Sennheiser SK 6212
Sennheiser SK 6212
Sennheiser SK 6212
Sennheiser SK 6212
Sennheiser SK 6212
Sennheiser SK 6212
Sennheiser SK 6212
Sennheiser SK 6212
Sennheiser SK 6212
Sennheiser SK 6212
Sennheiser SK 6212
Sennheiser SK 6212
Sennheiser SK 6212
Sennheiser SK 6212
Sennheiser SK 6212
Sennheiser SK 6212

Передавач Sennheiser SK 6212

38946

Розпродано
106 725 грн

Новий цифровий поясний безпровідний передавач в ультракомпактном виконанні. Модель спеціально розроблена для того, щоб бути максимально непомітною, орієнтована, передусім, на професійного користувача і є оптимальним рішенням для роботи в мовних студіях телеканалів і радіостанцій, на театральній сцені, в музичних шоу, на живих ефірах і ін.

Новий цифровий поясний безпровідний передавач в ультракомпактном виконанні. Модель спеціально розроблена для того, щоб бути максимально непомітною, орієнтована, передусім, на професійного користувача і є оптимальним рішенням для роботи в мовних студіях телеканалів і радіостанцій, на театральній сцені, в музичних шоу, на живих ефірах і ін. SK 6212 виконаний в легені і міцному металевому корпусі, добре захищений від вологи, поту і пилу, оснащується змінним акумулятором, який забезпечує до 12 годин безперервної роботи пристрою в автономному режимі. А еквідистантна сітка дозволяє з максимальною ефективністю використати увесь доступний діапазон частот, оперативно створювати оптимальні частотні схеми і спокійно працювати навіть в дуже складній радіочастотній обстановці.


Коли потрібні і мінімальні розміри, і максимальний функціонал
Ультракомпактный цифровий SK 6212 фактично починає нову еру. Цей мініатюрний поясний передавач, яким компанія Sennheiser доповнила знамениту серію Digital 6000, є новим еталоном якості і функціонала в сегменті сучасного професійного устаткування для безпровідної передачі аудіосигналу.


SK 6212 інженери Sennheiser розробляли і удосконалювали в тісній співпраці і при найбезпосереднішій участі його майбутніх користувачів : досвідчених музикантів, артистів, журналістів, ведучих і звукорежисерів з різних країн світу. Тому цей новий цифровий передавач повною мірою відповідає усім нинішнім і навіть майбутнім вимогам, які пред'являються до апаратури для професійної роботи з високоякісним звуком.


Звичайно, дуже багатьом виконавцям, а також їх стилістам і звукорежисерам новий SK 6212 подобається, в першу чергу, розмірами і конструкцією. Він і справді дуже маленький (приблизно, як сірникову коробку), дуже легкий, без гострих країв і кутів. Тому, по-перше, він дуже зручно носиться, по-друге, його можна без проблем зробити взагалі непомітним, по-третє (і кожен звукорежисер це точно оцінить), він зроблений так, що при необхідності у нього всього за декілька секунд можна замінити батарею або антену. А по-четверте, що ще більше важливо, незважаючи на усю свою компактність, SK 6212 завжди і скрізь забезпечує такий же якісний і стабільний сигнал, як і будь-який з повнорозмірних цифрових передавачів.


Аудіосигнал модель передає без щонайменших спотворень, а еквідистантна сітка дозволяє з максимальною ефективністю використати увесь доступний діапазон частот, оперативно створювати оптимальні частотні схеми і спокійно працювати навіть в дуже складній радіочастотній обстановці. І навіть коли попрацювати треба довше, ніж було заплановано, SK 6212 все одно не підведе - повного заряду змінного акумулятора вистачає на 12 годин роботи пристрою в активному режимі.


Так що, коли для роботи дійсно знадобиться високоякісний, максимально функціональний і при цьому найменший безпровідний передавач, то тепер у вас є SK 6212. Так, він новий, але якщо потрібні відгуки і рекомендації, то їх ви нагуглите запросто і в асортименті. Повторимося, до виходу в серію SK 6212 встиг не один рік попрацювати на самих різних театральних і музичних сценах, і в середовищі професіоналів усі його достоїнства вже прекрасно відомі.


