BEHRINGER B3031A
BEHRINGER B3031A
BEHRINGER B3031A
BEHRINGER B3031A
BEHRINGER B3031A
BEHRINGER B3031A

Студійний монітор BEHRINGER B3031A

22403

Розпродано
9 620 грн
Добре відомо, що монітори TRUTH ніколи не звучали "помпезно" або штучно прикрашено. Інженери, що створили серію моніторів TRUTH мали перед собою тільки одну мету - створити найчесніший і точніший монітор, що дозволяє почути і відчути саме те, що ви записуєте або микшируете.В... (див. повний опис)
Добре віhouseо, що монітори TRUTH ніколи не звучали "помпезно" або штучно прикрашено. Інженери, що створили серію моніторів TRUTH мали перед собою тільки одну мету-створити найчесніший і точніший монітор, що дозволяє почути і відчути саме те, що ви записуєте або микшируете.

У течії останніх двох років інженери компанії інтенсивно працювали над поліпшенням TRUTH B2031A, промисловим стандартом, що став вже. Вони використали тільки кращі матеріали і технології, у тому числі високодозвільний 2-дюймовий стрічковий випромінювач "Velocity Ribbon" і довгоходовий вуфер з кевларовой мембраною, встановленою в стабільному, відлитим під тиском алюмінієвому шасі.

Для забезпечення значних резервів потужності, розробники застосували в B3030A технологію подвійного посилення(bi-amped) з вихідною потужністю 225 Ватів. Для забезпечення ультраровной амплітудно-частотної характеристики, кожен монітор проходить ручну корекцію і поставляється з індивідуальним частотними протоколами вимірів АЧХ.

* Ультраровная амплітудно-частотна характеристика з індивідуальними частотними діаграмами

* Вбудовані підсилювачі 150 Вт і 75 Вт зі значними резервами потужності

* Високодозвільний 2" стрічковий перетворювач для точного відтворення високочастотного спектру

* Довгоходовий 8 3/4" вуфер із стійкою до деформацій мембраною з кевлара і литому алюмінієвому шасі

* Контрольована дисперсія і надширокий кут розкриття завдяки унікальній технології хвилеводу BEHRINGER

* Активний кросовер з фільтрами Линквитца-Райли 4-го порядку

* Гнучка адаптація до різних акустичних і моніторингових умов, включаючи системи з сабвуфером

* Окремо керовані лимитеры для захисту ВЧ- і НЧ-динаміків від перевантажень

* Автоматичний режим очікування

* Магнітне екранування допускає установку поряд з комп'ютерними дисплеями

* Поставляється як індивідуально підібрана пара з індивідуальними частотними діаграмами

* Серво-симетричні входи на XLR-і 6,3-мм TRS- роз'ємах

* Високоякісні компоненти і виключно надійна конструкція гарантують довгий термін служби

Ціна вказана за одиницю!

Вид
активний
Виконання
дерево
Дюйми
8.75"
Потужність(Вт)
225
Тип
монітор
B3031A

BEHRINGER - світовий лідер в розробці, виробництві і дистрибуції професійного звукового устаткування, музичних інструментів і пов'язаної з ними продукції.

Компанія представляє вражаючу лінійку продукції, яка включає різні категорії для широкого кола кінцевих користувачів - професіоналів, корпорацій і любителів. До цих категорій входять аудіотехнологія, DJ- продукція, гучномовці / підсилювачі, мікрофони / навушники / безпровідні системи, мікшери / мікшери з підсилювачами, підсилювачі музичних інструментів і професійні системи освітлення.
BEHRINGER була заснована в Німеччині в 1989 році. На сьогодні представництва компанії знаходяться в 10 країнах у всьому світі. Завдяки цим представництвам і широкій мережі дистриб'юторів і дилерів, продукція BEHRINGER продається більш ніж в 125 країнах світу.