Sennheiser SDW 5016
Sennheiser SDW 5016
Sennheiser SDW 5016
Sennheiser SDW 5016
Sennheiser SDW 5016
Sennheiser SDW 5016
Sennheiser SDW 5016
Sennheiser SDW 5016
Sennheiser SDW 5016
Sennheiser SDW 5016

Гарнітура Sennheiser SDW 5016

29099

Розпродано
17 068 грн

Компактна безпровідна DECT- гарнітура для софтфонов, ПК, настільних телефонів і смартфонів. Інноваційна технологія виявлення голосу і особлива двохмікрофонна система пригнічення зовнішнього шуму забезпечують виняткову якість передачі і звучання мови. Вдосконалений комплекс засобів безпеки гарантує конфіденційність розмови. Модель оптимізована для роботи з платформами Unified Communications і Skype for Business.

Компактна безпровідна DECT- гарнітура для софтфонов, ПК, настільних телефонів і смартфонів. Інноваційна технологія виявлення голосу і особлива двохмікрофонна система пригнічення зовнішнього шуму забезпечують виняткову якість передачі і звучання мови. Вдосконалений комплекс засобів безпеки гарантує конфіденційність розмови. Модель оптимізована для роботи з платформами Unified Communications і Skype for Business.


Знайомтеся з майбутнім бізнесу

Нова безпровідна DECT- гарнітура Sennheiser SDW 5016-це зручна і функціональна комунікаційна система, яка розроблена спеціально для професійного бізнес-користувача і здатний забезпечувати не лише зв'язок якісно нового рівня, але також підвищений комфорт, достатню гнучкість і високу безпеку, необхідні для ефективної роботи в сучасному насиченому і наддинамічному бізнес-середовищі.


SDW 5016 повною мірою відповідає усім без виключення вимогам відносно організації і подальшого розвитку персонального робочого місця сучасного високопродуктивного офісного співробітника. Модель є досконалим комунікаційним інструментом, який однаково якісно працює з різними апаратними і програмними платформами, надійно захищає дані, і при цьому в роботі надзвичайно зручний, простий, невибагливий і у будь-який момент часу готовий створити усі умови для того, щоб кожна ваша розмова з клієнтом була максимально змістовною і результативною.


SDW 5016
Сучасна професійна DECT- гарнітура для софтфонов, персональних комп'ютерів, настільних телефонів і смартфонів


Інноваційна технологія виявлення голосу і особлива двохмікрофонна система шумозаглушування забезпечують виняткову якість передачі і звучання мови. Вдосконалений комплекс засобів захисту даних гарантує конфіденційність розмови.


Універсальність

Гарнітура однаково просто підключається до софтфонам, персональним комп'ютерам і до настільних офісних телефонів, забезпечуючи однаково високу якість зв'язку при роботі з будь-якими сумісними платформами. Функціонал базової станції передбачає максимальну універсальність: за бажанням(чи залежно від ситуації) ви можете підключати до неї як безпровідні Bluetooth- гарнітури Sennheiser, так і дротяні гарнітури або спикерфоны. А фірмова система FlexFit дозволяє швидко і просто вибрати найбільш зручний варіант кріплення гарнітури : оголовье, нашийний обід або клипсу-заушину.


Відмінний звук

Суперширокосмуговий аудіоканал дає гарнітурі можливість передавати мову з якістю, недосяжною для більшості систем зв'язку, вживаних сьогодні в корпоративному сегменті. Інноваційна система шумозаглушування з двома вбудованими мікрофонами автоматично фільтрує зовнішній фоновий шум, ефективно захищаючи аудіосигнал від перешкод. Ті ж незначні шуми, які потенційно могли б виникати в паузах між фразами, допомагає прибирати детектор голосу користувача. А широкосмуговий режим передачі сигналу дозволяє гарнітурі чудово і без перешкод звучати навіть в дуже шумному і завантаженому офісі, коли поруч працює ще безліч безпровідних облаштувань зв'язку.


Максимальна продуктивність

Гарнітура оптимізована для роботи з платформами Unified Communications і сертифікована для роботи з додатком Skype for Business. Дальність упевненого зв'язку з базовою станцією-до 180 м(в межах прямої видимості). Повного заряду вбудованого акумулятора вистачає, щоб гарнітура автономно працювала упродовж усього робочого дня або робочої зміни(до 10 годин в режимі безперервної розмови через вузькосмуговий аудіоканал), при цьому система "Швидкої зарядки" дозволяє зарядити батарею до 50% всього за 30 хвилин. Світловий індикатор гарнітури беззвучно просигнализирует про вхідний дзвінок і покаже оточенню, що користувач зайнятий розмовою(індикатор для настільного телефону поставляється окремо). Плюс до цього, статус користувача в додатку "Skype для бізнесу" гарнітура поміняє автоматично.


Вдосконалений захист даних

Конфіденційність розмов забезпечує комплекс найсучасніших технологій захисту даних, включаючи Protected Pairing і 128-бітові ключі шифрування. Модель має сертифікат відповідності стандартами безпеки DECT(DECT Security certification). Для підвищення рівня безпеки даних передбачена можливість "ручного" відключення USB- порту, функцій конференцзв'язку і об'єднання викликів. Налаштування і управління системою можна здійснювати за допомогою спеціального додатка HeadSetup™ Pro Manager.


