Купити ZILDJIAN Z30617

Тарілка ZILDJIAN Z30617

ZILDJIAN

30533

Розпродано
9 625 грн
Zildjian Z30617 тарілка ударної установки, 17 "Z 3 ROCK CRASH
Тарілка ZILDJIAN Z30617

Тарілка ZILDJIAN Z30617

Zildjian Z30617 17" Z3 ROCK CRASH

Тарілки для гри в стилі rock змінилися. Компанія Zildjian представляє нову лигийку тарілок, в яких з'єдналися такі характеристики як енергія, звукова проекція і звучність у використанні, необхідні для виконання рок музики.
Енергія: Тарілки виготовлені з фірмового матеріалу Zildjian, що містить 80% міді / 20% сплаву олова і бронзи і дуже добре піддається формуванню і куванню. Ці тарілки формують вибуховий звук завдяки надвеликій куполи і великому розміру.
Звукова проекція: Вухо розрізняє presence, який забезпечують методи симетричного ковані і просунутого нанесення на токарному верстаті ривчикив для поліпшення звукової проекції.
Ігрові характеристики: Тарілки мають оптимальні профілі і товщину(вага), які забезпечують певну гнучкість для того, щоб у музиканта не складалося враження, що він грає на кришках від люків. Блискуче обробка тарілок тішить око.
Рок-тарелки, від яких здригаються гори, не є новинкою Zildjian. У 1985 році випустила легендарну лінійку Z. У 1993 році тарілка Z Custom надовго оселилася в ударних установках рок-барабанщиков у всьому світі. Тепер йде третя хвиля успіху Z-ці моделі є найбільш популярними спадщиною для більшості сучасних рок-барабанщиков. Z3-нова, "гаряча" модель, яка є подарунком для рок-музыкантам всього світу.

КАТЕГОРІЯ серія Z3
ТИП крэш
РОЗМІР 17"
ВАГА H - Важка
ОБРОБКА Блискуча обробка
МУЗИЧНІ ЖАНРИ альтернативна музика, метал, піп, панк, рок,
РІВЕНЬ ГРИ досконалий, досвідчений, професійний, середній, початковий

Z30617