Купити Гучномовець ІР мережевий, активний ITC T-7782A (30 Вт, зовнішній)
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Гучномовець ІР мережевий, активний ITC T-7782A (30 Вт, зовнішній)

53146

Наявність уточнюйте у менеджерів
20 894 грн
Опис моделі ITC T-7782А

Модуль декодування цифрової мережі інтегрований

зі звуковою колонкою, а також з водонепроникного і корозійно-стійкого зовнішнього корпусу з алюмінієвого сплаву, зовнішня колона, встановлена ​​в кожній зоні управління мовленням, використовується для трансляції програм і місцевого мовлення в залах, проходах, на площах і т. п. Особливості продукту:

- Професійна конструкція, хороші характеристики

герметизації коробки, швидке заземлення нікельованого заземляющего стовпа. Він відповідає вимогам для експлуатації в суворих умовах навколишнього середовища і безпеки, а також вимогам сертифікації за ступенем захисту IP54.

- Пристрій розроблений з використанням

вбудованої комп'ютерної технології і технології обробки звуку DSP.

- Вбудований мережевий модуль цифрового

декодування звуку, підтримка IP / TCP, UDP і інших протоколів зв'язку, для досягнення мережевий передачі 16-бітних звукових сигналів якості звуку CD.

- Вбудований цифровий модуль підсилювача

потужності, якість звуку вишукане і потужна. Відповідно до вимог проекту, можуть бути обрані моделі потужністю 30 Вт / 60 Вт.

- Підтримка єдиної функції управління операцією

авторизації на сервері, функції уніфікованого управління конфігурацією користувача і пароля, підтримка 100 рівня користувальницької функції управління звуком з пріоритетом звуку.

- Підтримка додатків LAN і WAN, сумісних з будь-якої

мережевої архітектурою, такий як маршрутизатори, комутатори, мостові шлюзи, модем, інтернет, 2G, 3G, 4G.

- Цифрові продукти, легко розгортаються,

не обмежені географічним положенням, немає необхідності збільшувати обладнання для управління обладнанням, використання загальної концепції проектування вільної мережі, простота установки.

Основні характеристики:

- Потужність, Вт .: 30

- Ступінь пило/волого захисту: IP54

- Форма корпусу: прямокутна

- Підключення: 4-16 Ом

- Колір акустичної системи: Золота

Тип
IP аудио
T-7782A

На сьогодні устаткування ITC включає наступні системи і додаткове устаткування :

Підсилювачі(підсилювачі-мікшери) трансляцій потужністю від 60-ти до 350-ти Вт, які представляють з себе закінчений пристрій, який можна використати як окремо, на невеликих об'єктах, так і у складі інших(нижче перерахованих) систем.

Аудіоматричний комутатор ITC T - 8000. Це рішення для побудови багатоканальних систем трансляції і сповіщення. Сигнали від будь-кого 9 - nи джерел(музичних, аварійних, від мікрофонів...) можуть перенаправлятися на будь-який з 8-ми підсилювачів потужності(чи груп підсилювачів потужності). Одночасна робота усіх восьми незалежних каналів на вісім зон трансляції. Крім того, можливість підключення мікрофонних консолей по кабелю UTP з яких можна зробити звичайне або аварійне мовне оголошення на будь-яку зону або групу зон системи.Крім того, можливе управління комутатором безпосередньо із зон трансляції за допомогою видалених контроллерів (вибір звукового каналу, гучність, подання власного сигналу на центральне устаткування і т. д. Система розширювана.

Інтелектуальна система ITC Audio призначена для побудови багатозонових багатоканальних систем сповіщення у рамках локального підприємства(виробництва, підприємства торгівлі, заводу і інш.). Система складається з великої кількості різних блоків і компонентів. Це джерела сигналу, підсилювачі, аварійні блоки, аудіоматриці, автоматичні селекторы, мікрофону і мікрофонні станції, блоки резервування і блоки забезпечення резервного живлення, а також будь-які інші компоненти, що дозволяють створити комплекс з будь-яким необхідним функціоналом і що відповідає усім вимогам.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.