Купити Підсилювач потужності LEA CONNECT 1504D

Підсилювач потужності LEA CONNECT 1504D

56336

Розпродано
327 180 грн
LEA чотириканальний підсилювач з DANTE. Потужність 4х1500Вт @ 4Ом, 4х1500Вт @ 8Ом, 4х1500Вт @ 70/100В, 2U. Вмонтований процесор, можливість налаштування, керування та моніторингу через локальну мережу, інтернет та хмарний сервіс
Високопотужні розумні підсилювачі з підтримкою IoT CONNECT 1504D. Ця чотириканальна модель забезпечує номінальну потужність 1500 Вт на канал (на 2, 4 і 8 Ом, а також на 70 В і 100 В). Це доповнення до підсилювачів CONNECTSERIES, доступне у версіях NETWORK CONNECT і DANTE CONNECT, включаючи варіанти підключення як Dante, так і AES 67. Підключитися до мережі легко трьома шляхами: вбудований Wi-Fi, існуючий Wi-Fi або через локальну мережу Ethernet.

Кількість каналів 4

Потужність 1500 Вт (у режимі 2Ω, 4Ω, 8Ω, 70/100 В)

Мережа Вбудована точка доступу Wi-Fi, місцевий Wi-Fi, локальне підключення по Ethernet

Підтримка Cloud Connection, Dante

Детальні характеристики

Виробник LEA Professional

Серія Dante Connect

Кількість каналів 4

Наявність процесора Так

Наявність мікшера Ні

Потужність на 4 Ом 1500 Вт

Потужність на 8 Ом 1500 Вт

Потужність на 2 Ом 1500 Вт

Можливість роботи на трансляційні лінії Так

Потужність на лінії 70 Вольт 1500 Вт

Потужність на лінії 100 Вольт 1500 Вт

Частотний діапазон (±3 дБ) (мін) 20-20000 Гц

Коефіцієнт нелінійних спотворень < 0.1%

Співвідношення сигнал/шум > 100 дБ (при 8 Ом на 1 кГц)

Кількість входів 4

Висота підсилювача, мм 2U мм

Ширина підсилювача, мм 482 мм

Глибина підсилювача, мм 454 мм

Вага підсилювача 11,8 кг

Колір Чорний

Потужність(Вт)
1500
Тип
Інтегральні підсилювачі
К-ть вихідних каналів
4 зони
LEA-CS1504D

Ми розробляємо інтелектуальні підсилювачі та технології для професійних AV-системних інтеграторів.

Ми — група ветеранів аудіоіндустрії з більш ніж 200-річним професійним досвідом роботи в галузі аудіо.

Наша мета — служити AV-індустрії, надаючи системним інтеграторам та установникам продукти, інструменти та технології, необхідні для успіху.

Наша компанія була заснована в січні 2019 року з метою впровадження технологій, що ще не зустрічалися в аудіоіндустрії. Ми взяли на себе зобов'язання щодо потужності, продуктивності, розширених можливостей підключення та сміливого, привабливого дизайну. Після більш ніж десятирічної участі у професійному аудіоспільство та спільноті інтеграторів стало зрозуміло, що існує бажання чогось більшого. На нашому ринку виникла потреба у новій компанії, яка розуміє, як ведеться бізнес сьогодні.

Прагнувши об'єднати професійне аудіо з новими та інноваційними технологіями, Блейк поділився своїми ідеями з кількома колишніми інженерами та керівниками галузі та отримав виключно позитивні відгуки. Незабаром після цього вони об'єдналися в Саут-Бенді, штат Індіана – знаменитої колиски інновацій у підсилювачах – і була створена компанія LEA.

Відтоді LEA Professional швидко перетворилася зі стартапу на великого гравця галузі. Суть бізнесу полягає в об'єднанні технологій Інтернету речей з професійними аудіопідсилювачами та забезпеченні дилерам і клієнтам транзакційних можливостей, подібних до Amazon. що зав'язнули в застарілих процесах, LEA забезпечує швидкі онлайн-транзакції, миттєве підтвердження та відстеження замовлень, цілодобовий доступ для перегляду та управління замовленнями, а також інформацію про облікові записи та революційні технології, які можуть допомогти інтеграторам створювати моделі щомісячного регулярного доходу зі своїми клієнтами.

Ми не змінюємо способи ведення бізнесу в нашій галузі, ми просто ведемо бізнес так, як звик решта світу.