Купити Цифровий пульт мікшерський Tascam TM-D4000
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Цифровий пульт мікшерський Tascam TM-D4000

Tascam

58429

Є в наявності
45 644 грн
Цифровий мікшер Tascam TM - D 4000
Цифровий мікшер Tascam TM - D 4000

Мікшер має 36 вхідних каналів. На кожному каналі є перемикач полярності, цифровий аттенюатор, динамічний процесор (компресор/лимитер або гейт), чотирьохсмуговий параметричний еквалайзер, шість посилань (перші два перемикаються до/після фейдера, чотири після фейдера, можливе їх об'єднання для роботи в якості стерео посилань).

На кожному з перших восьми каналів є симетричний мікрофонний вхід (XLR) з фантомним живленням (48 В), симетричний лінійний вхід (джек), розрив (джек), аналоговий аттенюатор і регулятор чутливості.

Входи каналів 9-32 доступні при установці додаткових плат (максимум три одночасно).

Канали 1-16 мають функцію прямих виходів. Сигнали з восьми наявних підгруп спрямовуються на виходи усіх трьох додаткових плат одночасно. Проте, використовуючи функцію прямих виходів перших 16 каналів, можна отримати одночасно 24 різних вихідних каналу.

Є два стерео каналу, сигнали на які можуть поступати з двох аналогових стерео входів (несиметричні, +4 дБ, джеки) або з двох цифрових стерео входів, формату AES/EBU (XLR) і SPDIF (RCA).

Крім того, є два симетричних (XLR, +4 дБ) і два несиметричні (RCA, - 10 дБв) входи для дводоріжкових пристроїв.

Окрім 24 цифрових виходів додаткових плат, є шість виходів посилань (несиметричні, +4 дБ, джеки), два основні виходи (симетричні, +4 дБ, роз'єми XLR), два виходи на апаратну (несиметричні, +4 дБ, джеки), два виходи на студію (несиметричні, +4 дБ, джеки), вихід на навушники, а також два цифрових стерео виходу : формату AES/EBU (XLR) і SPDIF (RCA).

Усі аналого-цифрові і цифро-аналогові перетворювачі 24-розрядні, усі цифрові інтерфейси підтримують розрядність 24 біта. Підтримуються частоти дискретизації 44,1 і 48 кГц.

Мікшер має вбудований стереофонічний процесор ефектів (ревербератор, затримка, хорус, фленджер, фейзер, зміщення висоти тону, эксайтер, компресор/лимитер/експандер, деэссер). Напрям на нього сигналів з каналів можливо за допомогою першої або останньої пари посилань, повернення з процесора можливе на другій стерео канал. Є 51 пресетный і 77 призначених для користувача пэтчей. Також є 20 пресетных і 80 призначених для користувача налаштувань еквалайзера, 20 пресетных і 80 призначених для користувача налаштувань динамічної обробки.

16 моторизованих фейдеров довжиною 100 мм можуть управляти параметрами 32 каналів. Ще три подібних фейдера призначені для управління двома стерео каналами і основним стерео виходом.

Є рідкокристалічний дисплей (320 x 240) з підсвічуванням, чотири регулятори, що обертаються, колесо jog/shuttle (воно ж - введення даних), індикатори основних виходів, вбудований мікрофон зворотного зв'язку.

Можливе створення восьми груп фейдеров і восьми груп відключення каналів. Мікшер сумісний з різними форматами об'ємного звуку (див. МО, березень 98).

Є вхід і вихід синхрослова (Word Sync) на роз'ємах BNC (можлива також синхронізація з будь-яким цифровим входом), роз'єми для спільного використання декількох (чотири максимум) мікшерів, дев'ятиконтактний роз'єм інтерфейсу RS - 422, роз'їм To Host (також інтерфейс RS - 422) для з'єднання з комп'ютером, три MIDI роз'єму, вхід для SMPTE синхросигналу (роз'їм RCA).

Мікшер можна використати для управління іншими пристроями за допомогою повідомлень MIDI Machine Control. Можливо MIDI управління параметрами, статична автоматизація (61 сцена), динамічна автоматизація за допомогою додаткової комп'ютерної програми, модернізація операційної системи по MIDI.

Розмір 644x237x703 мм. Маса 26 кг

Додаткові плати: IF - TD 4000 - восьмиканальний цифровий інтерфейс формату TDIF з DTRS синхронізацією, IF - LP 4000 - восьмиканальний цифровий інтерфейс формату ADAT з ADAT синхронізацією, IF - AE 4000 - восьмиканальний цифровий інтерфейс формату AES/EBU (на роз'ємах DB25), IF - AD 4000 - вісім симетричних (+4 дБ) аналогових входів і виходів на роз'ємах DB25 (распайка сумісна з DA 88). Також можлива установка додаткового блоку індикаторів MU 4000 з 16 моно і трьома стерео індикаторами.

Стерео каналів
2
Кількість положень
цифровой
USB/SD плеєр
є
Моно каналів
32
TM-D4000
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.