Основні переваги моделі Sennheiser SK 6212

  • ультракомпактная ергономічна конструкція (зовнішні розміри: 63 x 47 x 20 мм);
  • передавач виконаний в легені і міцному суцільнометалевому корпусі вагою всього 112 грами;
  • вбудований акумулятор забезпечує до 12 годин безперервної роботи пристрою в активному режимі;
  • еквідистантна сітка дозволяє з максимальною ефективністю використати увесь доступний діапазон частот, оперативно створювати оптимальні частотні схеми і спокійно працювати навіть в дуже складній радіочастотній обстановці;
  • високоефективний захист від інтермодуляції;
  • успадковані від знаменитої Digital 9000 режим Long Range і фірмовий аудіокодек SeDAC забезпечують найвища якість передачі безпровідного аудіосигналу;
  • надійний захист від вологи і поту;
  • знімні утримувачі-кліпси (входять в комплект постачання) дозволяють закріпити передавач в найбільш зручному положенні (0°/90°);
  • можливість швидко і просто замінити антену і акумулятор;
  • повна сумісність з найрізноманітнішими петличными мікрофонами і мікрофонами з головними гарнітурами.

Працює довго. Дуже довго
З компактним, надійним і практично непомітним SK 6212 ви можете виступати стільки, скільки знадобиться. Передавач оснащений вбудованим акумулятором, без заряджання він здатний працювати до 12 годин в активному режимі і розрахований на найтриваліші виступи і/або на цілий день репетиції. Разом з батареєю SK 6212 важить всього 112 грами і виконаний в мініатюрному корпусі розміром всього 63 х 47 х 20 мм без гострих кутів і країв. Батарею або антену передавача при необхідності можна швидко замінити, а маленький екран і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс управління дозволяють оперативно міняти налаштування передавача у будь-який відповідний для цього момент.


Розмір: міні. Функціонал і якість звуку : максі
Як повноправний представник знаменитої серії Digital 6000, новий SK 6212, незважаючи на свої більш ніж скромні розміри, гарантовано запобігає будь-яким інтермодуляціям, у тому числі і в ситуаціях, коли робота ведеться в зоні дії великої кількості сторонніх передавачів різного типу. Еквідистантна сітка дозволяє з максимальною ефективністю використати увесь доступний діапазон частот, оперативно створювати оптимальні частотні схеми і спокійно працювати навіть в дуже складній радіочастотній обстановці. Крім того, фірмовий аудіокодек SeDAC (Sennheiser Digital Audio Codec) забезпечує найвищу якість передачі безпровідного аудіосигналу, а в режимі Long Range передавач SK 6212 можна підключати до приймача мікрофонної системи Sennheiser Digital 9000, а також до двоканального накамерному слотовому приймачу Sennheiser EK 6042.


А у результаті - блискучий виступ!
Будь-який концерт, шоу або публічна мова складаються з безлічі нюансів і моментів, кожен з яких має величезне значення. Тому належна увага до усіх дрібниць завжди була і залишається запорукою успішного виступу перед будь-якою аудиторією і на будь-якій сцені, і тому SK 6212 спочатку розроблявся з винятковою увагою до кожної, навіть найдрібнішій деталі. Це дуже простий зовні, але надзвичайно надійний і зручний безпровідний передавач з дуже простою, але зрозумілою і практичною системою управління і невеликим, але інформативним екраном. Він добре захищений від механічних дій, не боїться контактів з вологою (і з потом у тому числі), він зручно і надійно кріпиться, тому з ним завжди і скрізь комфортно працювати як техніці, так і самим виконавцям. Власне, Sennheiser SK 6212 створений саме для серйозної роботи, а не для компромісів.


Комплектація

  • поясний безпровідний передавач Sennheiser SK 6212;
  • антена;
  • утримувач-кліпса вертикальний;
  • утримувач-кліпса горизонтальний;
  • короткий посібник користувача по швидкому підключенню передавача;
  • короткий посібник користувача по безпечній експлуатації передавача.

