FBT dstp-411
FBT dstp-411
FBT dstp-411
FBT dstp-411
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Трансляційний підсилювач FBT MDS 1240

38333

Є в наявності
39 921 грн
Мультимедійна системаMDS 1000 - це компактні системи, які об'єднують надійний підсилювач, MP3 -плеер, привід карт SD / MMC, роз'їм USB для підключення до зовнішніх пристроїв, що запам'ятовують, і цифровій FM -тюнер в одному комплекті устаткування, який також має ряд функцій, характерних для... (див. повний опис)

Мультимедійна система


MDS 1000 - це компактні системи, які об'єднують надійний підсилювач, MP3 -плеер, привід карт SD / MMC, роз'їм USB для підключення до зовнішніх пристроїв, що запам'ятовують, і цифровій FM -тюнер в одному комплекті устаткування, який також має ряд функцій, характерних для звукового мовлення системи. Роз'єми XLR на задній панелі можуть бути окремо конфігуровані як мікрофонні входи (з фантомним джерелом живлення або з чиїм-небудь сигналом) або як лінійні входи. Режим роботи можна вибрати за допомогою трьох трипозиційних перемикачів над гніздами. Кожен з цих входів має свій власний рівень управління, щоб мати можливість відповідним чином регулювати амплітуду різного сигналу. Залежно від того, мікрофонний вхід MIC / LINE 1 має функцію автоматичного пріоритету (VOX) : при розмові з мікрофоном, підключеним до цього входу, усі музичні і мікрофонні входи будуть автоматично відключені.


Характеристики:

MP3 -плеер через USB, SD, MMC -карту

Цифровий тюнер FM

n ° 3 входи MIC./LINE з перемикачами режимів роботи

n ° 1 Вхід VOX (MIC / LINE 1)

n ° 1 допоміжний вхід для джерел звуку (TAPE / CD)

Роз'єми XLR для підключення до динамічних мікрофонів і / або підставам мікрофону MBT 6400S

Клемна колодка для виходу динаміків (25-50-100 В / 4 оми)

Клемна колодка для зовнішнього джерела живлення 24 В постійного струму

Клемна колодка для пріоритету мікрофону

Можливість підключення зовнішнього еквалайзера і / або підсилювача

Вибирана основна потужність (230/120 В змінного струму)

Потужність(Вт)
240
К-ть вихідних каналів
1
dstp-411

Історія великої італійської компанії FBT почалася з невеликою майстернею, відкритою в 1963 році в містечку Реканати, що в регіоні Марке, що здавна славиться своїми багатими музичними традиціями. Секрет успіху компанії полягає в строгому наслідуванні основних корпоративних принципів, які можна сформулювати як традиція і інновація.

FBT - один з небагатьох світових виробників, який не наслідує сучасну тенденцію і дотримується концепту "стандарт національної якості" : усі товари повністю виготовлені в Італії, на власному виробництві. Унікальні дослідницькі розробки, бездоганна якість і постійне поповнення асортименту дозволяють FBT упевнено займати лідируюче положення на ринку професійного звукового устаткування.

Окрім виробництва професійних систем звукопідсилення і звукового устаткування трансляції під іменним брендом FBT, компанія реалізує марку Qube, розроблену в співпраці з Renkus, - Heinz.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.