). Програмні інструменти можна призначати на клавіатурні зони разом зі вбудованими тембрами і маршрутизувати аудіосигнал через RD-2000 для створення щонайпотужнішого гібридного сетапа. Інтерфейс підтримує стандарт аудіо до 24 біт/192 кГц, що дозволяє добитися максимально високої якості звучання.

Гнучкі можливості комутації аудіовиходів

Гнучкі можливості комутації виходів RD-2000 дозволяють легко інтегрувати цей інструмент до складу будь-якого сценічного або студійного сетапа. Основні виходи виконані на роз'ємах XLR і "джек" 6.3 мм, крім того, передбачений додатковий вихід, що дозволяє незалежно перенаправити на зовнішній пристрій вбудовані тембри і аудіопотік шини USB.

Створений для професійних виконавців

Поєднуючи традиційний зовнішній вигляд інструментів серії RD з елементами конструкції V-Piano, RD-2000 є гідним втіленням традицій і інновацій. Цей інструмент створений для справжніх професіоналів-це стосується як роботи з інтерфейсом, так і організації тембрів, розкладки виходів, перемикачів, регуляторів і слайдерів.

Легкий і міцний

Незважаючи на багаторазово збільшену потужність, вага цього інструменту анітрохи не змінилася в порівнянні з фортепіано попередніх моделей серії RD. Він все такий же портативний, здатний легко "подорожувати" з однієї репетиційної бази на іншу, а його алюмінієвий корпус настільки ж готується, наскільки і привабливий.

  Управління педалями

  Чотири педальні входи, вбудовані в RD,-2000, можна конфігурувати для роботи з педалями сустейна, експресії і іншими. У комплект постачання входить педаль сустейна DP-10. Опциональная педаль RPU-3 надає відчуття гри на справжньому акустичному роялі і містить відразу три педалі усередині одного компактного модуля.

 

Стійка, гідна статусу інструменту

Для надійної установки RD-2000 на сцені оптимальним вибором стане стійка KS-G8. Її відкритий дизайн характеризується привабливим зовнішнім виглядом. Стійка зібрана з міцних сталевих труб і стягнута скобами для забезпечення максимальної міцності. Стійку KS-G8 можна скласти для зручного транспортування, а висота легко перенастроюється для гри як стоячи, так і сидячи.

  • Фортепіано RD нового покоління з двома незалежними звуковими процесорами і сучасною контроллерной секцією
  • Виділений аудіопроцесор для тембру фортепіано на основі новітніх технічних досягнень Roland для забезпечення автентичного багатого звучання з повноцінною фортепіанною поліфонією
  • Другий аудіопроцесор на основі технології SuperNATURAL з 128-голосной поліфонією для відтворення тембрів электропиано і інших
  • Вісім регуляторів зі світлодіодною індикацією, що обертаються, і дев'ять слайдерів для управління тембрами і ефектами в реальному часі lt;/li>
  • Вісім програмованих клавіатурних зон для комбінування вбудованих і зовнішніх джерел звуку
  • Клавіатура PHA-50, зібрана з дерев'яних і литих металевих деталей, для досягнення прекрасних ігрових відчуттів і максимальної надійності
  • Класичні тембри электропиано, включаючи легендарні Roland RD-1000 і MKS-20
  • Відтворення вінтажних аналогових ефектів, включаючи BOSS CE-1 Chorus, Roland Dimension D і багато інші
  • Більше 1100 додаткових тембрів, включаючи органи, струнні, мідні духові, синтезатори і багато інші
  • Два слоти розширення хвилевої пам'яті для завантаження додаткових тембрів з сайту Roland Axial, включаючи звуки з фортепіано серії RD попередніх випусків
  • 100 елементів пам'яті Scene для запису і виклику налаштувань інструменту за допомогою натиснення всього на одну кнопку
  • Традиційний джойстик висоти/модуляції компанії Roland, плюс два програмовані колеса
  • Аудіо-/MIDI- інтерфейс стандарту 24 біт/192 кГц

* Товар може відрізнятися від зображеного на картинці.
На зображенні можуть бути деталі, які не входять в комплектацію товару.

RD2000

Roland Corporation - японська компанія, що виробляє електронні музичні інструменти, а також музичне програмне забезпечення.

Фабрики компанії розташовані в Японії, США, Італії і на Тайвані. Окрім бренду Roland, продукція реалізується під торговими марками Edirol(персональні інтерфейси для звукозапису), Boss(гітарна обробка), Rodgers(цифрові органи) і Cakewalk(програмні засоби для любительського і професійного звукозапису), деякий час компанії належала марка электропиано Rhodes.