Alto PBM 8.500
Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.

Alto PBM 8.500

7474

Уточнюйте наявність перед оплатою
32 470 грн
Кожен моноканал містить мікрофонний вхід (симетричний XLR), лінійний вхід (симетричний джек), кнопку послаблення сигналу (- 20 дБ), трьохсмуговий еквалайзер, два регулятори рівня посилань, регулятор панорами і що обертається фейдер рівня.Фантомне живлення (+48 В) включається для усіх мікрофонних входів... (див. повний опис)

Кожен моноканал містить мікрофонний вхід (симетричний XLR), лінійний вхід (симетричний джек), кнопку послаблення сигналу (- 20 дБ), трьохсмуговий еквалайзер, два регулятори рівня посилань, регулятор панорами і що обертається фейдер рівня.

Фантомне живлення (+48 В) включається для усіх мікрофонних входів відразу. Кожен стереоканал має два лінійні входь (симетричні, джеки), трьохсмуговий еквалайзер, два регулятори рівня посилань, регулятор балансу, фейдер рівня. Стереоканалы можна використати як моно мікрофонні (троянд' єми XLR).

Шини посилань на зовнішні прилади (одна до, інша - після фейдера) мають моновиходи (джеки).

Є дві парі основних лінійних виходів (симетричні джеки) і вихід для навушників (джек). Крім того, два входь і два виходи для дводоріжкових пристроїв (RCA).

Вбудований процесор ефектів має 24-разрядныеаналого-цифровые і цифро-аналогові перетворювачі, усі обчислення робляться також в 24-розрядному виді. Один з 256 нередагованих пэтчей вибирається перемикачами PRESET і VARIATION, є світлодіодний індикатор рівня, і кнопка того, що заглушається процесора. З наявних алгоритмів є чотири відіа реверберації, затримка, хорус, фленджер і комбіновані.

9-ти смуговий графічний еквалайзер може включатися як в розрив майстер шини, так і 1 - ої шини посилань на ефекти, що забезпечує "мониторный" режим роботи приладу.

Є вбудований пригнічувач зворотного зв'язку, що включається, з індикацією роботи (світлодіоди на penх фейдеров графічного еквалайзера).

Виходи підсилювача - на троянд' ємах Speakon і 1/4" джеках.

Частотний діапазон 10.55 кГц (-3дБ), сигнал/шум >90, спотворення 0.006% (+4 dBu, 1 кГц).

Корпус з міцного пластика з ніжками і виступами для вибудовування подібних приладів в стэк. З боків є зручні втоплені ручки для перенесення.

Основні технічні характеристики
ХарактеристикаПоказник
Кількість каналів, шт8
Стерео парі, шт2
DSP процесор24 бітовий з 256 ефектами
Кількість смуг еквалайзера, шт9
Розміри, мм550?220x310
Вес, кг14
Вид
аналоговий
Стерео каналів
2
Потужність підсилювача
2(400-599) Вт
Эффектор
є
Моно каналів
8
Тип
Активний
PBM 8.500

Микшерские пульти, процесори ефектів, підсилювачі потужності, акустичні системи, комутаційні пристрої, еквалайзери - якісна і надійна продукція Alto proaudio.

Італійська фірма Alto.

За словами засновника компанії Жана Пьера Стаффа, випускає устаткування "для практикуючих музикантів і професійних звукоинженеров". У модельний ряд входять аналогові і цифрові прилади для обробки аудіосигналів - процесори, еквалайзери, кросовери, лампові передпідсилювачі, експандери/гейты, ревербератори, підсилювачі потужності, компресори та ін.

Візитною карткою компанії є прекрасні пульти мікшерів.

Також вже зарекомендувало себе на ринку професійне DJ устаткування ALTO, акустичні звукоусилительные системи, кабінети та ін.

Останні роки компанія розвивається семимильними кроками, впроваджуючи найсучасніші інновації.

Бесплатная доставка от 3000 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 3000 грн.