Тип
передавач
SK 6212

Компанія Sennheiser, є світовим лідером у виробництві звукового устаткування, що поєднує в собі високі технології і сучасний дизайн.

Створення добре працюючих інструментів для професіоналів - завдання, посильне команді виключно висококласних інженерів. Компанія Sennheiser була такою, починаючи з 1945 року, коли називалася ще Labor W, і в її штаті було всього сім чоловік, залишається і сьогодні, отримавши міжнародне визнання, працевлаштувавши 1400 чоловік і побудувавши заводи в Німеччині, Ірландії і США.

Коротка історія

У 1947 році фахівці тоді ще Labor W створюють свій перший оригінальний мікрофон, MD 2, і він, завдяки якісній перевазі над конкурентам, стає дуже популярним в радіомовленні. Мало хто про це знає, але в 1949 компанія розробила, і деякий час випускала підсилювачі потужності. Це були перші пристрої, що відповідають стандарту hi, - fi, а через декілька років він буде прийнятий на озброєння усіма виробниками домашньої звукової техніки.

Але знову про мікрофони: в 1954 вже під маркою Sennheiser випускається динамічний мікрофон MD 21; сьогодні це раритет, популярний у радіо і клубних DJ на заході. У період з 1956 по 1959 роки розробляються мікрофон типу "пушку"(shotgun), MD 82 і стереофонічний мікрофон MDS 1, в 1962 році з'являється нова високоспрямована конденсаторна "гармата" для ТБ і кінозйомок, працююча за принципом interference tube. А в 1985 запущений у виробництво новий модельний ряд студійних конденсаторних мікрофонів MKH, що відповідають вимогам цифрового звукозапису. Предмет особливої гордості розробників(слід сказати, і власників теж) - динамічний мікрофон MD 421, виробництво якого почалося в 1960 році. Триває і до цього дня; всього за 40 років продані більше 350,000 екземплярів.

Компанії належить пріоритет в розробці і випуску перших у світі відкритих динамічних навушників(модель HD 414, 1968 рік). Є у компанії і інші відкриття в цій області - навушники з системою активної компенсації шуму NoiseGard(модель LH 1C, 1988 рік), а також електростатичні навушники з ламповим підсилювачем(модель Orpheus, 1991 рік). Професійна преса оцінила їх як кращі у світі.

Пальма першості в області цифрової(!) технології передачі звукового сигналу по інфрачервоному каналу також належить Sennheiser. У 1976 випущені передавач SI 406 і приймач-стетоскоп HDI 406. Пізніше, в 1993, ця технологія була застосована у безпровідних навушниках IS 850.

А чи знаєте ви, коли з'явилася перша радіосистема? У 1958 році, і створили її інженери компанії Sennheiser. Тоді на ТБ і в концертній діяльності безпровідна мікрофонна система Mikroport зробила справжню революцію! Починаючи з 1979 року, радіосистеми компанії, оснащуються системою шумопониження HiDyn, що істотно поліпшила якість звукопередачи, а в 1980 випущений перший безпровідною мікрофон для вокалістів, SKM 4031. Досягнуті помітні успіхи в мініатюризації, їх результат - випуск в 1981 році передавача SK 2012 і приймача EM 1036, основних компонентів першої у світі радіосистеми "економічного класу".

Робота по удосконаленню радіосистем Sennheiser не припиняється.

Артикул SK 6212
Модуляція Digital modulation Long Range Mode
РЧ-діапазон (низ), Мгц 470.200
РЧ-діапазон (верх), Мгц 713.800
Смуга пропускання, Мгц 88
Налаштування кроками по 25 кГц
Відношення сигнал/шум, дБ(A) 113
КНИ % 0.002%
Аудіо роз'єми міні джек 3,5 мм
Час роботи (макс.), ч 12
Колір Чорний
Габарити, мм 63 × 47 × 20
Вес, г 112
Цифровий Так
Передавач Так
Комплекти радіосистем Так
Sennheiser Так
Вокальний Так