HL AUDIO HL-7018
HL AUDIO HL-7018
HL AUDIO HL-7018
HL AUDIO HL-7018
HL AUDIO HL-7018
HL AUDIO HL-7018

Радіомікрофонна система HL AUDIO HL-7018

24852

Розпродано
2 722 грн
Радіосистема діапазону VHF з двома ручними динамічними мікрофонами Радіосистема HL - 7018 це доступний і зручний спосіб позбавитися від дратівливих дротів. Два ручні динамічні мікрофони зі вбудованими передавачами працюють від стандартних батарей типу АА (пальчикових) і забезпечують... (див. повний опис)

Радіосистема діапазону VHF з двома ручними динамічними мікрофонами

Радіосистема HL-7018 це доступний і зручний спосіб позбавитися від дратівливих дротів. Два ручні динамічні мікрофони зі вбудованими передавачами працюють від стандартних батарей типу АА(пальчикових) і забезпечують стабільну передачу сигналу на відстань до 30 метрів в умовах прямої видимості.

Компактний приймач обладнаний двома телескопічними антенами, LED індикаторами радіо і аудіосигналу, а також індивідуальними регуляторами гучності для кожного з мікрофонів. Розміщені на задній панелі виходи XLR і 1/4" джек, дозволяють легко підключити HL-70186 до більшості пультів мікшерів, houseашних кінотеатрів, систем караоке або активної акустики.

HL-7018 стане прекрасним вибором для використання в актових залах, невеликих клубах, молитовних houseах, проведення конференцій або караоке.

Основні характеристики:

  • Портативна VHF радіосистема
  • 2 налагоджених антени для оптимального прийому
  • Діапазон радіочастот : 169 -270 MHz
  • Роздільне регулювання гучності кожного мікрофону
  • Частотний діапазон: 50 Гц-16 кГц
  • Співвідношення сигнал/шум: 90 дБ
  • Виходи: 1/4" несиметричний Jack + балансний XLR
  • Дальність дії : 30 м
  • Живлення передавача : 2 х АА батареї
  • Кабель 1/4" джек-1/4" джек в комплекті

Розміри 225 х 120 х 35 мм
Виробництво Китай
Гарантія 12 місяців
Тип
ручний
Кількість мікрофонів
2
HL-7018

Компанія "HL Audio Electronic Company Limited" є виробником професійного звукового устаткування з 1999 року в Гуангжоу, Китай.


На сьогодні HL AUDIO робить товари в семи основних категоріях: акустичні системи(у пластиковому ABS і дерев'яному оформленні), P.A. системи, мікрофони, периферійне устаткування, системи для озвучування приміщень, а так само гучномовці, драйвери і тому подібне. Продукція компанії представлена на Європейському ринку, в Середньому Сході, Південній Америці, країнах СНД - загалом у більше, ніж 25 країнах.

Акустичні системи в пластиковому ABS оформленні(серії SK, MACK, B і J) дуже популярні в Європі: Великобританії, Бельгії, Іспанії, Франції, Італії, Чехії, а так само Росії і Білорусії.

Продукція HL AUDIO заслужила репутацію серед партнерів як доступне і якісне рішення для бюджетних організацій, інсталяцій, завдань озвучування приміщень, мобільних презентацій. Особливу увагу компанія приділяє так само і сервісному обслуговуванню.

Асортимент продукції включає акустичні системи, активні і пасивні, а так само модифікації зі вбудованим USB/SD card медіаплеєром.