Комфортно і стильно

З оголовьем, з клипсой-заушиной або з нашийним обоhouse(поставляється окремо)-з будь-яким кріпленням і у будь-якій обстановці гарнітура залишається дуже легкою і зручною. Sennheiser SDW 5016 створена для того, щоб вам c їй було комфортне завжди. Фірмова система FlexFit дозволяє переставити кріплення всього за пару секунд, тому до цій DECT- гарнітурі навіть найконсервативніші користувачі звикають дуже швидко і без яких-небудь проблем.

Артикул 507014
Гарантія, міс. 24
Варіанти підключення Мобільний, настільний телефон і софтфон
Оптимізація для Skype for Business™ Та
Тип підключення безпровідною
Конструкція закрита
Тип амбушюр накладні
Колір Чорний
Частотний діапазон, Гц навушники: 20-16 000(5x пресетів); 2x мікрофона: 150-11 000
Вес, г 44(кріплення на вухо); 58(з оголовьем); 43
Час зарядки 0-50%: 30 хвилин; 0-100%: 1 година
Час в режими очікування, ч до 48 годин
Дальність робіт на відкритій місцевості: 180 м; у типовому офісному будинку: 55 м
Час розмови, ч до 10ти годин
Колір
Чорний
Тип навушників
Відкриті
Тип підключення
Безпровідне
Наявність активного шумозаглушування
Без активного шумозаглушування
Матеріал амбушюр
Кожзам
Тип випромінювача
Динамічний
Діапазон частот навушників
20-16000
Гарантія
24 місяці
Тип
Накладні
SDW 5016
1971-01-01

Компанія Sennheiser, є світовим лідером у виробництві звукового устаткування, що поєднує в собі високі технології і сучасний дизайн.

Створення добре працюючих інструментів для професіоналів - завдання, посильне команді виключно висококласних інженерів. Компанія Sennheiser була такою, починаючи з 1945 року, коли називалася ще Labor W, і в її штаті було всього сім чоловік, залишається і сьогодні, отримавши міжнародне визнання, працевлаштувавши 1400 чоловік і побудувавши заводи в Німеччині, Ірландії і США.

Коротка історія

У 1947 році фахівці тоді ще Labor W створюють свій перший оригінальний мікрофон, MD 2, і він, завдяки якісній перевазі над конкурентам, стає дуже популярним в радіомовленні. Мало хто про це знає, але в 1949 компанія розробила, і деякий час випускала підсилювачі потужності. Це були перші пристрої, що відповідають стандарту hi, - fi, а через декілька років він буде прийнятий на озброєння усіма виробниками домашньої звукової техніки.

Але знову про мікрофони: в 1954 вже під маркою Sennheiser випускається динамічний мікрофон MD 21; сьогодні це раритет, популярний у радіо і клубних DJ на заході. У період з 1956 по 1959 роки розробляються мікрофон типу "пушку"(shotgun), MD 82 і стереофонічний мікрофон MDS 1, в 1962 році з'являється нова високоспрямована конденсаторна "гармата" для ТБ і кінозйомок, працююча за принципом interference tube. А в 1985 запущений у виробництво новий модельний ряд студійних конденсаторних мікрофонів MKH, що відповідають вимогам цифрового звукозапису. Предмет особливої гордості розробників(слід сказати, і власників теж) - динамічний мікрофон MD 421, виробництво якого почалося в 1960 році. Триває і до цього дня; всього за 40 років продані більше 350,000 екземплярів.

Компанії належить пріоритет в розробці і випуску перших у світі відкритих динамічних навушників(модель HD 414, 1968 рік). Є у компанії і інші відкриття в цій області - навушники з системою активної компенсації шуму NoiseGard(модель LH 1C, 1988 рік), а також електростатичні навушники з ламповим підсилювачем(модель Orpheus, 1991 рік). Професійна преса оцінила їх як кращі у світі.

Пальма першості в області цифрової(!) технології передачі звукового сигналу по інфрачервоному каналу також належить Sennheiser. У 1976 випущені передавач SI 406 і приймач-стетоскоп HDI 406. Пізніше, в 1993, ця технологія була застосована у безпровідних навушниках IS 850.

А чи знаєте ви, коли з'явилася перша радіосистема? У 1958 році, і створили її інженери компанії Sennheiser. Тоді на ТБ і в концертній діяльності безпровідна мікрофонна система Mikroport зробила справжню революцію! Починаючи з 1979 року, радіосистеми компанії, оснащуються системою шумопониження HiDyn, що істотно поліпшила якість звукопередачи, а в 1980 випущений перший безпровідною мікрофон для вокалістів, SKM 4031. Досягнуті помітні успіхи в мініатюризації, їх результат - випуск в 1981 році передавача SK 2012 і приймача EM 1036, основних компонентів першої у світі радіосистеми "економічного класу".

Робота по удосконаленню радіосистем Sennheiser не припиняється.