Купити ZILDJIAN Z30519

Тарілка ZILDJIAN Z30519

ZILDJIAN

30530

Розпродано
11 036 грн
Zildjian Z30519 тарілка ударної установки, 19 "Z 3 MEDIUM CRASH
Тарілка ZILDJIAN Z30519

Тарілка ZILDJIAN Z30519

Zildjian Z30519 тарілка 19" Z3 MEDIUM CRASH, серія Z3, крэш, середня, альтернативна музика, метал, піп, панк, рок

Тарілки для гри в стилі rock змінились. Компанія Zildjian представляє нову лігійку тарілок, в яких поєдналися такі характеристики як енергія, звукова проекція і звучність у використанні, необхідні для виконання рок музики.
Енергія: Тарілки виготовлені з фірмового матеріалу Zildjian, що містить 80% міді/ 20 % сплаву олова та бронзи і дуже добрі піддається формовці та куванню. Ці тарілки формують вибуховий звук завдяки надвеликому куполу і великому розміру.
Звукова проекція: Вухо розрізняє presence, який забезпечують методи симетричного ковання та просунутого нанесення на токарному верстаті рівчиків для покращення звукової проекції.
Ігрові характеристики: Тарілки мають оптимальні профілі і товщину(вагу), які забезпечують певну гнучкість для того, щоб у музиканта не складалось враження, що він грає на кришках від люків. Блискуче оздоблення тарілок тішить око.
Рок- тарілки, від яких здригаються гори, не є новинкою Zildjian. У 1985 році випустила легендарну лінійку Z. У 1993 році тарілка Z Custom надовго поселилася в ударних установках рок- барабанщиків в усьому світі. Тепер йде третя хвиля успіху Z-ці моделі є найбільш популярним спадком для більшості сучасних рок- барабанщиків. Z3-нова, "гаряча" модель, яка є подарунком для рок-музикантам усього світу.
 

КАТЕГОРІЯ серія Z3
ТИП крэш
РОЗМІР 19"
ВАГА M-середня
ОБРОБКА Блискуче оформлення
МУЗИЧНІ ЖАНРИ альтернативна музика, метал, піп, панк, рок
РІВЕНЬ ГРИ досконалий, досвідчений, професійний, середній, початковий

Z30519