BEHRINGER B2031A
BEHRINGER B2031A
BEHRINGER B2031A
BEHRINGER B2031A
BEHRINGER B2031A
BEHRINGER B2031A

Студійний монітор BEHRINGER TRUTH B2031A

22413

Розпродано
11 491 грн
Студійний монітор BEHRINGER TRUTH B2031A B2031A - потужний і недорогий динамік, що відрізняється прекрасними показниками передатної функції, надійними системами захисту компонентів від зносу і перевантажень, а також високою мірою настроюваності під параметри приміщення і звуку. Відноситься до... (див. повний опис)
Студійний монітор BEHRINGER TRUTH B2031A

B2031A-потужний і недорогий динамік, що відрізняється прекрасними показниками передатної функції, надійними системами захисту компонентів від зносу і перевантажень, а також високою мірою настроюваності під параметри приміщення і звуку. Відноситься до аудіотехніки, встановлюваний підлоговий або на спеціальні полиці, також може використовуватися як сценічний монітор. Має широкий частотний діапазон, завдяки чому може служити єдиним динаміком в невеликому приміщенні.

Параметри і особливості акустики

У динаміці B2031A встановлений два драйвери, що забезпечують спільно частотний діапазон від 50 до 21000 Гц. Цей діапазон займає практично усю область чутності і включає усі частоти, які реально чутні в умовах неекранованого приміщення, тому музика і інший аудіоконтент відтворюється на B2031A природно і без спотворень. Цьому ж сприяє конструкція корпусу; він відноситься до фазоинверторному типу і утворює монополярну, строго рівномірну насичену звукову хвилю.

На частоті 2 кГц кросовер розділяє аудіосигнал на ВЧ- і НЧ-складові. Вони прямують на динаміки, потужність яких досягає 140 Вт в номінальному режимі роботи і 265 Вт-під час пікових навантажень; 150 Вт доводиться на низькочастотний драйвер, ще 75 Вт-на твіттер. Лимитеры у драйверів роздільні, що сприяє кращому їх захисту від утворення дефектів у разі перевантажень.

Оскільки динамік є поличним, його краще розміщувати на висоті людського зростання. Настроїти звучання так, щоб воно компенсувало акустичні особливості приміщення, допомагають три трипозиційні фільтри. Їх перемикачі набувають значень +2,-2 і-4 дБ, а діапазони частот, на які вони впливають, лежать в межах 5-7 кГц, 60-70 Гц і до 500 Гц(для фільтру Room Compensation).

Фізична реалізація

В якості драйверів в B2031A використані 8,75-дюймовий вуфер з полипропиленовой діафрагмою і стійким до деформацій алюмінієвим корпусом і однодюймовий твіттер. Кросовер оснащений фазовим фільтром Линквица-Райли, що допомагає скоректувати спотворення затримки сигналу і сформувати максимально чіткий звук. Корпус з ДСП доповнений магнітним захистом, що виключає спотворення, привнесені роботою електроприладів, а індикатори живлення і клиппирования на передній панелі допомагають швидко визначити режим роботи динаміка. Для технічних цілей-калібрування звучання-частотні фільтри доповнені перемикачами mute.

Для підключення до динаміка джерел звуку можна використати XLR або ?-дюймовый TRS вхідні роз'єми. Важить B2031A близько 15 кг

Модель B2031A

Тип акустичної системи студійний монітор

Наявність вбудованого підсилювача Активна

Потужність 140 Вт

Розмір високочастотного динаміка 1 дюйм

Розмір низькочастотного динаміка 8.75 дюйма

Частота роботи кросовера 2 кГц

Матеріал корпусу ДСП

Вага в упаковці

Вес без упаковки

19.2 кг

16 кг

Розміри

Д 340,0 мм

Ш 190,0 мм

У 250,0 мм

Колір

Чорний

Вид
активний
Виконання
дерево
Дюйми
8.75"
Потужність(Вт)
140
Тип
монітор
B2031A

BEHRINGER - світовий лідер в розробці, виробництві і дистрибуції професійного звукового устаткування, музичних інструментів і пов'язаної з ними продукції.

Компанія представляє вражаючу лінійку продукції, яка включає різні категорії для широкого кола кінцевих користувачів - професіоналів, корпорацій і любителів. До цих категорій входять аудіотехнологія, DJ- продукція, гучномовці / підсилювачі, мікрофони / навушники / безпровідні системи, мікшери / мікшери з підсилювачами, підсилювачі музичних інструментів і професійні системи освітлення.
BEHRINGER була заснована в Німеччині в 1989 році. На сьогодні представництва компанії знаходяться в 10 країнах у всьому світі. Завдяки цим представництвам і широкій мережі дистриб'юторів і дилерів, продукція BEHRINGER продається більш ніж в 125 країнах світу.