Купити Sommer Cable 320-0061
Купити Sommer Cable 320-0061
Купити Sommer Cable 320-0061
Купити Sommer Cable 320-0061

Сигнальний аудіокабель Sommer Cable 320-0061

26933

Уточнюйте наявність перед оплатою
82 грн
320-0061-інструментальний здвоєний несиметричний патч-кабель серії ONYX 2008 складається з 2-х несиметричних аудіо кабелів діаметром 2,6 мм. Переріз кабелю 5,9 x 2,6 мм. Жили багатодротяні з безкисневої(OFC) міді, перерізом 0,08 мм². Кожен аудіо кабель має свій витий мідний екран і міцну ПВХ(PVC) оболонку. Колір оболонки кабелів-чорний. Кабелі розташовані паралельно в одній площині утворюючи двоканальний несиметричний аудіо кабель що відповідає найвищим запитам. Дроти в кабелі можна легко відокремити один від одного по середній лінії, що дає можливість підбору індивідуальної довжини кожного з них. Кожна жила покрита товстою ізоляцією і щільним(90%) витим(спіральним) мідним екраном що надійно захищає від всіляких високо і низькочастотних перешкод, що особливо важливо при використанні цього кабелю в автомобілі. Високоякісна ПЭвд(PE-HD) ізоляція жил забезпечує низьку місткість жила/екран на 1 м-120 пФ, а багатодротяні провідники з безкисневої(OFC) міді, діаметром 0,32 мм з опором жили на 1 км = 220 Ом гарантують висока якість передачі аудіо сигналу. Цей кабель може використовуватися для передачі як аналогового, так і цифрового сигналу. ONYX 2008 має дуже маленький діаметр і внаслідок цього ідеально підходить для внутрішніх з'єднань, виготовлення адаптерів, HiFi кабелів, а також для стаціонарних інсталяцій і монтажу роз'ємів типу mini Jack. Колірне кодування ізоляції жил-біле і жовте. Кабель добре працює і зберігає свою гнучкість в діапазоні температур від-20°C до +70°C.

320-0061-інструментальний здвоєний несиметричний патч-кабель серії ONYX 2008 складається з 2-х несиметричних аудіо кабелів діаметром 2,6 мм. Переріз кабелю 5,9 x 2,6 мм. Жили багатодротяні з безкисневої(OFC) міді, перерізом 0,08 мм?. Кожен аудіо кабель має свій витий мідний екран і міцну ПВХ(PVC) оболонку. Колір оболонки кабелів-чорний. Кабелі розташовані паралельно в одній площині утворюючи двоканальний несиметричний аудіо кабель що відповідає найвищим запитам. Дроти в кабелі можна легко відокремити один від одного по середній лінії, що дає можливість підбору індивідуальної довжини кожного з них. Кожна жила покрита товстою ізоляцією і щільним(90%) витим(спіральним) мідним екраном що надійно захищає від всіляких високо і низькочастотних перешкод, що особливо важливо при використанні цього кабелю в автомобілі. Високоякісна ПЭвд(PE-HD) ізоляція жил забезпечує низьку місткість жила/екран на 1 м-120 пФ, а багатодротяні провідники з безкисневої(OFC) міді, діаметром 0,32 мм з опором жили на 1 км = 220 Ом гарантують висока якість передачі аудіо сигналу. Цей кабель може використовуватися для передачі як аналогового, так і цифрового сигналу. ONYX 2008 має дуже маленький діаметр і внаслідок цього ідеально підходить для внутрішніх з'єднань, виготовлення адаптерів, HiFi кабелів, а також для стаціонарних інсталяцій і монтажу роз'ємів типу mini Jack. Колірне кодування ізоляції жил-біле і жовте. Кабель добре працює і зберігає свою гнучкість в діапазоні температур від-20°C до +70°C.

Основні особливості:
  • Дуже гнучкий, завдяки застосуванню тонких мідних провідників в жилах.
  • Дроти легко відділяються один від одного.
  • Кожна жила має свою окрему ізоляцію і захищена витим мідним екраном.
  • Дуже надійний, міцний і довговічний, із застосуванням PVC оболонки.
  • Невеликий діаметр оболонки кожного дроту полегшує роботу з роз'ємами типу Jack і RCA.
Технічні характеристики:
Загальні характеристики
Назваінструментальний здвоєний несиметричний патч-кабель серії ONYX 2008
СтруктураLI2YDY2x0, 08 мм?
Дизайнплоский
Матеріал зовнішньої оболонкиПВХ
Переріз кабелю5,9 x 2,6 мм
Колір оболонкичорний
Кількість каналів аудіо2
Застосуванняінструментальний патч-кабель
Передача сигналунесиметричний
Сумісність з роз'ємамиHI-CM06; HI-CM03; HI-J63M
Упаковкабухта 100 м
Конструкція аудіокабелю
Кількість аудіо кабелів2
Кількість жил2
Переріз жил0,08 мм?
Діаметр жив0,32 мм
Калібр жили28
Кількість дротів в жилі10
Діаметр проволікав в жилі0,1 мм
Матеріал дротубезкиснева мідь
Матеріал ізоляції жилиПЭ выс. давл. (PE-HD)
Діаметр оболонки2,6 мм
Матеріал оболонкиПВХ
Колір оболонкичорний
Екранвитий(спіральний) мідний
Щільність обплетення екрану90%
Електричні характеристики
Опір жили на 1 км220 Ом
Опір ізоляції на 1 км1 ГОм
Місткість жила / екран на 1 м120 пФ
Технічні характеристики
Пожежне навантаження на 1 м0,20 кВт.ч
Діапазон робочих температурвід-20°C до +70°C
Переріз кабелю5,9 x 2,6 мм
Вес26 г
Сфера застосування :
  • Інструментальний або міжблочний кабель для підключення несиметричних пристроїв(клавішні інструменти).
  • Підключення HiFi компонентів.
  • Виготовлення Y- адаптерних кабелів.
  • Міжблочні з'єднання.
Готовий кабель/у бухті
в бухте
Тип
Инструментальные
320-0061

Компанія Sommer Cable спеціалізується на розробці і виробництві сучасної дротяної і кабельної продукції. Діючи в самому серці Європи, насиченої високими технологіями і товарами самого різного призначення, компанія змогла не раз переконатися, що товар, що стоїть, не вимагає витонченої реклами - він повинен сказати за себе сам. Тому кожному серйозному клієнтові пропонується протестувати зразки, що цікавлять його, в домашніх умовах: адже достоїнства її продукції не пройдуть повз очі і, особливо, вуха професіонала. Одне з гасел Sommer Cable : "кабель народжує звук - звук народжує музику".

Сайт виробника : sommercable.com