Пульт мікшера BEHRINGER XENYX 1202

Пульт мікшера BEHRINGER XENYX 1202

6569

Розпродано
4 886 грн
BEHRINGER XENYX1202, Behringer XENYX1202 мікшерний пульт 4 моно+4 стерео, 2 підгрупи, голений.EQ, Представляємо XENYX: Аналогові пульти мікшерів преміум-класу від BEHRINGER, Підібравшись до мільйонної відмітки продажів, пульти мікшерів серії UB по праву належать до числа найпопулярніших в історії,... (див. повний опис)

BEHRINGER XENYX1202
Behringer XENYX1202 мікшерний пульт 4 моно+4 стерео, 2 підгрупи, голений.EQ
Представляємо XENYX: Аналогові пульти мікшерів преміум-класу від BEHRINGER

Підібравшись до мільйонної відмітки продажів, пульти мікшерів серії UB по праву належать до числа найпопулярніших в історії, сполучаючи музикантів по усій земній кулі. Нові мікшери XENYX піднімуть якість вашої роботи на принципово новий рівень.

XENYX 1202 має 12 входів і регулятор посилання FX Send в кожному каналі. Також передбачені додаткові входи CD/tape для гнучкої маршрутизації.

Нові мікрофонні передпідсилювачі XENYX порівнянні за якістю звуку, прозорості, запасу по перевантаженню і динаміці c елітним зовнішнім мікрофонним передпідсилювачам.
Наш неокласичний "британський еквалайзер" надасть звучанню тепло і музичність мега-консолей, на яких в 60-х і 70-х писалася музична історія.
*  Надмалошумний аналоговий мікшер преміум-класу c широким динамічним діапазоном
* 4 високотехнологічних мікрофонних передпідсилювача XENYX, порівнянних за якістю з елітними зовнішніми преампами
* Неокласичний "британський" 3-смуговий еквалайзер, що забезпечує теплий, музичний звук
* 1 постфейдерный посилання в кожному каналі для роботи із зовнішніми процесорами ефектів
* Виходи основного міксу, плюс окремі мониторные виходи, виходи на навушники і CD/tape
* Входи CD/tape призначаються на виходи основного міксу або монітори/навушники
* Функція "FX to control room" для прослуховування эффект-сигнала через навушники або мониторные виходи
* Зносостійкий 60-мм логарифмічний мастер-фейдер і герметичні потенціометри
* Високоякісні компоненти і виключно надійна конструкція гарантують довгий термін служби
* Концепт і дизайн BEHRINGER Германію


Вид
аналоговий
Стерео каналів
4
Моно каналів
4
Тип
Пасивний
XENYX1202

BEHRINGER - світовий лідер в розробці, виробництві і дистрибуції професійного звукового устаткування, музичних інструментів і пов'язаної з ними продукції.

Компанія представляє вражаючу лінійку продукції, яка включає різні категорії для широкого кола кінцевих користувачів - професіоналів, корпорацій і любителів. До цих категорій входять аудіотехнологія, DJ- продукція, гучномовці / підсилювачі, мікрофони / навушники / безпровідні системи, мікшери / мікшери з підсилювачами, підсилювачі музичних інструментів і професійні системи освітлення.
BEHRINGER була заснована в Німеччині в 1989 році. На сьогодні представництва компанії знаходяться в 10 країнах у всьому світі. Завдяки цим представництвам і широкій мережі дистриб'юторів і дилерів, продукція BEHRINGER продається більш ніж в 125 країнах світу.