Купити Акустичний кабель Sommer Cable 425-0201
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 425-0201
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 425-0201
Купити Акустичний кабель Sommer Cable 425-0201

Акустичний кабель Sommer Cable 425-0201

27003

Розпродано
196 грн
425-0201-акустичний коаксіальний кабель серії MAGELLAN SPK225 призначений для застосування там, де потрібно невеликий зовнішній діаметр і великий поперечний переріз провідника, наприклад для під'єднування акустики при прокладенні в кабельних каналах, де кабель динаміка розташований між сильно розсіювальних ліній. Кабель має внутрішню жилу перерізом 2,5 мм(AWG 13) з безкисневої міді(OFC) і двошаровий екран із зустрічною навивкой в суміжних шарах. Подвійний екран використовується як друга жила, він має такий же поперечний переріз і опір, як внутрішня жила. У відмінності від звичайних коаксіальних кабелів, в яких використовується плетений мідний екран що робить їх надмірно жорсткими, неподатливими при змотуванні, у версії MAGELLAN SPK225 застосований подвійний витий двонаправлений мідний екран що забезпечує краще екранування і гнучкість. Износостійкая і еластична оболонка кабелю із спеціальної суміші ПВХ(PVC) діаметром 6 мм, спільно із спеціальною конструкцією екрану і багатодротяною жилою з тонких дротів роблять кабель неймовірно гнучким і стійким до механічних навантажень при "неделікатному" поводження з кабелем, особливо на сцені в умовах гастрольних робіт. MAGELLAN SPK225 це надзвичайно гнучкий і легко такий, що змотується кабель. Його діаметр робочі температури від-25°C до +70°C, колір оболонки-чорний.

425-0201-акустичний коаксіальний кабель серії MAGELLAN SPK225 призначений для застосування там, де потрібно невеликий зовнішній діаметр і велике поперечне переріз провідника, наприклад для під'єднування акустики при прокладенні в кабельних каналах, де кабель динаміка розташований між сильно розсіювальних ліній. Кабель має внутрішню жилу перерізом 2,5 мм(AWG 13) з безкисневої міді(OFC) і двошаровий екран із зустрічною навивкой в суміжних шарах. Подвійний екран використовується як друга жила, він має такий же поперечний переріз і опір, як внутрішня жила. У відмінності від звичайних коаксіальних кабелів, в яких використовується плетений мідний екран робить їх надмірно жорсткими, неподатливими при змотуванні, у версії MAGELLAN SPK225 застосований подвійний витий двонаправлений мідний екран забезпечує краще екранування і гнучкість. Зносостійка і еластична оболонка кабелю із спеціальної суміші ПВХ(PVC) діаметром 6 мм, спільно з спеціальною конструкцією екрану і багатодротяною жилою з тонких дротів роблять кабель неймовірно гнучким і стійким до механічних навантажень при "неделікатному" поводження з кабелем, особливо на сцені в умовах гастрольних робіт. MAGELLAN SPK225 це надзвичайно гнучкий і легко такий, що змотується кабель. Його діаметр робочі температури від-25°C до +70°C, колір оболонки-чорний.

Основні особливості:
  • Невеликий діаметр, завдяки коаксіальній конструкції.
  • Відмінне екранування, з використанням двошарового встречновитого мідного екрану.
  • Поєднаємо з кабельними роз'ємами Neutrik-Speakon.
  • Підвищена гнучкість і легкість змотування завдяки конструкції екрану і багатодротяній жилі.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назваакустичний коаксіальний кабель серії MAGELLAN SPK225
СтруктураLI2Y(LS) DY2 x 2,5 мм?
Дизайнкруглий
Матеріал оболонкиПВХ
Діаметр оболонки6 мм
Колір оболонкичорний
Кількість каналів аудіо1
Застосуванняакустичний кабель
Сумісність з роз'ємамиNL4FX-SOM-D
Упаковкакотушка 100 або 500 м
Конструкція кабелю
Кількість жил1
Переріз жил2,5 мм?
Діаметр жив1,78 мм
Калібр жили13
Кількість дротів в жилі322
Діаметр проволікав в жилі0,1 мм
Матеріал дроту в жилібезкисневий мідний(OFC) дріт
Матеріал ізоляції жилиПВХ
Екрандвошаровий, встречновитой, мідний
Екранування100 %
Переріз провідника екрану2,5 мм?
Електричні характеристики
Опір жили на 1 км7,8 Ом
Опір екрану на 1 км9 Ом
Опір ізоляції на 1 км> 0,2 ГОм
Місткість жила-жила на 1 м150 пФ
Технічні характеристики
Стійкість до ультрафіолетового випромінюваннята
Пожежне навантаження на 1 м0,18 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-25°C до +70°C
Діаметр кабелю6 мм
Вес73 г
Сфера застосування :
  • Інсталяція усередині приміщень.
  • Використання з роз'ємами Jack, XLR і т. д.
  • Підключення устаткування HiFi і High-End.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Акустические, межблочные
425-0201
1971-01-01

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com