Купити Акустичний кабель Sommer Cable 425-0151
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 425-0151
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 425-0151
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 425-0151

Акустичний кабель Sommer Cable 425-0151

27004

Розпродано
177 грн
425-0151-акустичний кабель класу "HiFi", здвоєний паралельний, серії ORBIT 225 MKII рекомендується використати для підключення систем класу "High-End", а також високоякісною автомобільною Hi-Fi акустики. Кабель складається з двох паралельних провідників з оболонкою з ПВХ(PVC) діаметром 4,8 мм кожен(переріз кабелю 10,2 х 4,8 мм), і з жилами з 651 тонкого мідного дроту загальним перерізом 2,5 мм(AWG 13). Щільно скручені дроти з безкисневої міді(OFC) забезпечують необхідну поверхню для чистої передачі високочастотного діапазону. Жили закручені в протилежних напрямах, таким чином, що цей кабель навіть після найсильніших перекручень знову повертається в початкове положення. Робочі температури від-30°C до +70°C. Износостійкая прозора оболонка із спеціальної суміші ПВХ(PVC) спільно з жилами з тонких дротів забезпечує кабелю відмінну гнучкість і високу міцність. Колір оболонки-чорний прозорий. При правильному підборі кабелю для передачі звукового сигналу в колонки Ви відразу почуєте різницю. Жили з безкисневої міді(OFC) зберігають високу якість поверхні провідників і контактів при тривалий експлуатації кабелю. Завдяки своїй прекрасній провідності такий "тонкопроволочный" кабель дуже точно і натурально передає високі частоти, тому він є найважливішою складовою для удосконалення звуку Вашої домашньої стереосистемы, високоякісної автомобільної акустики і інших HiFi компонентів. Він притягає як високою якістю звуку, так і цікавим дизайном, а її плоска форма полегшує інсталяцію. Кабель для поціновувачів краси і хорошого звуку.

425-0151-акустичний кабель класу "HiFi", здвоєний паралельний, серії ORBIT 225 MKII рекомендується використати для підключення систем класу "High-End", а також високоякісною автомобільною Hi-Fi акустики. Кабель складається з двох паралельних провідників з оболонкою з ПВХ(PVC) діаметром 4,8 мм кожен (переріз кабелю 10,2 х 4,8 мм), і з жилами з 651 тонкого мідного дроту загальним перерізом 2,5 мм(AWG 13). Щільно скручені дроти з безкисневої міді (OFC) забезпечують необхідну поверхню для чистої передачі високочастотного діапазону. Жили закручені в протилежних напрямах, таким чином, що цей кабель навіть після найсильніших перекручень знову повертається в початкове положення. Робочі температури від-30°C до +70°C. Зносостійка прозора оболонка із спеціальної суміші ПВХ(PVC) спільно з жилами з тонких дротів забезпечує кабелю відмінну гнучкість і високу міцність. Колір оболонки-чорний прозорий. При правильному підборі кабелю для передачі звукового сигналу в колонки Ви відразу почуєте різницю. Жили з безкисневої міді(OFC) зберігають висока якість поверхні провідників і контактів при тривалий експлуатації кабелю. Завдяки своїй прекрасній провідності такий "тонкопроволочный" кабель дуже точно і натурально передає високі частоти, тому він є найважливішою складовою для удосконалення звуку Вашої houseашньої стереосистемы, високоякісної автомобільної акустики і інших HiFi компонентів. Він притягає як високою якістю звуку, так і цікавим дизайном, а її плоска форма полегшує інсталяцію. Кабель для поціновувачів краси і хорошого звуку.

Основні особливості:
  • Висока якість передачі сигналу завдяки застосуванню щільно скручених тонких мідних провідників з безкисневої міді(OFC).
  • Дуже міцний, гнучкий і легко змотується завдяки спеціальному складу PVC оболонки і посрібленим жилам з тонких мідних провідників.
  • Вишуканий дизайн зовнішньої темної прозорої оболонки.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назваакустичний кабель класу "HiFi" паралельний, серії ORBIT 225 MKII
Структура(2LIY2,5 мм?)Y
Дизайнплоский
Матеріал оболонкиПВХ
Переріз оболонки10,2 x 4,8 мм
Колір оболонкичорний прозорий
Кількість каналів аудіо1
Застосуванняакустичний кабель
Типздвоєний
Упаковкакотушка 100 м
Конструкція кабелю
Кількість жил2
Переріз жил2,5 мм?
Діаметр жив1,78 мм
Калібр жили13
Кількість дротів в жилі651
Діаметр проволікав в жилі0,07 мм
Матеріал дроту в жилібезкиснева мідь
Електричні характеристики
Опір жили на 1 км< 7,8 Ом
Опір ізоляції на 1 км10 МОм
Місткість жила-жила на 1 м60 пФ
Технічні характеристики
Стійкість до ультрафіолетового випромінюваннята
Пожежне навантаження на 1 м0,17 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-30°C до +70°C
Діаметр кабелю10,2 x 4,8 мм
Вес90 г
Сфера застосування :
  • Підключення акустичних систем класу "HiFi" і "High-End".
  • Внутрішні з'єднання в акустичних системах HiFi і другом звуковому устаткуванні.
  • Використання у складі houseашньої Hi-Fi звукоакустической системи.
  • Стаціонарна інсталяція і студійна техніка HiFi і High-End.
  • Підключення автомобільних акустичних систем(Car HiFi).
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Акустические, межблочные
425-0151

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com