BEHRINGER B2031P
BEHRINGER B2031P
BEHRINGER B2031P
BEHRINGER B2031P
BEHRINGER B2031P
BEHRINGER B2031P

Студійний монітор BEHRINGER B2031P

22414

Розпродано
4 968 грн
Студійний монітор BEHRINGER B2031PИспользованные в B2031P високотехнологічні схеми вбудовані в захищений від вібрації екранований корпус з MDF. Монітори B 2031Р поставляється в індивідуально підібраних парах.Слідуючи по стопах прославлених активних моніторів TRUTH B2031, пасивні двосмугові... (див. повний опис)
Студійний монітор BEHRINGER B2031P

Використані в B2031P високотехнологічні схеми вбудовані в захищений від вібрації екранований корпус з MDF. Монітори B 2031Р поставляється в індивідуально підібраних парах.

Слідуючи по стопах прославлених активних моніторів TRUTH B2031, пасивні двосмугові студійні монітори TRUTH B2031P призначені для тих, хто вже придбав високоякісні підсилювачі потужності. При номінальному навантаженні до 150 Вт, монітори B2031P володіють нейтральною звукопередачей і ультраровной частотною характеристикою в діапазоні частот від 55 Гц до 21 кГц.

Щільний і глибокий бас забезпечує 8 ?" вуфер із спеціальним полипропиленовым дифузором, тоді як охолоджуваний феромагнітною рідиною ВЧ-драйвер відтворює чисті і чіткі верхи. Унікальний хвилевід BEHRINGER і схема кросовера з мінімальним рівнем спотворень гарантують абсолютно рівну фазову характеристику з прекрасною дисперсією звуку і стереопанорамой.

Двосмуговий пасивний монітор 150-вата ближнього поля з високим розділенням

Ультраровная амплітудно-частотна характеристика від 55 Гц до 21 кГц

ВЧ драйвер з екстремально високою роздільною здатністю, що охолоджується феромагнітною рідиною

8 3/4" вуфер із спеціальною полипропиленовой мембраною і стійким до деформацій льотом алюмінієвому шасі

Контрольована дисперсія і надзвичайно широкий кут розкриття, що забезпечується технологією хвилеводу BEHRINGER

Кросовер з оптимізованою фазою і низьким рівнем спотворень для точного воспроизверения

Електромагнітне екранування для установки моніторів поряд з компьютернымы дисплеями

Поставляється в індивідуально підібраних парах

Стабільний корпус з екологічно чистого матеріалу E1 MDF

Концепт і дизайн BEHRINGER Germany

Ціна вказана за одиницю!

Вид
пасивний
Виконання
дерево
Дюйми
8.75"
Потужність(Вт)
150
Тип
монітор
B2031P

BEHRINGER - світовий лідер в розробці, виробництві і дистрибуції професійного звукового устаткування, музичних інструментів і пов'язаної з ними продукції.

Компанія представляє вражаючу лінійку продукції, яка включає різні категорії для широкого кола кінцевих користувачів - професіоналів, корпорацій і любителів. До цих категорій входять аудіотехнологія, DJ- продукція, гучномовці / підсилювачі, мікрофони / навушники / безпровідні системи, мікшери / мікшери з підсилювачами, підсилювачі музичних інструментів і професійні системи освітлення.
BEHRINGER була заснована в Німеччині в 1989 році. На сьогодні представництва компанії знаходяться в 10 країнах у всьому світі. Завдяки цим представництвам і широкій мережі дистриб'юторів і дилерів, продукція BEHRINGER продається більш ніж в 125 країнах світу.