Пульт мікшера BEHRINGER XENYX 1002B

Пульт мікшера BEHRINGER XENYX 1002B

6543

Розпродано
5 993 грн
Пульт мікшера BEHRINGER XENYX 1002B, Аналоговий мікшер XENYX 1002 B належить до категорії полегшених пультів від Behringer. Пристрій призначений в основному для любителів і добре підходить для роботи звукооператора на невеликих заходах, особливо виїзних. Як і інші моделі Behringer,... (див. повний опис)

Пульт мікшера BEHRINGER XENYX 1002B

Аналоговий мікшер XENYX 1002 B належить до категорії полегшених пультів від Behringer. Пристрій призначений в основному для любителів і добре підходить для роботи звукооператора на невеликих заходах, особливо виїзних. Як і інші моделі Behringer, він відрізняється теплим і чистим звуком, простотою використання і високою якістю компонентів.

Звук


Мікшер має 10 каналів: 2 монофонічних і 4 стереопары. Цього вистачає для мікшування сигналів від невеликої кількості джерел, наприклад, під час вечірки, корпоратива або шкільного свята. 2 мікрофонні входи з передпідсилювачами забезпечені джерелами фантомного живлення 48 В, завдяки чому до пульта можна підключати як динамічні, так і конденсаторні мікрофони.

Функціонал мікшера можна розширити завдяки виходу FX send для підключення зовнішнього облаштування обробки звуку і RCA- роз'єму CD/Tape, за допомогою якого до системи підключається додаткове джерело сигналу. Таким чином, XENYX 1002 B при необхідності можна використати як цілком професійний інструмент для зведення звуку.

Управління мікшером


Окрім приємного звучання пульти мікшерів Behringer віhouseі своєю простотою, завдяки якій управляти зведенням звуку можуть навіть новачки. XENYX 1002 B не виключення з цього правила. За налаштування каналів відповідають 3-смугові "британські" еквалайзери з поворотними регуляторами. Сумарний сигнал виводиться на одну з двох AUX- шин. Гучність сигналу на виході задається ползунковым регулятором, забезпеченим індикатором рівня з чотирьох світлодіодів. Крім того, на пульті є присутніми індикатори живлення і клиппирования звуку, що дозволяють оперативно реагувати на перевищення допустимого рівня сигналу.

Мікшер важить трохи більше кілограма, має компактні розміри і традиційний дизайн, так що при переході на цю модель мікшера жоден звукооператор не зазнаватиме утруднень.

В цілому це відмінний мікшер для тих, хто працює із звуком в різних місцях або навіть різних містах. Гастрольні виступи, заходи "на місцях", невеликі дискотеки і вечірки лекції і конференції-ось області застосовності цього пульта. Також цей пульт мікшера хороше рішення для тих, хто тільки починає освоювати мистецтво звукозапису, що має оптимальне співвідношення ціни і якості.

 

Кількість каналів

10

Моно входи

2

Стерео входи

4

USB для комп'ютера

Немає

Кількість мікрофонних передпідсилювачів

2

Фантомне живлення

Та

Еквалайзери моно каналів

3-х смуговий

Індикатор рівня гучності

4 світлодіоди

Безпровідне підключення

Немає

Шини посилання/повернення

1

Процесор ефектів

Немає

Вага в упаковці

2.952 кг

Вес без упаковки

2.46 кг

Габарити

340 ? 260 ? 110 мм

Колір

Сірий

 


Вид
аналоговий
Стерео каналів
4
Моно каналів
2
Тип
Пасивний
XENYX1002B

BEHRINGER - світовий лідер в розробці, виробництві і дистрибуції професійного звукового устаткування, музичних інструментів і пов'язаної з ними продукції.

Компанія представляє вражаючу лінійку продукції, яка включає різні категорії для широкого кола кінцевих користувачів - професіоналів, корпорацій і любителів. До цих категорій входять аудіотехнологія, DJ- продукція, гучномовці / підсилювачі, мікрофони / навушники / безпровідні системи, мікшери / мікшери з підсилювачами, підсилювачі музичних інструментів і професійні системи освітлення.
BEHRINGER була заснована в Німеччині в 1989 році. На сьогодні представництва компанії знаходяться в 10 країнах у всьому світі. Завдяки цим представництвам і широкій мережі дистриб'юторів і дилерів, продукція BEHRINGER продається більш ніж в 125 країнах світу.